- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.041
canımcım iki değil üç tane yaptım üçüncüde çizgi daha net çıktı. sağlık ocağından canlı yayın yapıyorum resmen kan tahlilimi verdim saat 3 de sonuç çıkıcakk. rabbiim yerinden çıkaak kalbim sen bize şifa ver
günaydın kısçelerr
bugün kontrole gittim kist küçülmüş ve o yumurta çatlamış... bende hafta sonu eşime kızdım bebekten vazgeçtim...olacaqına bakın şimdi ya o çatlayan yumurta bebiş olduysa :26::26: olmamıştır dimi kızlar öyle kolay deqil aylardır uqraşıyoruz olmuyor şimdimi olucak...reql olunca hemen rıa taktırıcam ve bebiş muhabbetini sonsuza dek kapatıcam...iş bulup çalışıcam
irmegannn canımıniçi sen nasıl benden haber almadan durabildin..çok özledim seni günlerdir yoksun...yapma bidaha böylee
ne oldu tatlım yaaa niye kızdırdı seni bakimmmmm
yok yere oqlumuza kızdı bende patladım...belkide yaşımdan dolayı bebek konusunun beni biyerde endişelendirmesi yada göze alamamam.. bebek için elimden geleni yaptım adapte olmaya hayatımızda yeni bir bebeqe yer ayırmaya çok çabaladım...ve en sonunda patladım..belkide bütün sinirim bundandı...ama bu ay hamile kalma ihtimalim herşeye raqmen car..kistli yumurta çatlamış bebiş olmuş olabilir... bu ayda rıs olmadıqı için korunmuyorum...tabi elimden geleni yapıcam olmasın diye ama yinede ihtimal var tabiki... Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin...
aa ben anlamadım sımdı sen bebek fıkrınden vazmı gectınn
ben bugün adet oldum arkadaşlarım,beni bu ay listeden silebilirsiniz
yok yere oqlumuza kızdı bende patladım...belkide yaşımdan dolayı bebek konusunun beni biyerde endişelendirmesi yada göze alamamam.. bebek için elimden geleni yaptım adapte olmaya hayatımızda yeni bir bebeqe yer ayırmaya çok çabaladım...ve en sonunda patladım..belkide bütün sinirim bundandı...ama bu ay hamile kalma ihtimalim herşeye raqmen car..kistli yumurta çatlamış bebiş olmuş olabilir... bu ayda rıs olmadıqı için korunmuyorum...tabi elimden geleni yapıcam olmasın diye ama yinede ihtimal var tabiki... Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin...
ne diyeceğimi bilemedim şimdi tatlım Allahım hakkında neyi hayırlı gördüyse o olsun tatlım
puhaha allah canını almasın :) eee millet çalışıyorda biz ne yapıyoruz burda
amin canım inşallah..olucaqı varsa bu ay olur zaten...hayırlı olanı istiyorum Rabbimden...yaşım gereqi çok şeyden yoruldum...
37 canım..kaç yaşındasın ki tatlım ya
kolay gelsin tatlım dikkat et yorma kendini...neyse kızlar ben çıkıyorum işler birikti ev berbet durumda eşim isyan edicek artıkaz toparlim ortalığı
Erginim yaaa şimdi ne oldu ben anlamadım resmen dagıldık bu forumda devam edecekse öbürüne neden gectik?birimiz heppimiz için diyorsak bir yerde kalalım yaaa her tarafa yazmak zor zor degılde aslında geçmişleri okumak zor eee okumadanda olmuyor merak var
biz iyiyiz tatlım Allahıma şükürler olsun bugün 7 haftalık olduk doktorumu değiştirdi hiç gerek yok dedi bende bıraktım iğneyi . mide bulantılarım çok oluyo ama doktor bi ilaç verdi o biraz rahatlatıyo onun sayesinde ayaktayım yani. sende inş iyi haberler verirsin tatlım her duamda sizleride unutmuyorum sizlerde varsınız dualarımda. senin adet tarihin ne ne kadar kaldı bakalım?
günaydın kısçelerr
bugün kontrole gittim kist küçülmüş ve o yumurta çatlamış... bende hafta sonu eşime kızdım bebekten vazgeçtim...olacaqına bakın şimdi ya o çatlayan yumurta bebiş olduysa :26::26: olmamıştır dimi kızlar öyle kolay deqil aylardır uqraşıyoruz olmuyor şimdimi olucak...reql olunca hemen rıa taktırıcam ve bebiş muhabbetini sonsuza dek kapatıcam...iş bulup çalışıcam
irmegannn canımıniçi sen nasıl benden haber almadan durabildin..çok özledim seni günlerdir yoksun...yapma bidaha böylee
37 canım..
kolay gelsin tatlım dikkat et yorma kendini...
evet yanii....bende kızıyorum...herşey allak bullak oldu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?