Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin amiiiin ay insallah ben de çok heyecanlandım senin için

Kizlar klomen kullandıktan kaç gün sonra kontrole gittiniz. 5 gün kullanıcam ya 3 gün sonra da gel dedi. Toplamda 8 günde iyice büyür mü? Bide kendiliğinden çatlarsa kaçırırsam diye korkuyorum
Canım ben bu ay 5 gün kullanıp bittikten 2 gün sonra gitmiştim. Geçen ayda aynı bu şekilde
Ayy inşallah canımmm inşallah çok istiyorum senden de bu haberi almak
Testi yeniledin mi akşam yine
Yok kuzum yarın sabah yapıcam. 1 testim var. Biraz zaman gecsin dedim.

Gelmez inşallah balım yaa
İnşallah bebeğim ya perşembe gelmezse zaten vardır büyük ihtimalle. Nasıl büyük bi müjde olur tam yok derken ahh inşallah
Canımıniçii senden güzel haber aldık darısı bize inşallah ya çok teşekkür ederim güzel kalplimm

Ben ilaç bittikten 4 gün sonra falan gidicem canım. Geçen ay da böyle gittim 17 mm di hatta beni 2 gün sonra tekrar çağırdı 21 mm olmuştu iğne yaptı.
Sen yine değerlendir gelmeden demişti
Anladim. Bu süre normal o zaman

Yazmayı unuttum tabi bu arada kaçırmamak adına değerlendir bence gün aşırı kaçırma ihtimalimiz olmasın diye biz dewamke
Ah canimm yatılı misafirim olacak 1 haftaa ancak doktorun söylediği günleri degerlendirebilcem

Ah canım ben kendimdem emin değilim hala. Ben ne zaman iki kat artış görücem, sonra kese. O zaman tamm hamileyim dicem

Kuzumm anlıyorum seni hissettiklerini.. ben şimdiden düşünüyorum 2 hafta dolmadan test yapmicam diyorum ozamana kadar ümitlenmek belirtiler inanmak vs.. ama eğer yoksa birden o halimi düşünemiyorum bile nasıl yıkılırım elimde olmicak biliyorum çünkü. Evet herşey Allahtan o ol derse olur biliyorum ama insanın gerçekten kendini kontrol etmesi çok zor
İnşallah Rabbim cümlemizin yüzünü şu ay güldürür
bu ayda olmadı diye çok ağladım ama Rabbim nasıl umudumun bitiği yerde bana tekrar umut verdi ben boşa değildir diyorumda hayılısını versin Rabbim ne diyim. İnan çok umutlandım valla buda elimde değil her ne kadar umutlanmicam desemde kontrol elimde değil. Hayırlı haberlere inşallah canım benim

Ah canım ben kendimdem emin değilim hala. Ben ne zaman iki kat artış görücem, sonra kese. O zaman tamm hamileyim dicem
Hepsi olur inşallah sırayla canım benimm
Rabbim hayal kırıklığından korusun canım benim inşallah güzel haberler alıcaz çok umutluyum senden çünkü bence de boşa değil. Çok emek veriyoruz çok sabredip bekliyoruz olmaması tabi ki yıkıyo ne kadar üzülmücem desek de üzülüyoruz inşallah bu ay mutlu oluruz bebeğim

İnşallah kuzum inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…