• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydınnnn herkeseee🙋‍♀️
Bugün iğneniyi vurulduğum günüde sayarsak 10. Günüm
Bikaç gündür hiç ağrım vs yoktu hatta neden yok olmadı mı falan diye kafaya takmıstım🤦‍♀️
Ama dün gece Resmen regl ağrısıyla uyandım kasıklarım o kadar çok ağrıdıı ki
Regl oldu zannettim erkenden o kadar
Ama herhangi bi akıntı vs hiç bişey olmamış
Erken olduğunu biliyorum sonuç için ama erken gebelik testi yaptım sabah😶
Silik çizgi nerdeyse görünmüyor hiç yok gibi
10. Gün bu kadar gider mi iğne etkisi
Yada sizce bikaç gün sonra değişme ihtimali var mı sonucun
Testim ovula erken gebelik testiydi
Biraz bekle canım daha erken umut var her zaman ☺️
Bende erken oldu biliyormusun 😅😅😅 ama bu regli tarihini asla değiştirmez. Yine 3 ünde bat günün. Az kalmış zaten . Bu ay var zaten bişyler de hayırlısı olsun :))

Günaydın hayatım .
ben iğne vurulduğumda sanırım 3. Gün regli olcam sandım okadar tuaftı . 10. Gün ise gece ateş basması kasık agrısından uyuyamamıştım anlattığın gibi.
11 . gün test pozitif di . Kan verdim negatifdi. Evde o ucuz testlerden al . 15. Gün tam gösteriyor . Silikleşirse olmamış ama belirgin olursa hayırlı ugurlu olsun. :) ama 10 gün çok erken zaten . Bi sonuç alabilmen için .
Gece bel karın ağrısı yokladı yine beni 😂😂 göğüsler sadece ucu ile sınırlı kalmayıp vaktine göre erken hassaslaştı 😂 Dediğin gibi aşkım var bişeyler psikolojik de değil çünkü daha yumurtladım mı acaba derken hatta ilk ağrıyan beli ona yorarken vücut ısıma baktığımda "ohoo ben yumurtlamayı bitirdim çoktan" dedi bana 😂😂 İdrarımda bazen afedersin değişik bi koku oluyo enfeksiyon var diye korkuyorum ama göğüsler ne alaka 😂😂

Biraz bekle canım daha erken umut var her zaman ☺️

Gece bel karın ağrısı yokladı yine beni 😂😂 göğüsler sadece ucu ile sınırlı kalmayıp vaktine göre erken hassaslaştı 😂 Dediğin gibi aşkım var bişeyler psikolojik de değil çünkü daha yumurtladım mı acaba derken hatta ilk ağrıyan beli ona yorarken vücut ısıma baktığımda "ohoo ben yumurtlamayı bitirdim çoktan" dedi bana 😂😂 İdrarımda bazen afedersin değişik bi koku oluyo enfeksiyon var diye korkuyorum ama göğüsler ne alaka 😂😂
Hatırlıyorsan kimyasalımda benimde idrarım çok kouyor demiştim 😅😀😀😀😀😀 ya hadi hayırlısı 😃 böyle de umutlanıyoruz ama napalım :))

Günaydın . Bade dicem sana . Dün okudum anlamıda güzelmiş kızım olursa adını koycam :)
Aşk perisi gibi birşeye yorumlanıyor .
Diyebilirsin canım evet anlamı çok güzel ikinci ismim benim bu inşallah melek gibi bir kizin olur tatlım koyarsan sevinirim allah nasip eder inşallah 😘🤩

Kimin düğünü var kız çok oynama çocuğu düşürürsün 😁😁
Hahshdh kız çok yaşa emii 😂😂 Tamam dikkat ederim aşkım 😂 Görümceme mesaj attım abla ben çok sıkıldım düğün istiyo canım yok mu hiç dedim 😂 Olmaz olur mu komşunun kızı evleniyo gel ona gidelim kurtlarımızı dökelim dedi 😂😂 Eğlence mekanı muamelesi yaptım yani düğüne ki zaten amaç o yani 😂😂
Hatırlıyorsan kimyasalımda benimde idrarım çok kouyor demiştim 😅😀😀😀😀😀 ya hadi hayırlısı 😃 böyle de umutlanıyoruz ama napalım :))
Amann nolcak ya diywlim çıkmadı ilk defa mı negatif görcez umutlan gitsin 😂😂 Ben en çok bunu okuyan insanlardan çekiniyorum "şevval yine umut aleminde" diyolardır muhtemelen topiği sessiz takip edenler 😂😂

Günaydın hayatım .
ben iğne vurulduğumda sanırım 3. Gün regli olcam sandım okadar tuaftı . 10. Gün ise gece ateş basması kasık agrısından uyuyamamıştım anlattığın gibi.
11 . gün test pozitif di . Kan verdim negatifdi. Evde o ucuz testlerden al . 15. Gün tam gösteriyor . Silikleşirse olmamış ama belirgin olursa hayırlı ugurlu olsun. :) ama 10 gün çok erken zaten . Bi sonuç alabilmen için .

