• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Merkezleri Umut tüp bebek mi? Memorial ataşehir mi?

pocapoca

Çok şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2010
431
1
46
Malatya
Arkadaşlar bu iki merkez arasında kararsız kalmış durumdayım. 1 defa aşılama yaptırdık sonuç negatif. Bende çikolata kisti var. Tüp bebek denememizi yapmak bu iki merkezi düşünüyoruz. Bu konuda yorumlarınızla bana ve benim gibi merkez arayanlara çok büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Bu merkezlere giden arkadaşların yorumlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım evet karar vermek zor bu konuda.bulunduğun yeri,seçtiğin merkezin trafiği,psikolojilk durumun,konaklama yerin vs hepsi etken tabi.ben bu ay başında memorial şişli ve umutla birebir gidip görüştüm.sende görüş.öngörüşme için randevu al ücretsiz.fiyatı,dr hangisi içine sinerse karar verirsin.işlem süreci nerdeyse hepsinde aynı.ben umutta karar verdim.iyi şanslar...

ben geçen ekimde umutta deneme yaptım sonuç negatif
umut iyi bir merkez
labarotuarıda iyi teknik açısındanda iyi
çok da güler yüzlüler
fakat çokkk yoğun
ben oraya giden her kadına aynı muamele ve ilgiyi gösterdiklerini düşünmüyorum
neden buralarda okuyorum kiminin e2 tedavi boyunca konturol altında tutulmuş kiminin hiç bakılmamış benim gibi
e2 tüp tedavisinde önemlidir
ben rapor çıkartmıştım ve umut ekonomik olmuştu
memorial i hiç bilmiyorum
bende merkez araştırıyorum
asm var kkda en çok oraya gidilmiş birde orayı araştır istersen

Henüz tedavinin başında olmama rağmen ben umut tüp bebek merkezini öneririm

Kuzeniminde böğle bir sorunu var hatta daha önce memorialde bir tüp bebek bir kezde dondurulmuş denedi dünya kadarda para

harcadı ama olmadı pazartesi günü için kontrolle gideceğim kuzenimede süleyman beyden randevu aldım

Son düzenleme:
ben geçen ekimde umutta deneme yaptım sonuç negatif
umut iyi bir merkez
labarotuarıda iyi teknik açısındanda iyi
çok da güler yüzlüler
fakat çokkk yoğun
ben oraya giden her kadına aynı muamele ve ilgiyi gösterdiklerini düşünmüyorum
neden buralarda okuyorum kiminin e2 tedavi boyunca konturol altında tutulmuş kiminin hiç bakılmamış benim gibi
ben rapor çıkartmıştım ve umut ekonomik olmuştu
memorial i hiç bilmiyorum
bende merkez araştırıyorum
asm var kkda en çok oraya gidilmiş birde orayı araştır istersen

Benim tedavim boyunca sadece iki kez bakıldı ve sonuç pozitif daha önce başka merkezlerde 3 kez tüp bebek denemem var hergün e2 bakıldığı zamanlarda olmuştu e2 bakmak çokta önemli değil önemli olan gerekli olan şeyleri doğru zamanda yapmak bu anlamda umut tüp bebek merkezi tedavim boyunca hep gerekli olan şeyleri doğru zamanda yaptı ve sonuç mutlu son

Kesinlikle umut tüp bebek merkezi:46:

Son düzenleme:
Benim tedavim boyunca sadece iki kez bakıldı ve sonuç pozitif daha önce başka merkezlerde 3 kez tüp bebek denemem var hergün e2 bakıldığı zamanlarda olmuştu e2 bakmak çokta önemli değil önemli olan gerekli olan şeyleri doğru zamanda yapmak bu anlamda umut tüp bebek merkezi tedavim boyunca hep gerekli olan şeyleri doğru zamanda yaptı ve sonuç mutlu son

