• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba arkadaşlar, dilim döndüğünce size çocuk sahibi olma sürecimi anlatacağım. Umarım doğru yerdir.
Normal yolla çocuk sahibi olamayınca tüp bebek düşündük. 2 deneme de başarısız oldu. Doktorlar ise herhangi bir sorun olmadığını belirtiyordu. Sonra alternatif tıp denedim. Hayıt otu, çörek otu yağı ve keten tohumu yağını bir yıl düzenli kullandım. Hormonlarda değişim başladı. Sonra yağları da bırakıp çocuktan vazgeçtim. İşte o esnada hamile kaldım. Anahtar kelime kesinlikle STRES dir.

Merhaba arkadaşlar, dilim döndüğünce size çocuk sahibi olma sürecimi anlatacağım. Umarım doğru yerdir.
Normal yolla çocuk sahibi olamayınca tüp bebek düşündük. 2 deneme de başarısız oldu. Doktorlar ise herhangi bir sorun olmadığını belirtiyordu. Sonra alternatif tıp denedim. Hayıt otu, çörek otu yağı ve keten tohumu yağını bir yıl düzenli kullandım. Hormonlarda değişim başladı. Sonra yağları da bırakıp çocuktan vazgeçtim. İşte o esnada hamile kaldım. Anahtar kelime kesinlikle STRES dir.
Aa burda da sen🤗 hayırlı olsunn bebeğin canım beni bu stres yedi bitircek🥲

Göğüs ucu yara gibi acıyo canım iş yaparken merdiven çıkarken kıyafete sürttükçe sızım sızım sızlıyo. İlk defa yaşıyorum bunu ben hayırlısı 😂 Temmuz başı her an bat gelebilir tam yumurtlama hangi gün bilemiyorum 16-19 Haziran arası onu biliyorum
Hayatım regili günün mü belli değil onu anlamadım düzenlisin sen tıkır tıkır olursun 😃 kaç gün var regline kız
Nereye yazmak istedin bilemem canım ama bize bu anlatımlar güç veriyor. Bebegin sağlıkla büyüsün .hayırlı evlat olsun inşlah .
anahtar kelimeni bugun az da olsa anlatmaya çalıştım kesinlikle . İşi artık keyfine ve zamana bırakmak gerekiyor . Rabbim bilir ne zaman geleceğini . Bir de tüp bebek kesinderler .. Allahın mucizesi ♥️♥️♥️

Aa burda da sen🤗 hayırlı olsunn bebeğin canım beni bu stres yedi bitircek🥲
Ne kadar oldu isteyeli canım? Bir rahatsızlığın varmı? Çok denk gelemedim sanırım sana ben bayadır yokum buralardan .
sitres ne zaman bitiyor musun artık umudunu kayıp ettiğinde . Artık tamam diyorsun olmicak bu iş ben yoluma bakayım . Ben 4. Senemdeyim aşılama ilaçlar vs vs alternatif tıp herşeyi denedim olmadı . Sonra doktoru bıraktım . Tüp bebek dediler . Artık kendimi ağır diyet spor detoks ve işe adadım ve de eşimle ilgilenmediğimi fark ettim sadece çocuk için birlikte oldugumu fark ettim. Kendine gel dedim kendi kendime . Ve hamile kaldım . Kısa az öz sürdü . Gitti. Ama inanırmısın ona bile oturup ağlamadım . Hiç üzülmedim . Regli olduğum yani düşük gerçekleşti varla yok arasındaydı . Eğlenmeye devam dedim . ;)) dibine vurdum o gün. Bir kere bile arkana bakma . Sadece odak noktanı değiştir . Herşey yoluna girecek

