****inş. güzel haberler verirsin canım
benimde çarşamba toplanacak yumurtalar senden kaç yumurta toplandı
çok teşekkür ederim inş. allah gönlümüze verir tabii isteyen herkeze benim yumurtalarım aşırı fazlaydı levent beyde hep çok yumurtalı bayan diye takılırdı uzatmadan 51yumurtam vardı47side istenilen kalitede çıktı 1ay gecikmeli transfer yapıldı bana inş. sendende güzel haberleri bekliyoruz allah yardımcımız olsun enkısa sürede hamişlerr oluruz hepimiz inş.
slm ark. bugün kontolde idim aslında biraz moralim bozulmadı desem yalan olacak 7 adet yumurtam güzel gelişme gösteriyormuş doktor yaşla ilgili olduğunu söyledi inş. kaliteli olurlarda
eşimin sperm tahlil sonucu öncekinden çok farklı çıktı öncekinde 25-35 adet sperm mevcutken şu an sperm sayısı 10 milyon olmuş tabi bu sevindirici ama biz hala TESE Olmasını istiyoruz doktor çarşamba büyük ihtimalle toplanıck yumurtalaın eşin evden sperm örneği getirsin kaliteli ler varsa TESE yapmaya gerek olmaz dedi
bendeki gelişmeler bunlar pazartesi tekrar kontrolüm var
kızlarrrrrrrrrrr benımde pazt umutta transferım var cuma gunu 17 yumış tplandı 15 olguna ışlem yapılmış 12sı dollenmış :) allah abınlerce şukur
pazt transferım olcak ınşallah
***inanmıyorum ya hakikaten ne çok yumurtan varmış süper ötesi ya
ilk kez bu kadar çok yumurta oluşmuş birini duydum canım senin yaşın kaç birde hangi iğneleri kullanldın kaç mg kullandın merak ettim açıkcası benim sadece 7 yumurtam oluştu yaşım 36
selam bende çok şaşırmıştım ama yurtdışında benden daha fazla olan varmış benim yaşım 22 igneler herkese verilenlerdendi extra hiç birşey vermediler dozuda 225di hatta levent beye doz fazlamı demiştim yumurta sayısını duyunca aksine az bile demişti belki yaşla ilgisi vardır allah hepimizin hakkında hayırlısını versin :)))
mrh canım.inşallah tedavin hep olumlu ilerler. bende 1 defa aşılama oldum.o zaman doktor sadece 1 veya 2 yumurta geliştirmek için çok az dozla başladı ve benim 10 dan daha fazla yumurtam gelişmişti.doktor hemen ilacı kesmişti.çok umutluyduk ama olmadı. şimdi tüp bebeğe geçtik.lucrin iğnelere başladık.herkesin tedavisi hayırlı sonuçlanır inşallah içinde bizimde.
inanmıyorum ya hakikaten ne çok yumurtan varmış süper ötesi ya
ilk kez bu kadar çok yumurta oluşmuş birini duydum canım senin yaşın kaç birde hangi iğneleri kullanldın kaç mg kullandın merak ettim açıkcası benim sadece 7 yumurtam oluştu yaşım 36
canım 3 ay öncesine kadar vitamin kullanmıştı ondanmı oldu yoksa gecenlerde macun almıştım aktardan çok az tüketmişti ama ondanmı oldu inan bilmiyorum macunu eşim bırakmıştı kilo alıyorum diye ama bugün yine kendisi yemek istedi sanırım onun faydası olduğuna inandıselam. sperm sayısnın çok olmsı güzel haber. nasıl oldu tedavi falanmı oldu eşin kendiliğinden mi oldu.
**mrh canım.inşallah tedavin hep olumlu ilerler. bende 1 defa aşılama oldum.o zaman doktor sadece 1 veya 2 yumurta geliştirmek için çok az dozla başladı ve benim 10 dan daha fazla yumurtam gelişmişti.doktor hemen ilacı kesmişti.çok umutluyduk ama olmadı. şimdi tüp bebeğe geçtik.lucrin iğnelere başladık.herkesin tedavisi hayırlı sonuçlanır inşallah içinde bizimde.
canım 3 ay öncesine kadar vitamin kullanmıştı ondanmı oldu yoksa gecenlerde macun almıştım aktardan çok az tüketmişti ama ondanmı oldu inan bilmiyorum macunu eşim bırakmıştı kilo alıyorum diye ama bugün yine kendisi yemek istedi sanırım onun faydası olduğuna inandı
canım bizden sadece benden istendi adetin 3.günü kan alındı ve bakıldı ona görede microya başlandı başka bir test yokcomebaby sana birşey sormak istiyorum,benden ve eşimden birtakım testler istendi,hormon testlerin dışında adetin 2 ci gününde umut da yaptırcam,bunlar sadece kan testimi yoksa farklı yapılan testlermi
bende bu macunu buradan bir arkadaş yaptırmış eşi kullanmış ve değerleri epey artmıştı ona istinaden aldım CEMRE aktar kadıköyde oradan aldım 3 çeşit macun verdi durumunuzu söyleyince oradaki bey size uygun olanı veriyor ama eşim çok az kullanmıştı bu kadar fark atarmı bilmiyorum inan ama sonuctan sonra kendissi isteyerek tekrar kullanmaya başladıselam canım. bu macunu çok merak ettim. içinde neler var. aktar kendimi yaptı. blgi verirsen sevinirim. eşimde de söyledim merak atti.
tebrik ederim :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:darısı başımızaMERHABA ARKADAŞLAR BENDE UMUTTA YAPTIRDIM TÜP BEBEĞİ BUGÜN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİM SONUCUM 1366 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. SAKIN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN UMUDA GİDİN::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE UMUTTA YAPTIRDIM TÜP BEBEĞİ BUGÜN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİM SONUCUM 1366 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. SAKIN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN UMUDA GİDİN::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar bugün çatlatma iğnemi oluyorum çarşamba günüde yumurtalarım toplanıyor inş. herşey yolunda gider ve bu defa bebeğime kavuşurum
**mrh canım.inşallah tedavin hep olumlu ilerler. bende 1 defa aşılama oldum.o zaman doktor sadece 1 veya 2 yumurta geliştirmek için çok az dozla başladı ve benim 10 dan daha fazla yumurtam gelişmişti.doktor hemen ilacı kesmişti.çok umutluyduk ama olmadı. şimdi tüp bebeğe geçtik.lucrin iğnelere başladık.herkesin tedavisi hayırlı sonuçlanır inşallah içinde bizimde.
MERHABA ARKADAŞLAR BENDE UMUTTA YAPTIRDIM TÜP BEBEĞİ BUGÜN SONUCUMU ALDIM VE HAMİLEYİM SONUCUM 1366 ÇOK AMA ÇOK MUTLUYUM SİZLERLE PAYLAŞMAK İSTEDİM. SAKIN UMUDUNUZU KAYBETMEYİN UMUDA GİDİN::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool: