- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.421
batin uzerinden 6 gun gecti bu sabah test yaptim galiba hamilemiyim ama silik olunca icim rahat etmedi saskinim anlicaniz hemen 5 dk icinde cikti esimle tepki veremedik ikimizde sastik kaldik :SSS sizce????? Eki Görüntüle 417733
batin uzerinden 6 gun gecti bu sabah test yaptim galiba hamilemiyim ama silik olunca icim rahat etmedi saskinim anlicaniz hemen 5 dk icinde cikti esimle tepki veremedik ikimizde sastik kaldik :SSS sizce????? Eki Görüntüle 417733
kan testı yaptır hemen canım hadı hayırlsısııı
Polıısıklık ovel tedavısı goren ve hamıle kalan var mı ?
Polıısıklık ovel tedavısı goren ve hamıle kalan var mı ?
Ben kimyasal gebelik yaşadım ocakta düşükle sonuçlandı klomenle hamile kalmıştım tedavinin 6. Ayinda..ocak ta kendiliğinden dustu ve şubatta bu bebegime hamile kaldım ama asilamayla...
Bendede bu şekilde çıkmıştı bata 1 gün kala..kanda baktirmani tavsiye ederim..bence hamilesiniz...
tebrik ederim canım hamilesin. gözün aydınnnnnnbebek geliyo
hamilesin hayatım bebek küçük olduğu için silik çıkar
canım bence hamilesinn belli belirsizde olsa ikinci çizgi çıktığı zaman bebek oluyoohemen kan testi yaptır bencede ilk bebek mi ?
geç döllenme olmuş olabilir,, ondan silik çıkmıştır.. hayırlısı olsun inş.
cok cok sagolun kizlarrr iyki varsiniz ilk bebegimiz olacak kismetse Rabbim hayirlisini versin saglikla kavusmayi nasip etsin darisi olmayanlarin basina insallah :))
cok cok sagolun kizlarrr iyki varsiniz ilk bebegimiz olacak kismetse Rabbim hayirlisini versin saglikla kavusmayi nasip etsin darisi olmayanlarin basina insallah :))
amiin canım inşllhh en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim... bişey sormak isitiyorum korunmayı ne zaman bıraktınız hemen mi oldu
kimyasal gebelikten sonra hamile hemen kalan çok mu bi bilgin varmı
amiin canım inşllhh en kısa zamanda isteyen herkese nasip etsin rabbim... bişey sormak isitiyorum korunmayı ne zaman bıraktınız hemen mi oldu
kimyasal gebelikten sonra hamile hemen kalan çok mu bi bilgin varmı
Evet var kimyasal sonrası çok var bide hsg yani rahim filmi sonrası sıkı çalışmak lazım
ben o filmi çektirmedim canım yaaa bide ben geçen ay kimyasal geçirdimde bu ay ben çalışmadık açıkçası ne bileyim anlamadım.bu ay çok hevesli değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?