Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biraz bekle canım daha erken umut var her zaman
Gece bel karın ağrısı yokladı yine beni göğüsler sadece ucu ile sınırlı kalmayıp vaktine göre erken hassaslaştı Dediğin gibi aşkım var bişeyler psikolojik de değil çünkü daha yumurtladım mı acaba derken hatta ilk ağrıyan beli ona yorarken vücut ısıma baktığımda "ohoo ben yumurtlamayı bitirdim çoktan" dedi bana İdrarımda bazen afedersin değişik bi koku oluyo enfeksiyon var diye korkuyorum ama göğüsler ne alaka

Hatırlıyorsan kimyasalımda benimde idrarım çok kouyor demiştim ya hadi hayırlısı böyle de umutlanıyoruz ama napalım :))

Günaydın . Bade dicem sana . Dün okudum anlamıda güzelmiş kızım olursa adını koycam :)
Aşk perisi gibi birşeye yorumlanıyor .
Diyebilirsin canım evet anlamı çok güzel ikinci ismim benim bu inşallah melek gibi bir kizin olur tatlım koyarsan sevinirim allah nasip eder inşallah

Erken olabilir kuzum 14. Gün kan testi yaptır
Aynen canımm erken biliyorum burda bununla ilgili baslıkları hatmetmişimdir ama bi yandanda ağrı olunca merak ettim
Dediğin gibi direkt kana gidicem

Kimin düğünü var kız çok oynama çocuğu düşürürsün
Hahshdh kız çok yaşa emii Tamam dikkat ederim aşkım Görümceme mesaj attım abla ben çok sıkıldım düğün istiyo canım yok mu hiç dedim Olmaz olur mu komşunun kızı evleniyo gel ona gidelim kurtlarımızı dökelim dedi Eğlence mekanı muamelesi yaptım yani düğüne ki zaten amaç o yani
Hatırlıyorsan kimyasalımda benimde idrarım çok kouyor demiştim ya hadi hayırlısı böyle de umutlanıyoruz ama napalım :))
Amann nolcak ya diywlim çıkmadı ilk defa mı negatif görcez umutlan gitsin Ben en çok bunu okuyan insanlardan çekiniyorum "şevval yine umut aleminde" diyolardır muhtemelen topiği sessiz takip edenler

Aslında çok umutluyum bu aydan ama bakalım=)
Ay ne yalan söyleyeyim ben de aşırı umutluyum bu ay topiğimize uygunuz kızlar maşallah bize Ama bebeğim hiç umutsuz olma hep olumlu ol negatif olsa da yıkılmadan devam yolaa

Normalde belirti hiç olmayınca üzülüyodum gecede ağrım oldu diye kafaya taktım
Kafam gidik =)
Evde test vardı yaptımda bencede o ucuz testler bin kat daha iyi bunlardan hiç bişet anlamadım bu testten çünkü =)
14. Günü beklicem bakalım sabredebilirsem =)

Ay ne yalan söyleyeyim ben de aşırı umutluyum bu ay topiğimize uygunuz kızlar maşallah bize Ama bebeğim hiç umutsuz olma hep olumlu ol negatif olsa da yıkılmadan devam yolaa
Aynen bu ilk denemeydi =) doktor 3 ay verdi olumlu sonuç için hoş sizin doğal yollada olur diyo aylardır olmadıda
Yinede üç aylık bi süreyi kendime vermiş olmak bile rahatlatıyo beni bakalım=)
İnsallah alırıs güzel sonuçlar bu ay

Sana da allah uzun ömür versin bitanem bizim yerimize de oyna

Seni çok iyi anlıyorum kuzucum şubatta ben de denedim olmadı ama bizim sorunumuz erkek faktörüydü. İlaç kullanmadan olmucaktı yani eşim. Demek istediğim inşallah olmuştur senin ama olmadıysa da ben çok yaptım sen yapma kendini harap etme İlk olunca umut çok yüksek oluyo ki olmalı da çünkü çooook kalan var o şekilde
Sana da allah uzun ömür versin bitanem bizim yerimize de oyna
Tamam badem Nasılsın ne durumda belirtiler

Fated günaydınn balımm sen ne alemdesin bugün ??

Tatlım benimde kaşıklar fena ara sıra göğüste basladi ve su an acayip basim agriyo

Kızlar bende dün ilk defa aşılama oldum doktorum eve gidince uzan ağır kaldırma ertesi gün normal hayatına dönebilirsin dedi ama tabi ağır kaldırmamak şartıyla aşılama yaptırıp tutanlar şunada dikkat et diyebileceğiniz önerileriniz varmı bebeğin tutunması için

Bide progestan diye bi ilaç varmış ondan kullanmak gerekmi varmı aranızda kullanan kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…