Gebeliğe Hazırlık Umutla Mucizemizi Bekliyoruz 🙏🏼👼🏻🐣

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vericide rabbim alıcıda ona sığındım kuzum
Hepimiz ona sığındık birtanem ondan başka kimseden isteyemiyoruz. Ne günler oturdum saatlerce ağladım. Kimse bilmez dayanamıyorum artık dedim yok dedim artık tek bir sabrım kalmadı dedim. İçimi kuruttum sonra hemen sildim gözyaşımı yüzümü yıkadım. Gözlerim şiştiyse makyajımı yaptım ki eşim geldiğinde farketmesin. Neden öakyaj yaptın evdesin dediğinde de e sen geliceksin ya kocam için süslenmiyimmi dedim. Kimseye konuşmadım kimseye derinimi söylemedim. Sadece Allaha. Normal birisiyle konuşuyormuşum gibi konuştum her an her dakika Allah'la. Her konuşmamız zaten dua. He şuandan da emin değilim. Belki hala sınavım bitmedi belki yine bir sorunlarla karşılaşıcam. Belki isyan noktasına kadar bile gelicem. Ama tevekkülden başka da hiçbir şey yapamıcam. Kurban olduğum rabbim hayrı da serri de boşa vermiyor bizlere. Olmazsa bile yine şükür ederim. Vardır bir bildiği belki olsaydı bizim için çok kötü şeyler olcaktı belki hayırsız bir evlat olucaktı çok üzülücektik derim. O yüzden her koşulda ne olursa olsun. Eğer hayırlıysa olsun herşey için canım. Kendini üzme yıpratma herşeyin bir zamanı var.
Beni de etiketle kuzucum merakla bekliyorum

Yalnız değilsin bitanem Cidden değilsin aynı hisler bende de var hatta hepimizde var şuan hamile olan arkadaşlarda da vardı inan bana
Beni de etiketle
etiketlicem canlarım

Ben iyiyim ara ara batmalarim var oğlan okulda çok dondurma yemiş ateşi var akşam hiç uyumadık iste onla uğraşıyorum
İnşallah hayra vesiledir batmaların canım geçmiş olsun ateş düşürücüleri varmı evde şimdi nasıl düşmüyorsa gidin bir doktora canım belki enfeksiyon yapmıştır antibiyotik falan gerekir

sev9 kuzum sen aşılama düşünmüyormusun. Aşılama erkekteki sorunda da baya bir başarı sağlıyor

İnşallah bitanem bana da öyle geliyo

O zaman aşılama yaparlar bebeğim
İnşallah kuzum
Rabbim geç verirse güzel verir derler inşallah bakalım beklemedeyim

Var canım verdim vi düşüyo bi yukseliyo gidersem test falan baya ugrastirirlar o yuzden bi kac gun bakicam bi

sev9 kuzum sen aşılama düşünmüyormusun. Aşılama erkekteki sorunda da baya bir başarı sağlıyor
Düşünüyorum ama bekleme süremiz var canım şuan tedavideyiz zaten 6 ay deneyin olur dedi eşimin doktoru. Bunda tek fark hani sen bir sürü ilaç içtin iğne vuruldun ya bunu eşim yapıyo ilaç kullanma kısmını aslında tedavi görüyoruz yani doğal denemiyoruz dünya parası tutuyo her ay

Var canım verdim vi düşüyo bi yukseliyo gidersem test falan baya ugrastirirlar o yuzden bi kac gun bakicam bi
Ay doğru birde o kısmı var ya evde geçer inşallah canım dediğin gibi biraz bitkisel çaylar falan da ver
Evet doğru onu biliyorumda biran da o aklıma geldi sperm daha az yoruluyor daha az yol gidiyor ya ondan aklıma heldi gerek kalmadan olcak zaten de

İnşallah bebeğim ben de öyle olcağına inanıyorum çünkü ne benim doktorum ne de onun doktoru aşılamadan bahsetmedi sonuçları görünce benim doktor kötü olmadığını ilaçla sayının artacağını söyledi onun doktoru da 6 ay içinde olcağını söyledi. Burda yazan arkadaşlar da çok büyük oranda 2 buçuk ayda yani 3.ayda kaldıklarını yazmışlar hatta bi kaç kişi demiş 3.ayla 5.ay arası hamilelik çok yüksek bi ihtimal oluyo erkeğin bünyesine göre 3 veya 5 oluyo demiş. Şuan o dedikleri zaman dilimindeyim

Aynen tatlım öyle yapıyorum biraz daha iyi şimdi

Hadi inşallah o zamana geldin canım zatrn diyorum güzel haberi alcaksın diye
Aynen tatlım öyle yapıyorum biraz daha iyi şimdi
Çok şükür canım

Hadi inşallah o zamana geldin canım zatrn diyorum güzel haberi alcaksın diye

Çok şükür canım
Cookiie mm tek taraflı karın ağrım var rahatsız etmiyo şuan ama var aşağıya vuruyo artık umutsuz değilim hiç hormon ilacı almadığım için hani ona bağlayabileceğim hoşuma gitti şuan en azından bi kıpırdanma hissetmek

Kadıktamı yumurtalıktamı bitanem

Kadıktamı yumurtalıktamı bitanem
Aşkım bel-rahim-rahim ağzından aşağıya doğru dönüp duruyo enfeksiyon yok zaten şiddetli değil ama dün geceden beri bişeyler oluyo hissediyorum. Yani haraketlilik var Gece olunca gelir geçer dedim ama yok geçmedi ara ara geliyo sabahtan beri nolur dua et zaten ettin biliyorum

Hadi inşallah geliyor geliyor
Rabbim nasip etsin canım

Hadi inşallah geliyor geliyor
Rabbim nasip etsin canım
Amin aşkım inşallah kaç gündür şuraya yazcak bişey bulamıyodum ya hamilelik ihtimali ile ilgili açılışı yaptım en azından keyfim yerine geldi hiç umutsuz olmak umutlu olup adet olmaktan daha kötü geliyo bana. O dibe çöküş çok kötü

Sevoşum dün bende sol kasığımda minik minik böyle bişiler oldu.az devam etti sonra bitti dedim neden bittinn nedenAllahım nasip etsin için çok güzel hayallerimiz var gerçekleşsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…