Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Negatif çıkmış kızlar çok şükür 🤩

Eklentiler

• F14B0021-4AB4-41AF-846B-960DDA13FC80.png
    F14B0021-4AB4-41AF-846B-960DDA13FC80.png
    211,7 KB · Görüntüleme: 38
Ay benım cocit öle başlamıştı inşlh negatif çıkar. Kulaklarım zorladı burnum çok aktı.

Aa ilk defa duyuyorum bade ya. Şaşırdım şuan. Yani ömrü hayatımda nemlendirici kullanmamış bir insan olrak ilk defa bu ay böle bişy oldu . Şeker hastaları yudum yudum sürekli su içer ya öle oldum . Azım kuruyo dudagım kuruyor.
Aa dudak kuruması su isteği ve sürekli lavaboya gitmek bende de vardı bence de bu Bi belirti olabilir takip edin

Ay benım cocit öle başlamıştı inşlh negatif çıkar. Kulaklarım zorladı burnum çok aktı.

Aa ilk defa duyuyorum bade ya. Şaşırdım şuan. Yani ömrü hayatımda nemlendirici kullanmamış bir insan olrak ilk defa bu ay böle bişy oldu . Şeker hastaları yudum yudum sürekli su içer ya öle oldum . Azım kuruyo dudagım kuruyor.
Canım ben aşılama yaptırınca doktorum söylemişti farklı bir belirti ararsan dudak kuruluğuna dikkat et diye yani oluyomuş kuruluk bende önce oldu sonra geçmişti bi kaç gün öncesi 😊🤗🤗

Diğer aylarda ağrı vardı da oldu mu canım farklılık olarak hiç bir belirti olmadan olsun insallah
Bak bu dediğin doğru canım ahh inşallah. Hatta bugün dedim keşke hiç önceden belirti oluyo olmasa da bari sadece aset olunca üzgün olsam önceden başlamasam 😂😂

Aa dudak kuruması su isteği ve sürekli lavaboya gitmek bende de vardı bence de bu Bi belirti olabilir takip edin
Pekı hamıle kalmışmıydınız? Böyle olunca .
Canım ben aşılama yaptırınca doktorum söylemişti farklı bir belirti ararsan dudak kuruluğuna dikkat et diye yani oluyomuş kuruluk bende önce oldu sonra geçmişti bi kaç gün öncesi 😊🤗🤗
Sen zaten inanılmaz ilham veriyorsun bana 🥰 inşlh vardır bişyler ya . Sonra cok üzülüyorum.

Kızlar merhaba çarşamba çatlatma iğnesi vuruldum bugün kasıklarımda çok ağrı var hareket etmekte dahi zorlanıyorum geçen ay hiç böyle olmamıştı normalmi sizce ?

Pekı hamıle kalmışmıydınız? Böyle olunca .

Sen zaten inanılmaz ilham veriyorsun bana 🥰 inşlh vardır bişyler ya . Sonra cok üzülüyorum.
Allahın izniyle vardır küpracim olmasa bile uzulmej yok bu arada küpracim dedim ama ismin küpra mi

Kızlar ovülasyonun 8.günü. Aşırı akıntım vardı. Biraz önce peçeteye kahverengi akıntı geldi adet için çok erken değil mi? Tutunma desem bir tane bile belirtim yok ne ağrı ne başka bişey 🙄

Kızlar ovülasyonun 8.günü. Aşırı akıntım vardı. Biraz önce peçeteye kahverengi akıntı geldi adet için çok erken değil mi? Tutunma desem bir tane bile belirtim yok ne ağrı ne başka bişey 🙄
Aaa belki de yerleşme kanaması belirti arama arkadaşım hayat sürprizlerle dolu belki de bu sefer oldu

Ya ciddimisin. Bat nezaman. Yerlesme illa pembe olcak diye bi şart yok bence . Ablam dada leke tarzı oldumuştu hamile kalmıştı.

X