Umutlarini Mayisa saklayanlar...

batin uzerinden 6 gun gecti bu sabah test yaptim galiba hamilemiyim ama silik olunca icim rahat etmedi saskinim anlicaniz hemen 5 dk icinde cikti esimle tepki veremedik ikimizde sastik kaldik :SSS sizce?????

batin uzerinden 6 gun gecti bu sabah test yaptim galiba hamilemiyim ama silik olunca icim rahat etmedi saskinim anlicaniz hemen 5 dk icinde cikti esimle tepki veremedik ikimizde sastik kaldik :SSS sizce????? Eki Görüntüle 417733

Bendede bu şekilde çıkmıştı bata 1 gün kala..kanda baktirmani tavsiye ederim..bence hamilesiniz...

Polıısıklık ovel tedavısı goren ve hamıle kalan var mı ?

Ben varim pko luyum ileri derece..bi oglum var onda tedavinin 5. Ayı hamile kaldim.. buseferkinde 6. Ayda kalmıştım tutunamadı düştü dr aşılama önerdi dusukten sonraki ayda asilamayla buna hamile kaldım..hem pko yum hemde tombul...

batin uzerinden 6 gun gecti bu sabah test yaptim galiba hamilemiyim ama silik olunca icim rahat etmedi saskinim anlicaniz hemen 5 dk icinde cikti esimle tepki veremedik ikimizde sastik kaldik :SSS sizce????? Eki Görüntüle 417733

canım bence hamilesinn belli belirsizde olsa ikinci çizgi çıktığı zaman bebek oluyoo hemen kan testi yaptır bencede ilk bebek mi ?

Bendede bu şekilde çıkmıştı bata 1 gün kala..kanda baktirmani tavsiye ederim..bence hamilesiniz...

tebrik ederim canım hamilesin. gözün aydınnnnnn bebek geliyo

hamilesin hayatım bebek küçük olduğu için silik çıkar

canım bence hamilesinn belli belirsizde olsa ikinci çizgi çıktığı zaman bebek oluyoo hemen kan testi yaptır bencede ilk bebek mi ?

geç döllenme olmuş olabilir,, ondan silik çıkmıştır.. hayırlısı olsun inş.

cok cok sagolun kizlarrr iyki varsiniz ilk bebegimiz olacak kismetse Rabbim hayirlisini versin saglikla kavusmayi nasip etsin darisi olmayanlarin basina insallah :))

cok cok sagolun kizlarrr iyki varsiniz ilk bebegimiz olacak kismetse Rabbim hayirlisini versin saglikla kavusmayi nasip etsin darisi olmayanlarin basina insallah :))

amiin canım inşllhh en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim... bişey sormak isitiyorum korunmayı ne zaman bıraktınız hemen mi oldu

amiin canım inşllhh en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim... bişey sormak isitiyorum korunmayı ne zaman bıraktınız hemen mi oldu

biz temmuz 2011 de evlendik ve hic korunmadik ama her ay ozellikle son6 aydir hesap kitap yaparak calisiyoduk yumurtlama gununun fln sadece gecen ay artik cok bunalmistim hic bakmicam dedim kendi kendime esime biraktim ve gercekten psikolojikmis bu olay kafayi tam olmasada az bosaltmistim ben ozellikle esimle de konusmioduk bu konuyu ondan oldu diye dusunuyorum bende :)

biz temmuz 2011 de evlendik ve hic korunmadik ama her ay ozellikle son6 aydir hesap kitap yaparak calisiyoduk yumurtlama gununun fln sadece gecen ay artik cok bunalmistim hic bakmicam dedim kendi kendime esime biraktim ve gercekten psikolojikmis bu olay kafayi tam olmasada az bosaltmistim ben ozellikle esimle de konusmioduk bu konuyu ondan oldu diye dusunuyorum bende :)

ben o filmi çektirmedim canım yaaa bide ben geçen ay kimyasal geçirdimde bu ay ben çalışmadık açıkçası ne bileyim anlamadım.bu ay çok hevesli değilim

Olsun öbür ay çalış sende hsg zaten aşılama öncesi yapılıyor..yada tedavide sonuç alınamazsa...benim oglumdada 1 ay önce kimyasal ertesi ayda oğluma kalmıştım ne tesadüf bundada aynısı oldu..bide ben zaten zor hamile kalıyorum düşün yani 2 kimyasal sonrası ertesi ay kalıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…