Normalde belirti hiç olmayınca üzülüyodum gecede ağrım oldu diye kafaya taktım😁
Kafam gidik =)
Evde test vardı yaptımda bencede o ucuz testler bin kat daha iyi bunlardan hiç bişet anlamadım bu testten çünkü =)
14. Günü beklicem bakalım sabredebilirsem =)

Ay ne yalan söyleyeyim ben de aşırı umutluyum bu ay topiğimize uygunuz kızlar maşallah bize 😂😂 Ama bebeğim hiç umutsuz olma hep olumlu ol negatif olsa da yıkılmadan devam yolaa
😁😁😁 Aynen bu ilk denemeydi =) doktor 3 ay verdi olumlu sonuç için hoş sizin doğal yollada olur diyo aylardır olmadıda 😁
Yinede üç aylık bi süreyi kendime vermiş olmak bile rahatlatıyo beni bakalım=)
İnsallah alırıs güzel sonuçlar bu ay🥰

Hahshdh kız çok yaşa emii 😂😂 Tamam dikkat ederim aşkım 😂 Görümceme mesaj attım abla ben çok sıkıldım düğün istiyo canım yok mu hiç dedim 😂 Olmaz olur mu komşunun kızı evleniyo gel ona gidelim kurtlarımızı dökelim dedi 😂😂 Eğlence mekanı muamelesi yaptım yani düğüne ki zaten amaç o yani 😂😂

Amann nolcak ya diywlim çıkmadı ilk defa mı negatif görcez umutlan gitsin 😂😂 Ben en çok bunu okuyan insanlardan çekiniyorum "şevval yine umut aleminde" diyolardır muhtemelen topiği sessiz takip edenler 😂😂
Sana da allah uzun ömür versin bitanem 😁bizim yerimize de oyna

😁😁😁 Aynen bu ilk denemeydi =) doktor 3 ay verdi olumlu sonuç için hoş sizin doğal yollada olur diyo aylardır olmadıda 😁
Yinede üç aylık bi süreyi kendime vermiş olmak bile rahatlatıyo beni bakalım=)
İnsallah alırıs güzel sonuçlar bu ay🥰
Seni çok iyi anlıyorum kuzucum şubatta ben de denedim olmadı ama bizim sorunumuz erkek faktörüydü. İlaç kullanmadan olmucaktı yani eşim. Demek istediğim inşallah olmuştur senin ama olmadıysa da ben çok yaptım sen yapma kendini harap etme 😂 İlk olunca umut çok yüksek oluyo ki olmalı da çünkü çooook kalan var o şekilde ☺️
Sana da allah uzun ömür versin bitanem 😁bizim yerimize de oyna
Tamam badem ❤️😍 Nasılsın ne durumda belirtiler 😂

Fated Fated günaydınn balımm sen ne alemdesin bugün ??😍

Seni çok iyi anlıyorum kuzucum şubatta ben de denedim olmadı ama bizim sorunumuz erkek faktörüydü. İlaç kullanmadan olmucaktı yani eşim. Demek istediğim inşallah olmuştur senin ama olmadıysa da ben çok yaptım sen yapma kendini harap etme 😂 İlk olunca umut çok yüksek oluyo ki olmalı da çünkü çooook kalan var o şekilde ☺️

Tamam badem ❤️😍 Nasılsın ne durumda belirtiler 😂

Fated Fated günaydınn balımm sen ne alemdesin bugün ??😍
Tatlım benimde kaşıklar fena ara sıra göğüste basladi ve su an acayip basim agriyo

Kızlar bende dün ilk defa aşılama oldum doktorum eve gidince uzan ağır kaldırma ertesi gün normal hayatına dönebilirsin dedi ama tabi ağır kaldırmamak şartıyla aşılama yaptırıp tutanlar şunada dikkat et diyebileceğiniz önerileriniz varmı bebeğin tutunması için 🤗🥰

Bide progestan diye bi ilaç varmış ondan kullanmak gerekmi varmı aranızda kullanan kızlar

Back