Ne kadar oldu isteyeli canım? Bir rahatsızlığın varmı? Çok denk gelemedim sanırım sana ben bayadır yokum buralardan .
sitres ne zaman bitiyor musun artık umudunu kayıp ettiğinde . Artık tamam diyorsun olmicak bu iş ben yoluma bakayım . Ben 4. Senemdeyim aşılama ilaçlar vs vs alternatif tıp herşeyi denedim olmadı . Sonra doktoru bıraktım . Tüp bebek dediler . Artık kendimi ağır diyet spor detoks ve işe adadım ve de eşimle ilgilenmediğimi fark ettim sadece çocuk için birlikte oldugumu fark ettim. Kendine gel dedim kendi kendime . Ve hamile kaldım . Kısa az öz sürdü . Gitti. Ama inanırmısın ona bile oturup ağlamadım . Hiç üzülmedim . Regli olduğum yani düşük gerçekleşti varla yok arasındaydı . Eğlenmeye devam dedim . :KK66:) dibine vurdum o gün. Bir kere bile arkana bakma . Sadece odak noktanı değiştir . Herşey yoluna girecek
Ahh canım benimm inşAllah Senin de sağlıklı bebeğin olurr kavuşursunuz 🤲🏻♥️dediklerin o kadar doğru ki her söyledğine katılıyorum ben şöyle diyim dört yıllık evliyim üç yıla yakın vajinismusla geçti düşün birde sağlık personeliyim🥺 yapamadım illet sanki yapıştı üstüme sonra bir şekılde kendim yendim

Planlı olarak bakarsan 6 aydır deniyorum önceside var ama öyle ovülasyon filana denk getirmedik hep sandım ki korunmayı bırakınca olur olmadı şuan Türkiye de yaşamıyorum yurt dışındayım buradaki şartlar biraz zor işte bir aya yakın geleceğiz Türkiyeye o şekılde muayne olacaz eşimle ama buraya gelmeden önce gitmiştim ultrosan bakıldı reglim düzgun sorun yok dedi ama stres herşeyimi etkiliyor

Ah canım benim Allah bin kez razı olsun güzel dileklerin için rabbim dileklerini sana çevirsin 🤗🤗
Allahım hepiniz güzel haberi alın biran evvel yaa 🤗🤗🤲🏼🤲🏼🤲🏼
Amin canım bunlar hep magnezyum eksikliğinden bence sade maden suyu iç tatlım yinede dr ye git bence onada sor

Ahh canım benimm inşAllah Senin de sağlıklı bebeğin olurr kavuşursunuz 🤲🏻♥️dediklerin o kadar doğru ki her söyledğine katılıyorum ben şöyle diyim dört yıllık evliyim üç yıla yakın vajinismusla geçti düşün birde sağlık personeliyim🥺 yapamadım illet sanki yapıştı üstüme sonra bir şekılde kendim yendim

Planlı olarak bakarsan 6 aydır deniyorum önceside var ama öyle ovülasyon filana denk getirmedik hep sandım ki korunmayı bırakınca olur olmadı şuan Türkiye de yaşamıyorum yurt dışındayım buradaki şartlar biraz zor işte bir aya yakın geleceğiz Türkiyeye o şekılde muayne olacaz eşimle ama buraya gelmeden önce gitmiştim ultrosan bakıldı reglim düzgun sorun yok dedi ama stres herşeyimi etkiliyor
Doktorum aşılama yaparken bana da demişti sende vajinusmus var yenmiş gibi görünüyorsun . Bende fark etmeden atlattım onu.
seni anlabiliyorum evliliğimin ilk zamanları bunlarla geçti bendede. Yurtdışında çok yakınlarım oldugu için bilirim doktor işlerini gerçekten zor ha diyince burdakiler gibi gidemiyorsun öyle :))
Aynı zamanlarımızdayız . Bende 4. Senem evleneli. Ama şunu unutma çocuk için evlenmedik . Olsun elbet ama olmasada canımız sağolsun be 😀 .
eşimle gezmeyi eğlenmeyi severiz dostlarla oturmayı hayatın keyifini yaşamıyoruz isteklerimizden beklentilerimizden . Eşin için görünün bi olmadı. Ufakta olsa vitamin desteği iyi gelir. Eşinin imkanı varsa spor yapsın kesinlikle erkeklerde çok etkili birde domates çorbası yap oda erkeklerde inanılmaz etkili . Eşimin herşeyi normalinden üstün doktorum çok beğenmişti biz yinede hep ekstra bişyler yaptık. Gelicek o bebiş :) geç olsada nasipde varsa gelicek 😇😇😇

