- 1 Şubat 2021
- 3.296
- 3.556
- 83
- 28
Biraz bekle canım daha erken umut var her zamanKızlar günaydınnnn herkeseee
Bugün iğneniyi vurulduğum günüde sayarsak 10. Günüm
Bikaç gündür hiç ağrım vs yoktu hatta neden yok olmadı mı falan diye kafaya takmıstım
Ama dün gece Resmen regl ağrısıyla uyandım kasıklarım o kadar çok ağrıdıı ki
Regl oldu zannettim erkenden o kadar
Ama herhangi bi akıntı vs hiç bişey olmamış
Erken olduğunu biliyorum sonuç için ama erken gebelik testi yaptım sabah
Silik çizgi nerdeyse görünmüyor hiç yok gibi
10. Gün bu kadar gider mi iğne etkisi
Yada sizce bikaç gün sonra değişme ihtimali var mı sonucun
Testim ovula erken gebelik testiydi
Gece bel karın ağrısı yokladı yine beni göğüsler sadece ucu ile sınırlı kalmayıp vaktine göre erken hassaslaştı Dediğin gibi aşkım var bişeyler psikolojik de değil çünkü daha yumurtladım mı acaba derken hatta ilk ağrıyan beli ona yorarken vücut ısıma baktığımda "ohoo ben yumurtlamayı bitirdim çoktan" dedi bana İdrarımda bazen afedersin değişik bi koku oluyo enfeksiyon var diye korkuyorum ama göğüsler ne alakaBende erken oldu biliyormusun ama bu regli tarihini asla değiştirmez. Yine 3 ünde bat günün. Az kalmış zaten . Bu ay var zaten bişyler de hayırlısı olsun :))
Günaydın hayatım .
ben iğne vurulduğumda sanırım 3. Gün regli olcam sandım okadar tuaftı . 10. Gün ise gece ateş basması kasık agrısından uyuyamamıştım anlattığın gibi.
11 . gün test pozitif di . Kan verdim negatifdi. Evde o ucuz testlerden al . 15. Gün tam gösteriyor . Silikleşirse olmamış ama belirgin olursa hayırlı ugurlu olsun. :) ama 10 gün çok erken zaten . Bi sonuç alabilmen için .