Umutlarini Mayisa saklayanlar...

canım yaaa yarına kadar adet görmezsen bir daha kan testi yaptır.inşallah pozitif çıkar

mathematican bende iki gün daha geçsin bekliyorum benim adet tarihim çok gecikmez rabbim hakkımızdan hayırlısını versin. biizim durumumuzda olupta hamiş olan varmıdır acaba bu tez yanıltırmı.betahcg 0,13 çıktı benim ya

Günaydınlaaaarrr heeeyyy hadiiiiiiiii uyanınııııınnn anam bunlar çok fena ama anladım ben nerdeler seneye anneler gunleri kutlansın dıye hala çalışmadalar iyi hadiii bişe demiyomm

günaydınlarrr. ay ne çok ağladım sabah sabah haberlere şehit annelerinin anneler gününde mezarlıkta evlatlarını görmeye gitmelerine. ayy içim burkulduu

benim için büyük günde yarın inş olmaz adetim. 2 gebeligim de hüsranla bitti ikisi de karnımda 5 aylıkken öldüler inş bundan sonrakilere bişey olmaz...ALLAH hepimize saglıklı eli ayagı düzgün evlatlar nasip etsin kimsenin kucagını boş koymasın birbirimiz için dua edelim cünkü başkası için ettigin dua cabuk kabul olurmuş...

kızlar merhaba benim bat 12 mayıs dı ama 2 gün gecikme oldu ayın 8 inde kan tahlili yaptırdım yani adet tarihimden 5 gün önce. bhcg 0,13 çıktı.şimdi bir idrar testi yaptım ikinci çizgi gözle görülebilir ama çok silik çıktı. heyecan yaptım sizce hamilemiyim. ooff adrenelinim tavan modda rabbim yardım et

çok geçmiş olsun tatlım seni çok iyi anlıyorum benimde 5 aylık bebeişimin karnımda kalbi durdu.ölü doğum yaptım annem babam kardeşlerim eşim ben ölücem diye korkarken ben öelen yavruma ağlamaktan bitap düştüm. psikolojim bozuldu.34 yaşındayım benim için imkansızı istemek gibi bişiydi bu. rabbim gönlünden annelik geçen herkese bu duyguyu tattırsın. bizleri hayır sahibi evlatlarla ödüllndirsin.düşmanımın başına allah bu acıyı vermesin

kızım hamilesin bebek küçük olduğu için ikinci çizgi silik çıkar ayyyyy sabah sabah ne güzel habereğer bebek olmasaydı beta 0-5 arası olması lazımdı:))

kızım hamilesin bebek küçük olduğu için ikinci çizgi silik çıkar ayyyyy sabah sabah ne güzel habereğer bebek olmasaydı beta 0-5 arası olması lazımdı:))

canım işte zaten aklımı karıştıranda o bhcg 0,13 çıktı 1 den bile küçük.ama ben kan testine dayanamadım adet tarihimden 5 gün önce baktırdım.ayyyyy kafayı yiyeceem

canım işte zaten aklımı karıştıranda o bhcg 0,13 çıktı 1 den bile küçük.ama ben kan testine dayanamadım adet tarihimden 5 gün önce baktırdım.ayyyyy kafayı yiyeceem

hayatım adetinden önce yaptırdığın içinde küçük çıkabilir.ama sonuçta doğum testinde 2 çizgi çıktı demi bence sen bugün yine beta ver

evet tatlım gebelik testinde ikinci çizgi oldukça silik ama gözle görülebilir. inanki bana hallusünasyonmu görüyoom artık ne diye çıktım balkonda güneş ışığında baktım.adetimde 2 gün geçti.ben erzurumdayyım buradaki özelllere güvenemiyorum. şu yardımcımda bi gelsede koçişimin yanına damlasam yahuu

kızım kocana hemen söyleme olayın süprizi kalmaz.tam kesinleşsin ondan sonra söyle:)

hemen kan testini tekrarla cnm ikinci çizgi varsa hamilesin tebrik ederim

günayınn fıstıklar nasılsınız kız irmegan cım nerelerdesin sen bakim

geldim kuzum burdayım :) ama artık pek sık girmiyorum... çok kafama takıyorum hergün burda yazılanları okuyunca bu ay ne olacak merak içindeyim.. kendi kendime belirtilerim var işte :) öyle vakit geçiriyorum... mercimeğimiz nasıl annesiiiii...? sıkıntı çıkarıyomu sana ufaklık? bu arada tedavin ne durumda? yaz bakim hepsini :)

hemen kan testini tekrarla cnm ikinci çizgi varsa hamilesin tebrik ederim

canımcım iki değil üç tane yaptım üçüncüde çizgi daha net çıktı. sağlık ocağından canlı yayın yapıyorum resmen kan tahlilimi verdim saat 3 de sonuç çıkıcakk. rabbiim yerinden çıkaak kalbim sen bize şifa ver

gunaydınnn guzel anne ve anne adaylarııı.

essıra bence bugun kan testını tekrarla ınsss hamıleısndır

biz iyiyiz tatlım Allahıma şükürler olsun bugün 7 haftalık olduk doktorumu değiştirdi hiç gerek yok dedi bende bıraktım iğneyi . mide bulantılarım çok oluyo ama doktor bi ilaç verdi o biraz rahatlatıyo onun sayesinde ayaktayım yani. sende inş iyi haberler verirsin tatlım her duamda sizleride unutmuyorum sizlerde varsınız dualarımda. senin adet tarihin ne ne kadar kaldı bakalım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…