Çok sevindim canım. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallahÇok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Hayırlı olsun kuzum çok sevindim sağlık durumunuz nasıl ne dedi dr kuzumÇok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Çok teşekkür ederim canım rabbim sağlıcakla hayırlısıyla herkese nasip etsinÇok sevindim canım. Sağ salim bebeğine kavuşursun inşallah
Gelişimi güzel dedi canım 3 gün geri attı ultrason aslında ama normaldir heralde diye düşünüyorum. Dikkat etmeye devam kendini salma dedi ilaçlara devam. Bayramdan sonra sağlıkocağından ararlar tahlillerini yaptır sonuçlarla gel dedi inşallah hayırlısıylaHayırlı olsun kuzum çok sevindim sağlık durumunuz nasıl ne dedi dr kuzum
Ohhh missss =)Çok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Amin inşallah canım benim bur umut bekliyoruz bakalım. Ayın 21inde duphaston kullanmaya başlayacağım. Ne olacak bakalım.. adetim gelecek mi hamile mi kalırım nasip... herşey Rabbimden... ama bu ay da gebelik olmazsa sanırım doktor değişikliği yapacağım.Çok teşekkür ederim canım rabbim sağlıcakla hayırlısıyla herkese nasip etsin
Gelişimi güzel dedi canım 3 gün geri attı ultrason aslında ama normaldir heralde diye düşünüyorum. Dikkat etmeye devam kendini salma dedi ilaçlara devam. Bayramdan sonra sağlıkocağından ararlar tahlillerini yaptır sonuçlarla gel dedi inşallah hayırlısıyla
Çok teşekkür ederim canım inşallah rabbim sana da nasip etsinOhhh missss =)
Sağlıkla güzel güzel ilerlesin insallah bundan sonrasıda
Aşılamaya başlıcaktın sanki canım ama yalnış hatırlamıyorsam bu aydan sonramı başlıcaksınAmin inşallah canım benim bur umut bekliyoruz bakalım. Ayın 21inde duphaston kullanmaya başlayacağım. Ne olacak bakalım.. adetim gelecek mi hamile mi kalırım nasip... herşey Rabbimden... ama bu ay da gebelik olmazsa sanırım doktor değişikliği yapacağım.
3 5 gün normal oluyo canım benimde bazen 1 hafta geri bir hafta ileri ckiyodu ultrasonda bu önemli değil şimdi sıra cinsiyette allahım gönlüne göre versin inşallah tatlımÇok teşekkür ederim canım rabbim sağlıcakla hayırlısıyla herkese nasip etsin
Gelişimi güzel dedi canım 3 gün geri attı ultrason aslında ama normaldir heralde diye düşünüyorum. Dikkat etmeye devam kendini salma dedi ilaçlara devam. Bayramdan sonra sağlıkocağından ararlar tahlillerini yaptır sonuçlarla gel dedi inşallah hayırlısıyla
Bende öyle düşündüm canım çok şükür doktor iyi dedi ya. Bende iyi düşünücem bundan sonra.3 5 gün normal oluyo canım benimde bazen 1 hafta geri bir hafta ileri ckiyodu ultrasonda bu önemli değil şimdi sıra cinsiyette allahım gönlüne göre versin inşallah tatlım
Artık keyfini çıkar canım 13.haftadan sonra belli olur tabi gösterirse canımBende öyle düşündüm canım çok şükür doktor iyi dedi ya. Bende iyi düşünücem bundan sonra.
Bayramdan sonra gidicem sağlık ocağı tahlilleerini götürücem ama erken olur sanırım cinsiyet için dimi
Perişim çok mutlu oldum.Kimbilir ne güzel duygudur.Darısı sağ salim kucağına almaya inşAllahÇok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Sağlıklı olsunda hepsi kabulümüz canımm hiç önemi yok cinsiyetininArtık keyfini çıkar canım 13.haftadan sonra belli olur tabi gösterirse canım
Çok teşekkür ederim tiniminimm rabbim sana da nasip etsin inşallah çok tuhaf duyguymuşPerişim çok mutlu oldum.Kimbilir ne güzel duygudur.Darısı sağ salim kucağına almaya inşAllah
Aynen canım benim tabikide önemi yokSağlıklı olsunda hepsi kabulümüz canımm hiç önemi yok cinsiyetinin
Çok teşekkür ederim tiniminimm rabbim sana da nasip etsin inşallah çok tuhaf duyguymuş
Ayy ne güzel bir sestir oÇok şükür kalp atışını duyduk kızlar
Bu ay duphaston kullanmamı istedi doktor ama bu ay reglim tekrar gelirse doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü yumurtalarım gayet güzel gelişmiş ama catlatma iğnesi yapmadı doktor bunu bir türlü anlayamadım. Duphaston ne alakaysa... benim adetlerim düzenli gelir her ay. Destek olması için dedi ama bilmiyorum kafam çok karışık canım yaÇok teşekkür ederim canım inşallah rabbim sana da nasip etsin
Aşılamaya başlıcaktın sanki canım ama yalnış hatırlamıyorsam bu aydan sonramı başlıcaksın
Eşim kaydetmiş ama tamda sonunda kaydetmiş çpk belli olmuyorAyy ne güzel bir sestir oannesi kaydettin dimi
Günaydın tatlım dün ne dedi doktorVar ağrım adet oluyorum bence ya cumartesi gidicem doktora bakalım
Ay benim gözümdeen kaçmış canım mesajın kusura bakma.Bu ay duphaston kullanmamı istedi doktor ama bu ay reglim tekrar gelirse doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Çünkü yumurtalarım gayet güzel gelişmiş ama catlatma iğnesi yapmadı doktor bunu bir türlü anlayamadım. Duphaston ne alakaysa... benim adetlerim düzenli gelir her ay. Destek olması için dedi ama bilmiyorum kafam çok karışık canım ya
Aynen öyle canım zaten bu ay reglim gelirse değiştireceğim doktoru ya çünkü yumurtam güzel gelişmiş ama çatlama iğnesi yapmadıAy benim gözümdeen kaçmış canım mesajın kusura bakma.
Duphaston da çok faydalı bir ilaç diye duydum ama neden çatlatma iğnesi yapmadıki acaba. Aklında soru işaretkeri varsa değiştir canım başka bir görüş almakta bazen daha iyi