Umutlarini Mayisa saklayanlar...

aa bak ne güzel sizin sağlık ocağı veriyo hemen sonucu bizimki ertesi gün veriyo şanslısın güzel haberlerle dönüceksin tatlım anneler günü hediyen olmuş olur geçikmeli

günaydın kısçelerr
bugün kontrole gittim kist küçülmüş ve o yumurta çatlamış... bende hafta sonu eşime kızdım bebekten vazgeçtim...olacaqına bakın şimdi ya o çatlayan yumurta bebiş olduysa :26::26: olmamıştır dimi kızlar öyle kolay deqil aylardır uqraşıyoruz olmuyor şimdimi olucak...reql olunca hemen rıa taktırıcam ve bebiş muhabbetini sonsuza dek kapatıcam...iş bulup çalışıcam

irmegannn canımıniçi sen nasıl benden haber almadan durabildin..çok özledim seni günlerdir yoksun...yapma bidaha böylee

ne oldu tatlım yaaa niye kızdırdı seni bakimmmmm

ne oldu tatlım yaaa niye kızdırdı seni bakimmmmm

yok yere oqlumuza kızdı bende patladım...belkide yaşımdan dolayı bebek konusunun beni biyerde endişelendirmesi yada göze alamamam.. bebek için elimden geleni yaptım adapte olmaya hayatımızda yeni bir bebeqe yer ayırmaya çok çabaladım...ve en sonunda patladım..belkide bütün sinirim bundandı...ama bu ay hamile kalma ihtimalim herşeye raqmen var..kistli yumurta çatlamış bebiş olmuş olabilir... bu ayda rıa olmadıqı için korunmuyorum...tabi elimden geleni yapıcam olmasın diye ama yinede ihtimal var tabiki... Rabbim hakkımızda ne hayırlıysa onu nasip etsin...

Son düzenleme:

aa ben anlamadım sımdı sen bebek fıkrınden vazmı gectınn

herkese gunaydin arkadaslar haftasonu giremedim hicc...
ben dun aksam catlama ignemi oldum bakalim bugun calisma yapacazz
boyle de ismarlar gibi olacak ama doktorum pazartsi iliski dedi

ne diyeceğimi bilemedim şimdi tatlım Allahım hakkında neyi hayırlı gördüyse o olsun tatlım

arkadaslar catlama ignesi yaptirdiniz mi hicc?benim doktorum bana iliski icin saat vermedi sadece pazartesi baslarsiniz dedi bunda saatte onemliymiss sanirim ama bilgisi olan varmii??

neyse kızlar ben çıkıyorum işler birikti ev berbet durumda eşim isyan edicek artık az toparlim ortalığı

Erginim yaaa şimdi ne oldu ben anlamadım resmen dagıldık bu forumda devam edecekse öbürüne neden gectik?birimiz heppimiz için diyorsak bir yerde kalalım yaaa her tarafa yazmak zor zor degılde aslında geçmişleri okumak zor eee okumadanda olmuyor merak var

kaç yaşındasın ki tatlım ya
37 canım..
neyse kızlar ben çıkıyorum işler birikti ev berbet durumda eşim isyan edicek artık az toparlim ortalığı
kolay gelsin tatlım dikkat et yorma kendini...

evet yanii....bende kızıyorum...herşey allak bullak oldu...

benim sayfam bır tuhaf oldu yanlarda reklam resımlerı var yazma yerım kısıtlandı sankı cırkın oldu sızdede varmı ?nasıl tam sayfa yapabılırım yardımcı olursanız sevındırık olurum

oyyy cnm benim allah yardımcın olsun.. bebişini sağ salim kucağına alırsın inşallah.. benim sat 25 nisan bata da 1 hafta var sanırım tahminlerime göre... sanki hamileymişim gibi geliyo... dün biraz yürüdüm sol kasığımdan bacağıma doğru bir ağrı hissettim gece wc için hiç kalkmazdım bu aralar kalkıyorum valla... bilmiyorum artık hayırlısı ne deyim kuzum... nasipte varsa gelir bebişlerimiz :)

canımmmmmmmmmm senin haberlerini girip okudum ben hep.. rabbim hakkımızda hayırlısını versin ama eşinle aranda geçen muhabbetten ötürü bebek olayından vazgeçmene kızdım doğrusu... yaşını hiç kafaya takma bence.. beni annem 38 yaşında doğum yapmış ve hep iyiki doğurmuşum seni diye severdi :) inan bana yeni bi bebek size çok iyi gelecektir.. lütfen bebek fikrinden cayma bu ay inşallah bebişin tutunmuşturda görürsün günü nü :) bu arada topiğe girince kafam allak bullak oluyodu bebek olayını çok takıyodum kafaya biraz uzaklaşmaya ihtiyacım vardı ve iyi de oldu :) ama ara ara girip hepinizi takip ettim unuttum sanmayın :) hepiniz yeri çok farklı çünkü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…