Daha benim ki gelmedi limonata yapmıştım onu sizden şimdiYemek bulaşıklRı duruyor ama esra erol bu ara baya heyecanlı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Daha benim ki gelmedi limonata yapmıştım onu sizden şimdiYemek bulaşıklRı duruyor ama esra erol bu ara baya heyecanlı
Ellerine sağlık ferah ferah ne güzel gider bu hava daDaha benim ki gelmedi limonata yapmıştım onu sizden şimdi
Saol canım oğlana pek hazır içecek almıyorum okula giderken iyi oluyo meyve suyu yerineEllerine sağlık ferah ferah ne güzel gider bu hava da
En iyisini yapıyorsun canımmhazırlarda çok şeker var ne olduğulu belli değilSaol canım oğlana pek hazır içecek almıyorum okula giderken iyi oluyo meyve suyu yerine
Ya en sevdikleri gelin benim sanırım ama sorun onlar sevmeyi bilmiyolsr çok küçük yer insanları garipler anlatsan da bi yere varamıyosun diğer gelinlerle küs gibiler ama ben laf da söylesem haklısın derler ben de istiyorum ki ilişkiler hep iyi olsun beni anlasınlar normal davransınlarGülünü seviyorsak dikenine katlancaz napalim değer veriyolar sana ama anladığım kadarıyla bebeğim biseye yanaşmasalar da
Teşekkür ederim bebeğimm aynen kızdığım şey yardım etmemeleri değil ilk duyduklarında eşimi aramışlar yardım edelim demişler o da şevvale sorun demiş ben bilmem yapılcak işleri demiş biz onu ararız demişler bir hafta ses yok Aradıklarında ev toplanmıştı zaten kaçtılar bi hafta benden yardıma gelin demiyim diyeGele gele misafirliğemi geliyorlarmış o kadar iiin varken nedenn gelmek akıllarına gelmemiş. Neyse canım güle güle otur evinde
Ey allahım sanki taş atcaklarda kolları yorulcak boşver canım valla amann bir laf var çok severim varsa tırnağın kaşıcan başını. Kimseden fayda yokYa en sevdikleri gelin benim sanırım ama sorun onlar sevmeyi bilmiyolsr çok küçük yer insanları garipler anlatsan da bi yere varamıyosun diğer gelinlerle küs gibiler ama ben laf da söylesem haklısın derler ben de istiyorum ki ilişkiler hep iyi olsun beni anlasınlar normal davransınlar
Teşekkür ederim bebeğimm aynen kızdığım şey yardım etmemeleri değil ilk duyduklarında eşimi aramışlar yardım edelim demişler o da şevvale sorun demiş ben bilmem yapılcak işleri demiş biz onu ararız demişler bir hafta ses yok Aradıklarında ev toplanmıştı zaten kaçtılar bi hafta benden yardıma gelin demiyim diye
Hımm anladım canım boş ver yardıma gelmemeleri daha iyi olmuş bence neyi nereye koycani kafana gore yerlestirmissin evini kafan rahat anlar da öyle seviyo demekkiYa en sevdikleri gelin benim sanırım ama sorun onlar sevmeyi bilmiyolsr çok küçük yer insanları garipler anlatsan da bi yere varamıyosun diğer gelinlerle küs gibiler ama ben laf da söylesem haklısın derler ben de istiyorum ki ilişkiler hep iyi olsun beni anlasınlar normal davransınlar
Teşekkür ederim bebeğimm aynen kızdığım şey yardım etmemeleri değil ilk duyduklarında eşimi aramışlar yardım edelim demişler o da şevvale sorun demiş ben bilmem yapılcak işleri demiş biz onu ararız demişler bir hafta ses yok Aradıklarında ev toplanmıştı zaten kaçtılar bi hafta benden yardıma gelin demiyim diye
Aynen zaten gelicem dese gelme derim onluk iş yok beni üzen kabalıkları neyse buna da şükür yineEy allahım sanki taş atcaklarda kolları yorulcak boşver canım valla amann bir laf var çok severim varsa tırnağın kaşıcan başını. Kimseden fayda yok
Annemler geldi Allah'tan kuzucum iki üç gün de yerleştirdiler bana bile pek iş düşmediHımm anladım canım boş ver yardıma gelmemeleri daha iyi olmuş bence neyi nereye koycani kafana gore yerlestirmissin evini kafan rahat anlar da öyle seviyo demekki
