Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tama cnaım internetten baktım da biden fazla cıktı ondan emin olmak istefim sağolasın 🤗
Aynen balım ilacın türünü yazmıştım markaları çok çeşitli. Ama fiyat olarak uygun hamilelik öncesi kullanıp depoları doldurmakta fayda var yumurta kalitesi de artmış olur diye düşünüyorum 🥰

Aynen balım ilacın türünü yazmıştım markaları çok çeşitli. Ama fiyat olarak uygun hamilelik öncesi kullanıp depoları doldurmakta fayda var yumurta kalitesi de artmış olur diye düşünüyorum 🥰
Evet canım bence de. Bu ay adet olunca alıcam bende. Zaten 2 ay ara verdim artık başlarım diyodum 😍

Başla kuzucum yine bi tempo gelsin hayatımıza 😂 Durgunduk iki aydır ikimizde
Evet canım valla topikte hareketlensin azcık😂
Ben baya bi uzaklaştım gebelik topiklerinden. Bakıyorum kendimde bişey yok yazıcak şeyim yokki🙄 baksana benle adet olanlar ikinciye oldu ben hala yumurta kovalıyorım 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️
Tekrar yaptınmı canım bidaha

Günaydın kızlar Drdr17 Drdr17 naptin kuzu sonuçlar iyi değil herhalde ortalıklarda yoksun 🙁😢
Nasılda biliyor beni :)
Evet kızım değerim yükseldi baya ama bugun regli oldum. Tutunamadı sanırım. Benle kalmadı yani .
başka bahara . Ama rahatım baya neden bilmiyorum gereksiz bi rahatlık :)
Sanırım olabildigini görmek beni rahatlattı .
ilk gebelıklerde oluyormuş. Doktor tekrar yumurta takıbıne başlamak istersen gel dedi ama gitmicem . İstemiyorum. Böyle rahatım ben . Yüne çörek otu bal tarçına başlicam çok kullanamıyorum mideme dokunuyor ama iyi geldi bence

Ben baya bi uzaklaştım gebelik topiklerinden. Bakıyorum kendimde bişey yok yazıcak şeyim yokki🙄 baksana benle adet olanlar ikinciye oldu ben hala yumurta kovalıyorım 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Sen birinciyi olmuşsun ben olmadım bile

Evet kızım değerim yükseldi baya ama bugun regli oldum. Tutunamadı sanırım. Benle kalmadı yani .
ilk gebelıklerde oluyormuş. Doktor tekrar yumurta takıbıne başlamak istersen gel dedi ama gitmicem . İstemiyorum. Böyle rahatım ben . Yüne çörek otu bal tarçına başlicam çok kullanamıyorum mideme dokunuyor ama iyi geldi bence
Canım gecmiş olsun. Ever bak bunun arkası çabuk gelir. Bu ay senden sağşıklı bir gebelik bekliyoruz😍
Şey sorucam kanda sıfırlandığını gördün dimi bu önemli eğer görmediysen adet oldum diyip sakın bırakma 🙄

Üzüldüm kuzum ama kafanın rahatladigina da sevindim inşallah daha sağlıklısı olcak

Evet sabah biticek 1 tane kaldı oruç tutugum içim günde 2 kere alabildim dr 3 defa kullan demişti anca bitti bakalım 1 haftaya olurum herhalde
10 gün içerisinde olursun o zaman canım. Eğer bebek yoksa 😍🤗🤗

Kızlar benim 25 yazan pikti heraldw ya silikleşti ondan sonra. Ama bugün baya kasık ağrılarım var 🙄
image.jpg

Canım gecmiş olsun. Ever bak bunun arkası çabuk gelir. Bu ay senden sağşıklı bir gebelik bekliyoruz😍
Şey sorucam kanda sıfırlandığını gördün dimi bu önemli eğer görmediysen adet oldum diyip sakın bırakma 🙄
İnşlh kuzum . Akışına bırakmayı öğrendim en azından bu ay olmaz sonra olur acelesi yok nasip nezamansa artık :)
Kanda ıkı güne baktırcam doktorum gerek yok kımyasal dedi ama ben yinde vericem .
Üzüldüm kuzum ama kafanın rahatladigina da sevindim inşallah daha sağlıklısı olcak
Aynen öle sagolun hepiniz 😘😘😘

İnşlh kuzum . Akışına bırakmayı öğrendim en azından bu ay olmaz sonra olur acelesi yok nasip nezamansa artık :)
Kanda ıkı güne baktırcam doktorum gerek yok kımyasal dedi ama ben yinde vericem .

Baktır canım. Allah korusun farketmeden daha kötü şeye sebep olmasın sonra. Benim 2 gebelikte de 2 ayrı doktorumda 5 altına düşmeden takibi bıraköadı. 2 günde bir vermene gerek yok 1 hafta sonra mesela verebilirsin.
Olucak bak olduğunu gördük hamile kalıyosun. Hiçbir problem yok. Sağlıklısıda gelicek 🤗😍

Aynen artık yazacak bişey kalmadı. Rüyamda hamileydim haraketlerini hissediyodum. Diyorum haketmiyo muyum ben bunu gerçekte yaşamayı 😥

Bal tarçın çörekotu na devam kuzum. Onunla çoğunuz hamile kalcaksınız ben hariç 😭 Olabildiğini gördün bu ay sağlıklısı olacak inşallah

X