- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.401
mrhb arkdşlr adetim 2 gün geçti test yatım negatif cıktı o zaman adetim neden olmuyor...?
çok geçmiş olsun canım.Bende bugün halsizim keyifsizim,işe de gitmedim iziliydim. Evde temizlik yapıyorum(
2 gün gecikme bir şey değil ki canım. Birazda bekle eğer olmazsan testi tekrar edersin.
oralarda havalar nasıl bılemem ama tatlım kosovadayım yıne hava kapalı ınsanın ıcını karartıyor ya
Selam kızlar.ne zamandır yoğunluktan giremedim ben de.özledim sizleri, az giriyorum foruma, hatırladınız mı bilmem tabii. Ben de yatak döşek yayıyorum valla. Rüzgar çarptı, acayip ağrılarım var. Karnımın üstünde sıcak su torbasiyla yatıyorum. Bu yel girmesine ne iyi gelir bilen var mı?merhaba kızlar nasılsınız yatak dosek modayım ben dun adet oldum bı de ustune grıp eklenınce dayak yemıs gıbıyım sızlerde ne var ne yok
kesin kist oldu cünkü benim yumurtalar gelişp kendilinden catlamıyor doktor a da gitmeye cekiniyorum bıktırdım adamı gide gele
canım kist neden oluşuyor ? ben bu konuda çok cahilim. beni bilgilendirir miisn ? bende de varmış ama çok küçük olduğu için doktor önemsiz demişti. bende üstelememiştim.
oralarda havalar nasıl bılemem ama tatlım kosovadayım yıne hava kapalı ınsanın ıcını karartıyor ya
merhaba kızlar nasılsınız yatak dosek modayım ben dun adet oldum bı de ustune grıp eklenınce dayak yemıs gıbıyım sızlerde ne var ne yok
sorma canım yaaynen canım burası İstanbul'da öyle kaç günden beri güneş yüzünü göstermedi.Yağışlı ve soğuk hava insanın içini karartıyor dediğin gibi
Selam kızlar.ne zamandır yoğunluktan giremedim ben de.özledim sizleri, az giriyorum foruma, hatırladınız mı bilmem tabii. Ben de yatak döşek yayıyorum valla. Rüzgar çarptı, acayip ağrılarım var. Karnımın üstünde sıcak su torbasiyla yatıyorum. Bu yel girmesine ne iyi gelir bilen var mı?
Pembe adet olmussun, sevindim. Çalısmalara devam di mı, inşallah tutar bu ay. Ben kendim için dua edrken, seni de geçiriyorum aklımdan. Arkadasım oralarda bebek sahibi olsun diye. Bir de sana bisey söyleyeceğim, bu kadın dogum başlığında kirlerden şifa bulanlar diye bir topik var, orada kızlar Perşembe geceleri toplu dua ediyorlar, hayırlı evlat sahibi olmak için, gecen hafta ben de dua ettim, ilgini çekerse diye söylüyorum, kızlar tabii size de haber veriyorum.
bende polısıklık ovel olayı olmus canım tedavı goruyorum ama bu surecte hamıle de kalabılırım bakalım hayırlısı Allah buyuk
Bunun dısında herkes iyi mı, hamile var mı?
Evet canım rumelı turklerıyız baba annemler hep bahseder de osmanlıların burda 500 yıl hukum surdugu zamandan arda kalanlarızPembemasal ben Kosovalıları yugoslavyalıları vs.. genel olarak rumelileri yani orada yaşayan Türklerimizi oradan göç edenlerde dahil çok severim. :))
çok geçmiş olsun pembişim benim
vay vay baya dolmuş sohbetle ben varken ama konuşmuyorsunuz:) beni beğenmiyormusunz
dclfrt kaç yaşındasın ?
sohbetı bırakmaya gelmıyor cnm dırek uzuyor :)
acaba konuşucak konumuzmu kalmadı haaa hanımlar nedersiniz.O ZAMAN BEN KONU AÇAYIM KİMYASAL GEBELİK GEÇİREN SONRA HAMİLE KALAN VARMI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?