Evet bak bu konuda katılıyorum. Ben taşınırken kayınvalidem tamam evi temizleyemeye falan çok geldi Allah razı olsun. Ama taşındık ertesi gün geldi. E normal olarak ev dağınık 1 gecede nasıl yerleşebilirim dimi. Kapıdan girer girmez ayyyy dedi etrafa bakıp. Hemen başlayalım çabuk çabuk dedi. Mutfağa girdik. Şunu ao koy dolaba koy koy bunu da koy ortadan kalksın sen sonra düzenlersin. Herşeyi resmen tıkttırdı bana dolap içine nasıl sinirim bozuldu. Böyle yapcaksan ne geliyosun dimi bana 40 tane iş çıkarıyosun bırak ben yavaş yavaş kendi düzenimi sağlayarak yerleşirim. 2 3 saatte mutfağı tıkıştırdı gitti sev9Hımm anladım canım boş ver yardıma gelmemeleri daha iyi olmuş bence neyi nereye koycani kafana gore yerlestirmissin evini kafan rahat anlar da öyle seviyo demekki
Ya bizim kayınvalideler tam zıt kutup bize ikisinin arası lazım işte ya çok mu zorEvet bak bu konuda katılıyorum. Ben taşınırken kayınvalidem tamam evi temizleyemeye falan çok geldi Allah razı olsun. Ama taşındık ertesi gün geldi. E normal olarak ev dağınık 1 gecede nasıl yerleşebilirim dimi. Kapıdan girer girmez ayyyy dedi etrafa bakıp. Hemen başlayalım çabuk çabuk dedi. Mutfağa girdik. Şunu ao koy dolaba koy koy bunu da koy ortadan kalksın sen sonra düzenlersin. Herşeyi resmen tıkttırdı bana dolap içine nasıl sinirim bozuldu. Böyle yapcaksan ne geliyosun dimi bana 40 tane iş çıkarıyosun bırak ben yavaş yavaş kendi düzenimi sağlayarak yerleşirim. 2 3 saatte mutfağı tıkıştırdı gitti sev9
Ya valla bilmiyorum bizdemi sorun onlardamı birde kombiyi açmaya geliceklerdi birgün kombiciler. Kayınvalidem de buraya gelicekmiş başka işi varmış. Eşim dedi işini halledince bize geç adamlar gelince yalnız olmasın evde özge diye tamm dedi. Ertesi gün aradı beni geldilermi dedi. Yok dedim ama 5 10 dkya gelirlerdir artık dedim. Tamm ben x'e kahve içmeye gidiyorum sen anneni çağır o gelsin dedi. Şok içinde kapattım telefonuYa bizim kayınvalideler tam zıt kutup bize ikisinin arası lazım işte ya çok mu zor
Yuhhh eşin ne dedi bu duruma çok merak ettimYa valla bilmiyorum bizdemi sorun onlardamı birde kombiyi açmaya geliceklerdi birgün kombiciler. Kayınvalidem de buraya gelicekmiş başka işi varmış. Eşim dedi işini halledince bize geç adamlar gelince yalnız olmasın evde özge diye tamm dedi. Ertesi gün aradı beni geldilermi dedi. Yok dedim ama 5 10 dkya gelirlerdir artık dedim. Tamm ben x'e kahve içmeye gidiyorum sen anneni çağır o gelsin dedi. Şok içinde kapattım telefonu
Kac saat oldu bee kizz sana ask olsunKız aşk olsun unuturmuyum sen yemej yapmaya gitmiştin yaa
Hiçbişey anası yapınca olabilir normalYuhhh eşin ne dedi bu duruma çok merak ettim
Aaa canım öyle şeymi olur ama sen yazdın cevapmı vermedimkiKac saat oldu bee kizz sana ask olsun
Biyerede etiketlemistim seni nirdesin diye bakmadin buraya geldim sohbet boll allahh sohbetinizi artirsin canim öpüldünHiçbişey anası yapınca olabilir normal
Aaa canım öyle şeymi olur ama sen yazdın cevapmı vermedimki
Sen unutulurmusun hiç
Oh mis ne iyi olmuş tatlım güle güle otur inşallahAynen zaten gelicem dese gelme derim onluk iş yok beni üzen kabalıkları neyse buna da şükür yine
Annemler geldi Allah'tan kuzucum iki üç gün de yerleştirdiler bana bile pek iş düşmedi
Aynen tatlım o yüzden ben taşınırken falan pek kimseye haber vermem kendim olunca daha hızlı yapıyorumEvet bak bu konuda katılıyorum. Ben taşınırken kayınvalidem tamam evi temizleyemeye falan çok geldi Allah razı olsun. Ama taşındık ertesi gün geldi. E normal olarak ev dağınık 1 gecede nasıl yerleşebilirim dimi. Kapıdan girer girmez ayyyy dedi etrafa bakıp. Hemen başlayalım çabuk çabuk dedi. Mutfağa girdik. Şunu ao koy dolaba koy koy bunu da koy ortadan kalksın sen sonra düzenlersin. Herşeyi resmen tıkttırdı bana dolap içine nasıl sinirim bozuldu. Böyle yapcaksan ne geliyosun dimi bana 40 tane iş çıkarıyosun bırak ben yavaş yavaş kendi düzenimi sağlayarak yerleşirim. 2 3 saatte mutfağı tıkıştırdı gitti sev9