Doktorum aşılama yaparken bana da demişti sende vajinusmus var yenmiş gibi görünüyorsun . Bende fark etmeden atlattım onu.
seni anlabiliyorum evliliğimin ilk zamanları bunlarla geçti bendede. Yurtdışında çok yakınlarım oldugu için bilirim doktor işlerini gerçekten zor ha diyince burdakiler gibi gidemiyorsun öyle :))
Aynı zamanlarımızdayız . Bende 4. Senem evleneli. Ama şunu unutma çocuk için evlenmedik . Olsun elbet ama olmasada canımız sağolsun be 😀 .
eşimle gezmeyi eğlenmeyi severiz dostlarla oturmayı hayatın keyifini yaşamıyoruz isteklerimizden beklentilerimizden . Eşin için görünün bi olmadı. Ufakta olsa vitamin desteği iyi gelir. Eşinin imkanı varsa spor yapsın kesinlikle erkeklerde çok etkili birde domates çorbası yap oda erkeklerde inanılmaz etkili . Eşimin herşeyi normalinden üstün doktorum çok beğenmişti biz yinede hep ekstra bişyler yaptık. Gelicek o bebiş :) geç olsada nasipde varsa gelicek 😇😇😇
Ne mutlu sana atlatmışın kuzum ilk zamanlar ama olur bunu mu yapamayacağımla geçti sonraa bakmışın senelerim gitti şimdi o yüzden diyorum boşuna zaman geçti şimdide ben yendim bebek olmuyor üzülüyorum tabi ama sonra diyorum erken Ama yaş geçiyor
🤭
işte canım geldiğimzde ikimizfe geniş çaplı doktora gidecez yakınlarından bilirisn buranın sağlık sektörünü🤢 dediklerimide uygulacam canım bayılırım domates çorbasına 😍 er yada geç dediğin gibi hepimiz çiçek anneler olacağız ♥️

Hayatım regili günün mü belli değil onu anlamadım düzenlisin sen tıkır tıkır olursun 😃 kaç gün var regline kız

Nereye yazmak istedin bilemem canım ama bize bu anlatımlar güç veriyor. Bebegin sağlıkla büyüsün .hayırlı evlat olsun inşlah .
anahtar kelimeni bugun az da olsa anlatmaya çalıştım kesinlikle . İşi artık keyfine ve zamana bırakmak gerekiyor . Rabbim bilir ne zaman geleceğini . Bir de tüp bebek kesinderler .. Allahın mucizesi ♥️♥️♥️
Şükür düzenli bitanem adet ama bu ay yumurtam normalden erken gelişti o yüzden temmuzun ilk haftası bekliyorum adeti tam gün belirtirsem 3 temmuz derim 😂

Kızlar günaydınnnn herkeseee🙋‍♀️
Bugün iğneniyi vurulduğum günüde sayarsak 10. Günüm
Bikaç gündür hiç ağrım vs yoktu hatta neden yok olmadı mı falan diye kafaya takmıstım🤦‍♀️
Ama dün gece Resmen regl ağrısıyla uyandım kasıklarım o kadar çok ağrıdıı ki
Regl oldu zannettim erkenden o kadar
Ama herhangi bi akıntı vs hiç bişey olmamış
Erken olduğunu biliyorum sonuç için ama erken gebelik testi yaptım sabah😶
Silik çizgi nerdeyse görünmüyor hiç yok gibi
10. Gün bu kadar gider mi iğne etkisi
Yada sizce bikaç gün sonra değişme ihtimali var mı sonucun
Testim ovula erken gebelik testiydi

Bikaç gündür hiç ağrım vs yoktu hatta neden yok olmadı mı falan diye kafaya takmıstım🤦‍♀️
Erken olabilir kuzum 14. Gün kan testi yaptır

Şükür düzenli bitanem adet ama bu ay yumurtam normalden erken gelişti o yüzden temmuzun ilk haftası bekliyorum adeti tam gün belirtirsem 3 temmuz derim 😂
Bende erken oldu biliyormusun 😅😅😅 ama bu regli tarihini asla değiştirmez. Yine 3 ünde bat günün. Az kalmış zaten . Bu ay var zaten bişyler de hayırlısı olsun :))
Günaydın hayatım .
ben iğne vurulduğumda sanırım 3. Gün regli olcam sandım okadar tuaftı . 10. Gün ise gece ateş basması kasık agrısından uyuyamamıştım anlattığın gibi.
11 . gün test pozitif di . Kan verdim negatifdi. Evde o ucuz testlerden al . 15. Gün tam gösteriyor . Silikleşirse olmamış ama belirgin olursa hayırlı ugurlu olsun. :) ama 10 gün çok erken zaten . Bi sonuç alabilmen için .

Back