- 16 Kasım 2020
- 397
- 389
- 18
Amin amiiiin ay insallah ben de çok heyecanlandım senin için1 gün kaldı kuzum inşallah hiç olmadığı kadar göğüs hassasiyeti yaşıyorum ilaçlardandır diye telkin ediyorum kendimi 4-5 gündür adet olmuş gibi ağrım oluyo bakıyorum gelen giden yok ama dediğim gibi ilk ilaç kullanışım o yüzden ona bağlıyorum ama Allah büyük belki ben de bi müjde alırım
Olsuun canım benim bu da bir cevaptırkeşke anlasam da cevap versem yoksa mesajını okudum valla
Testi yeniledin mi akşam yineAy canımmm çok güzel olucakk gelsin pozitifler gelsin bebişler kutlamalar
Yada hamilelik haberini kutlucazz konfetiler patlatıcaz parti yapıcaz
Canım benim teşekkür ederim Allahtan umut kesilmezAmin amiiiin ay insallah ben de çok heyecanlandım senin için
Bebeğim gelmezse eğer cuma ya da cumartesi yapabilirim ama muhtemelen gelirPerşembemi yapcaksın kuzum testi ?
Canım ben bu ay 5 gün kullanıp bittikten 2 gün sonra gitmiştim. Geçen ayda aynı bu şekildeKizlar klomen kullandıktan kaç gün sonra kontrole gittiniz. 5 gün kullanıcam ya 3 gün sonra da gel dedi. Toplamda 8 günde iyice büyür mü? Bide kendiliğinden çatlarsa kaçırırsam diye korkuyorum
Ayy inşallah canımmm inşallah çok istiyorum senden de bu haberi almakAhh bebeğim inşallah ya inşallah bazen psikolojik mi diyorum ama çok mantıklı bi yorum yaptı @byzz1 dedi ki göğüs hassasiyeti herkeste varken sende yoktu sen de takmıştın kafana ama ona rağmen olmamıştı psikolojik olcak olsa o zaman olurdu dedi mantıklı geldi ama inşallah ya inşallahçok istiyorum hep anlamı evlat olan rüyalar görüyorum inşallah canım hepimizin güzel haberlerini kutlarız
Yok kuzum yarın sabah yapıcam. 1 testim var. Biraz zaman gecsin dedim.Testi yeniledin mi akşam yine
İnşallah bebeğim ya perşembe gelmezse zaten vardır büyük ihtimalle. Nasıl büyük bi müjde olur tam yok derken ahh inşallahGelmez inşallah balım yaa
Canımıniçii senden güzel haber aldık darısı bize inşallah ya çok teşekkür ederim güzel kalplimmCanım ben bu ay 5 gün kullanıp bittikten 2 gün sonra gitmiştim. Geçen ayda aynı bu şekilde
Ayy inşallah canımmm inşallah çok istiyorum senden de bu haberi almak
Yok kuzum yarın sabah yapıcam. 1 testim var. Biraz zaman gecsin dedim.
Anladim. Bu süre normal o zamanBen ilaç bittikten 4 gün sonra falan gidicem canım. Geçen ay da böyle gittim 17 mm di hatta beni 2 gün sonra tekrar çağırdı 21 mm olmuştu iğne yaptı.
Sen yine değerlendir gelmeden demişti
Ah canimm yatılı misafirim olacak 1 haftaaYazmayı unuttum tabi bu arada kaçırmamak adına değerlendir bence gün aşırı kaçırma ihtimalimiz olmasın diye biz dewamke
Ah canım ben kendimdem emin değilim hala. Ben ne zaman iki kat artış görücem, sonra kese. O zaman tamm hamileyim dicemİnşallah bebeğim ya perşembe gelmezse zaten vardır büyük ihtimalle. Nasıl büyük bi müjde olur tam yok derken ahh inşallah
Canımıniçii senden güzel haber aldık darısı bize inşallah ya çok teşekkür ederim güzel kalplimm
Canım ben bu ay 5 gün kullanıp bittikten 2 gün sonra gitmiştim. Geçen ayda aynı bu
Kuzumm anlıyorum seni hissettiklerini.. ben şimdiden düşünüyorum 2 hafta dolmadan test yapmicam diyorum ozamana kadar ümitlenmek belirtiler inanmak vs.. ama eğer yoksa birden o halimi düşünemiyorum bile nasıl yıkılırım elimde olmicak biliyorum çünkü. Evet herşey Allahtan o ol derse olur biliyorum ama insanın gerçekten kendini kontrol etmesi çok zorİnşallah bebeğim ya perşembe gelmezse zaten vardır büyük ihtimalle. Nasıl büyük bi müjde olur tam yok derken ahh inşallah
Canımıniçii senden güzel haber aldık darısı bize inşallah ya çok teşekkür ederim güzel kalplimm
Hadi bakalımCanım ben bu ay 5 gün kullanıp bittikten 2 gün sonra gitmiştim. Geçen ayda aynı bu şekilde
Ayy inşallah canımmm inşallah çok istiyorum senden de bu haberi almak
Yok kuzum yarın sabah yapıcam. 1 testim var. Biraz zaman gecsin dedim.
Hepsi olur inşallah sırayla canım benimmAh canım ben kendimdem emin değilim hala. Ben ne zaman iki kat artış görücem, sonra kese. O zaman tamm hamileyim dicem
Rabbim hayal kırıklığından korusun canım benim inşallah güzel haberler alıcaz çok umutluyum senden çünkü bence de boşa değil. Çok emek veriyoruz çok sabredip bekliyoruz olmaması tabi ki yıkıyo ne kadar üzülmücem desek de üzülüyoruz inşallah bu ay mutlu oluruz bebeğimKuzumm anlıyorum seni hissettiklerini.. ben şimdiden düşünüyorum 2 hafta dolmadan test yapmicam diyorum ozamana kadar ümitlenmek belirtiler inanmak vs.. ama eğer yoksa birden o halimi düşünemiyorum bile nasıl yıkılırım elimde olmicak biliyorum çünkü. Evet herşey Allahtan o ol derse olur biliyorum ama insanın gerçekten kendini kontrol etmesi çok zor
İnşallah Rabbim cümlemizin yüzünü şu ay güldürür
bu ayda olmadı diye çok ağladım ama Rabbim nasıl umudumun bitiği yerde bana tekrar umut verdi ben boşa değildir diyorumda hayılısını versin Rabbim ne diyim. İnan çok umutlandım valla buda elimde değil her ne kadar umutlanmicam desemde kontrol elimde değil. Hayırlı haberlere inşallah canım benim
Yok canım ilk ay 3 kere gittim. Bu ay daha çabuk geliştiler 2. Gittiğimde iğne oldumBir kere mi gittin kontrole
Inşallah canım benim yaaÇizgi var ama kuzum güzel haberler getir
İnşallah kuzum inşallahHepsi olur inşallah sırayla canım benimm
Rabbim hayal kırıklığından korusun canım benim inşallah güzel haberler alıcaz çok umutluyum senden çünkü bence de boşa değil. Çok emek veriyoruz çok sabredip bekliyoruz olmaması tabi ki yıkıyo ne kadar üzülmücem desek de üzülüyoruz inşallah bu ay mutlu oluruz bebeğim
14 ve 16 da yaptım canım çatlama iğnesinden sonra tabiki yazarım sonucudaCanım tebrik ederim yarın kan sonucunu da yazarsınbirde ilk teste pozitif nezaman gördün bu ilk testinmiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?