Umutlarini Mayisa saklayanlar...

mrhb arkdşlr adetim 2 gün geçti test yatım negatif cıktı o zaman adetim neden olmuyor...?

iki günü sorun etme bende bigün geçse test yapıyordum hamile miym test negatif çıkıyor o zaman neden hala olmadı falan derken stres yapıyorsunn benm 6 gün geçtiği bile oldu ama sonu yine kırmızı kart kafana takıp stres yapma derim hAYIRLISI olsun

merhaba kızlar nasılsınız yatak dosek modayım ben dun adet oldum bı de ustune grıp eklenınce dayak yemıs gıbıyım sızlerde ne var ne yok
Selam kızlar.ne zamandır yoğunluktan giremedim ben de.özledim sizleri, az giriyorum foruma, hatırladınız mı bilmem tabii. Ben de yatak döşek yayıyorum valla. Rüzgar çarptı, acayip ağrılarım var. Karnımın üstünde sıcak su torbasiyla yatıyorum. Bu yel girmesine ne iyi gelir bilen var mı?

Pembe adet olmussun, sevindim. Çalısmalara devam di mı, inşallah tutar bu ay. Ben kendim için dua edrken, seni de geçiriyorum aklımdan. Arkadasım oralarda bebek sahibi olsun diye. Bir de sana bisey söyleyeceğim, bu kadın dogum başlığında kirlerden şifa bulanlar diye bir topik var, orada kızlar Perşembe geceleri toplu dua ediyorlar, hayırlı evlat sahibi olmak için, gecen hafta ben de dua ettim, ilgini çekerse diye söylüyorum, kızlar tabii size de haber veriyorum.

Bunun dısında herkes iyi mı, hamile var mı?

kesin kist oldu cünkü benim yumurtalar gelişp kendilinden catlamıyor doktor a da gitmeye cekiniyorum bıktırdım adamı gide gele

canım kist neden oluşuyor ? ben bu konuda çok cahilim. beni bilgilendirir miisn ? bende de varmış ama çok küçük olduğu için doktor önemsiz demişti. bende üstelememiştim.

canım kist neden oluşuyor ? ben bu konuda çok cahilim. beni bilgilendirir miisn ? bende de varmış ama çok küçük olduğu için doktor önemsiz demişti. bende üstelememiştim.

yumurta olgunlaşıp çatlamıyor adetle de dışarı atılamıyor sonraki adetlere de engel oluyor genel olarak demişti doktorum...

aynen canım burası İstanbul'da öyle kaç günden beri güneş yüzünü göstermedi.Yağışlı ve soğuk hava insanın içini karartıyor dediğin gibi
sorma canım ya

Pembemasal ben Kosovalıları yugoslavyalıları vs.. genel olarak rumelileri yani orada yaşayan Türklerimizi oradan göç edenlerde dahil çok severim. :))
Evet canım rumelı turklerıyız baba annemler hep bahseder de osmanlıların burda 500 yıl hukum surdugu zamandan arda kalanlarız
çok geçmiş olsun pembişim benim

sagol canım benım

esra9923 çok sevindim adına kaç gündür seni takip ediyorum ben de dış gebelik yaşadım ve 1 ay sonra korunma sürem bitiyor.umarım bende hemen hamile kalırım hemen.tebrik ederim tekrar ikiniz de çoook sağlıklı olursunuz inşallah....

canim sabah konustugumuz uzere doktorumu aradim ,,benim ilacin ustunde kosede clomefin yaziyor ,ust yukardada pergotime50mg yaziyor,kloemenle ayni islemi goruyormus ,anlatim durumu icmekten korktugumu kist yapar diye ,kendisi bana ilaki catlama sorunu olanlara verilmiyor bu dedi ,sadece catlarken tembelik varsa canlandirip yardimci oluyo dedi,daha iyi yumurtlamana yardimci olucak dedi ,igneye gerek yok ,kiste cikmaz korkma oyle dedi .a .oyle olsaydi vermezdim dedi ,icin rahat olsun ic bu ay sonra bat an 4 gun sonra gel dedi ..neyse birazda olsa rahatladim ,,arastirdigim iyi oldu..bu sabah ictim artik ,ins faydasi olur

acaba konuşucak konumuzmu kalmadı haaa hanımlar nedersiniz.O ZAMAN BEN KONU AÇAYIM KİMYASAL GEBELİK GEÇİREN SONRA HAMİLE KALAN VARMI?

acaba konuşucak konumuzmu kalmadı haaa hanımlar nedersiniz.O ZAMAN BEN KONU AÇAYIM KİMYASAL GEBELİK GEÇİREN SONRA HAMİLE KALAN VARMI?

Ben kimyasal gebelik yaşadım ocakta düşükle sonuçlandı klomenle hamile kalmıştım tedavinin 6. Ayinda..ocak ta kendiliğinden dustu ve şubatta bu bebegime hamile kaldım ama asilamayla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…