Bi hamilelik haberi alalım da birlikte sayfada havai fişek gösterisi bile yapabilirimValla yapalım kız nasıl bi kutlama olabilir düşün bakayım
Daha pik olmadı canım ya baya koyu ama pik değil
Valla yaparız kuzu ohoo bi gelsinde haberlerBi hamilelik haberi alalım da birlikte sayfada havai fişek gösterisi bile yapabilirimTest yapınca benim normal olan düzenim bozuluyo takıyom ya pik mi değil mi çatladı mı felan diye bu sefer gecikiyo iyice pik olması
Benim 30-32 gün arası oluyo kuzum ama ne zaman yumurtlama takip etsem bu süre uzadı çok psikolojik olarak etkiledim heralde artık takip etmiyorum. Bu aralar olur senin az kalmıştırValla yaparız kuzu ohoo bi gelsinde haberler
Benimde öylemi oldu dicem ama geeçen ay 43 günde regli oldum geçen aya göre olcaksan tam bu zamanlar da çatlaması gerekn
İnşallah canım yumurtlama masajı yapıcam şimdi bakalım stres çok etkilşyo gercekten. Ya bide ben ramazan diye matofini falanda kullanmadım hiç. Bu akşam ona da başlıcam artıkBenim 30-32 gün arası oluyo kuzum ama ne zaman yumurtlama takip etsem bu süre uzadı çok psikolojik olarak etkiledim heralde artık takip etmiyorum. Bu aralar olur senin az kalmıştır
Başla kuzucum ben de inositol bekliyorum onunla devam edicem inşallahİnşallah canım yumurtlama masajı yapıcam şimdi bakalım stres çok etkilşyo gercekten. Ya bide ben ramazan diye matofini falanda kullanmadım hiç. Bu akşam ona da başlıcam artık
Bu yasaklarda kargolarda çalışmıyo dimi canımmBaşla kuzucum ben de inositol bekliyorum onunla devam edicem inşallah
Niye böyle oldu acaba senin kuzumAh canım yaa öyle bi çizgi olsunki inanmama ihtimalimiz olmasın bidaha yaptığımızda
Canım benim clife zaten dibi kalmış artık. Bir kaç gündür bırakmıştım şimdi bi kaşık aldım yine. Testlerde 4 5 tane kaldı galiba. Bitene kadar yaparım olursa olmaz olmazsa zaten macunda bitmiş olur bidaha normal beklerim artık öyle düşündüm
Çalışıyor diye biliyorum canımBu yasaklarda kargolarda çalışmıyo dimi canımm
Çalışıyo bebeğim geldi hep kargolar şükür. Hayıta başladım dün bakalımBu yasaklarda kargolarda çalışmıyo dimi canımm
Niye böyle oldu acaba senin kuzumclife işe yaramıştır umarım kuzum zaten sen değerlendiriyorsunda uzun zamandır çatlama olmuş olsada kaçırma ihtimalin yok inşallah güzel haberlerini alırız
Canım aslında düşününce normal gibi cünkü döngüm uzun gecen ayda 43. Günde adet oldum. 29. Günde falan yumurtlama olmuş oluyoÇalışıyor diye biliyorum canım
aaaa nasıl gelişnedi canım neden öyle oldu yaa. Gerci en az 3 ay kullanın diyolar. Ben önümüzdeki ayda kullanıp 5 günde 1er tane femara alıcamKuzum bu clife den ben çok umutluydum ama yumurtam bile gelişmedi bu ay yaa.. bidakine bal tarçın çörek otuyla denicem zaten klomen bitti artık aşılamadan önce son denemem bakalımCookiie
Günaydın canım nasılsın
Hadi şifa olsunlar canımÇalışıyo bebeğim geldi hep kargolar şükür. Hayıta başladım dün bakalım
Iyiyim canım ne olsun aynı sen nasılsınCanım aslında düşününce normal gibi cünkü döngüm uzun gecen ayda 43. Günde adet oldum. 29. Günde falan yumurtlama olmuş oluyoBakalım inşallah hayatım değerlendiriyoruz dediğin gibi kısmette varsa olur.
he tamam canım
aaaa nasıl gelişnedi canım neden öyle oldu yaa. Gerci en az 3 ay kullanın diyolar. Ben önümüzdeki ayda kullanıp 5 günde 1er tane femara alıcam
Günaydın canım nasılsın
Hadi şifa olsunlar canımdün dediğin vitaminin fotografınu atabilirsin canım bana
Aslında biraz moralim bozuk oğlanın yüzünde bisey cıktı uçuk desem uçuk d3gil akşamdan beri baya da şişti ama üzeri uçuk gibi göz göz yasak olduğu için dr ye de gidemedim napcagimi bilmiyorumCanım aslında düşününce normal gibi cünkü döngüm uzun gecen ayda 43. Günde adet oldum. 29. Günde falan yumurtlama olmuş oluyoBakalım inşallah hayatım değerlendiriyoruz dediğin gibi kısmette varsa olur.
he tamam canım
aaaa nasıl gelişnedi canım neden öyle oldu yaa. Gerci en az 3 ay kullanın diyolar. Ben önümüzdeki ayda kullanıp 5 günde 1er tane femara alıcam
Günaydın canım nasılsın
Hadi şifa olsunlar canımdün dediğin vitaminin fotografınu atabilirsin canım bana
İyiyim bende canım sağolasınIyiyim canım ne olsun aynı sen nasılsın
Aslında biraz moralim bozuk oğlanın yüzünde bisey cıktı uçuk desem uçuk d3gil akşamdan beri baya da şişti ama üzeri uçuk gibi göz göz yasak olduğu için dr ye de gidemedim napcagimi bilmiyorum
Kuzum 15 günden önce randevu vermiyolarki denedim randevuyu ama böyle olursa bi acile gircem akşam bakalımİyiyim bende canım sağolasın
Aslında biraz moralim bozuk oğlanın yüzünde bisey cıktı uçuk desem uçuk d3gil akşamdan beri baya da şişti ama üzeri uçuk gibi göz göz yasak olduğu için dr ye de gidemedim napcagimi bilmiyorum
Geçmiş olsun canım neden acaba alerjisi falan olabilirmi. Doktora götürebilirsin canım randevuyla gidiliyo diye biliyorum.
Eğer rahatsız ediyosa git canım acile geçmiş olsun çok bişey falan dokunmuştur belkiKuzum 15 günden önce randevu vermiyolarki denedim randevuyu ama böyle olursa bi acile gircem akşam bakalım
Bu canım günde iki kere içicemCanım aslında düşününce normal gibi cünkü döngüm uzun gecen ayda 43. Günde adet oldum. 29. Günde falan yumurtlama olmuş oluyoBakalım inşallah hayatım değerlendiriyoruz dediğin gibi kısmette varsa olur.
he tamam canım
Günaydın canım nasılsın
Sağol canım benim bakalım artıkEğer rahatsız ediyosa git canım acile geçmiş olsun çok bişey falan dokunmuştur belki
Tama cnaım internetten baktım da biden fazla cıktı ondan emin olmak istefim sağolasınBu canım günde iki kere içicem