Kesinlikle umut tüp bebek merkezi:46:

e2 değerine göre ilaç dozu ayarlanır
bunun için belirli aralıklarla e2 ye bakılır
hatta tedaviye başlamadan e2 50 nin üzerindeyse düşürmeden tedaviye başlamayanlar var
transfer öncesi e2 tavan yaptığı durumlarda hatta transfer iptel edilir ohs ihtimailnden dolayı
ben bunları sonradan öğrendim
negatifin sebebini umut olarak görmedim ama bakılması gerekirdi kesinlikle
ha allah kısmet etseydi olurdu bişekilde o ayrı mesele
dediğim gibi merkez işinde iyi ama ben yaşadığımı yazdım

Son düzenleme:
e2 değerine göre ilaç dozu ayarlanır
bunun için belirli aralıklarla e2 ye bakılır
hatta tedaviye başlamadan e2 50 nin üzerindeyse düşürmeden tedaviye başlamayanlar var
transfer öncesi e2 tavan yaptığı durumlarda hatta transfer iptel edilir ohs ihtimailnden dolayı
ben bunları sonradan öğrendim
negatifin sebebini umut olarak görmedim ama bakılması gerekirdi kesinlikle
ha allah kısmet etseydi olurdu bişekilde o ayrı mesele
dediğim gibi merkez işinde iyi ama ben yaşadığımı yazdım

Yazdıkların yazman çok normal bende kendi yaşadıkları yazdım ben 3 kez hiç hatırlamak istemediğim tedavilerim oldu inan bu süreçte çok şey öğrendim o yüzden ben artık gerekli olan şeylerin doğru zamanda istenmesinin daha önemli olduğunu düşünüyorum benim son iki kontrolümde e2 bakılmıştı buda yeterli oldu benim gibi imkansız umudu bitmiş ve birşey doktorun şans vermediği bir hastaya umut oldular

Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Mesajlardan okuduğumuz kadarıyla Umut tüp bebeği düşünüyoruz. Bulunduğumuz şehirdeki bir özel hastane memorial ile birlikte çalışıyor. Eğer memorial'i tercih edersek İst. kalma süremiz 7-8 gün olacak. Ama umut tüm süreci kendileri takip etmek istiyor. Orada da 20 gün kalmamız gerekiyor. 20 gün nasıl geçecek ve nerede kalacağımız bizi düşündürüyor açıkçası.
Tedavinin tamamında merkezin kontrolünde olmak daha mantıklı gibi. Nereyi seçeceğimizi bilemiyoruz. Sizce ne yapmalıyız?

bence memorial atasehir. ben de on gorusme ıcın umuta gıtmıstımç doktorun tavırları hıc hosuma gıtmedı. sonra memorıla gıttım doktrların hepsi cok tatlı moral verıcı ve ısını ıyı yapan ınsanlar. sonucta tutar veya tutmaz o Allahın bılcegı bırsey herkes sadece elınden gelenı yapıyor takdır Allahın. memorıalde fıyat bıraz pahalı gıbı gozukse de aslında yaklasık aynı fıyata denk gelıyor. ve umutta ılac parası altında fazladan para alıyorlar. bence de her ıkısyle de gıdıp gorusun hangısı ıcıne sınerse. sonucta doktora ıcınınzın ısınması onemlı.

tam olarak kafamdaki soruyu konu basligi olarak gördüm :(
umut mu memorial ataşehir mi..
bize TESE yapilmasi gerekiyor.. o yuzde kadin doğumcudan cok urolog onem kazaniyor.. iki merkezle de gorusmek istiyorum ama fikri olan varsa yazabilirse sevinirim..

tam olarak kafamdaki soruyu konu basligi olarak gördüm :KK43:
umut mu memorial ataşehir mi..
bize TESE yapilmasi gerekiyor.. o yuzde kadin doğumcudan cok urolog onem kazaniyor.. iki merkezle de gorusmek istiyorum ama fikri olan varsa yazabilirse sevinirim..
Günaydın ben Umut tüp bebekte tedavi oldum eşimde azospermi hastasıydı yese ameliyatı oldu hiç umudumuz yoktu ama TESE den sperm çıktı Allah'ın izniyle tedavim devam etti. Doktorum selen hanımdı allah razı olsun ilgisi becerisi için.şimdi ikizlerim var 1,5 yaşında oldular. Ben tavsiye ederim hem merkezi çok iyi olmalarından aile gibi olmalarından hemde doktorlarını işlerinin ehli olmalarından.

Back