- Konu Sahibi pembemasal
-
- #2.021
canım yaaa yarına kadar adet görmezsen bir daha kan testi yaptır.inşallah pozitif çıkar
Günaydınlaaaarrr heeeyyy hadiiiiiiiii uyanınııııınnn anam bunlar çok fena ama anladım ben nerdeler seneye anneler gunleri kutlansın dıye hala çalışmadalariyi hadiii bişe demiyomm
benim için büyük günde yarın inş olmaz adetim. 2 gebeligim de hüsranla bitti ikisi de karnımda 5 aylıkken öldüler inş bundan sonrakilere bişey olmaz...ALLAH hepimize saglıklı eli ayagı düzgün evlatlar nasip etsin kimsenin kucagını boş koymasın birbirimiz için dua edelim cünkü başkası için ettigin dua cabuk kabul olurmuş...
kızlar merhaba benim bat 12 mayıs dı ama 2 gün gecikme oldu ayın 8 inde kan tahlili yaptırdım yani adet tarihimden 5 gün önce. bhcg 0,13 çıktı.şimdi bir idrar testi yaptım ikinci çizgi gözle görülebilir ama çok silik çıktı. heyecan yaptım sizce hamilemiyim. ooff adrenelinim tavan modda rabbim yardım et
kızım hamilesin bebek küçük olduğu için ikinci çizgi silik çıkar ayyyyy sabah sabah ne güzel habereğer bebek olmasaydı beta 0-5 arası olması lazımdı:))
canım işte zaten aklımı karıştıranda o bhcg 0,13 çıktı 1 den bile küçük.ama ben kan testine dayanamadım adet tarihimden 5 gün önce baktırdım.ayyyyy kafayı yiyeceem
evet tatlım gebelik testinde ikinci çizgi oldukça silik ama gözle görülebilir. inanki bana hallusünasyonmu görüyoom artık ne diye çıktım balkonda güneş ışığında baktım.adetimde 2 gün geçti.ben erzurumdayyım buradaki özelllere güvenemiyorum. şu yardımcımda bi gelsede koçişimin yanına damlasam yahuu
kızlar merhaba benim bat 12 mayıs dı ama 2 gün gecikme oldu ayın 8 inde kan tahlili yaptırdım yani adet tarihimden 5 gün önce. bhcg 0,13 çıktı.şimdi bir idrar testi yaptım ikinci çizgi gözle görülebilir ama çok silik çıktı. heyecan yaptım sizce hamilemiyim. ooff adrenelinim tavan modda rabbim yardım et
günayınn fıstıklar nasılsınız kız irmegan cım nerelerdesin sen bakim
hemen kan testini tekrarla cnm ikinci çizgi varsa hamilesin tebrik ederim
geldim kuzum burdayım :) ama artık pek sık girmiyorum... çok kafama takıyorum hergün burda yazılanları okuyuncabu ay ne olacak merak içindeyim.. kendi kendime belirtilerim var işte :) öyle vakit geçiriyorum... mercimeğimiz nasıl annesiiiii...? sıkıntı çıkarıyomu sana ufaklık? bu arada tedavin ne durumda? yaz bakim hepsini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?