canım bizden sadece benden istendi adetin 3.günü kan alındı ve bakıldı ona görede microya başlandı başka bir test yok
çok ilginç,benden ve eşimden testler istediler,merak ediyorum umutta diğer arkadaşlardan bu testler istendimi,benden prolaktin,tsh,hiv1+2ab,hbs ag,anti hcv,fsh eşimden ise hıv1+2ab,hbs ab,anti hcv ve bunların toplam fiyatı 320 ytl
canım senin ilk denemenmi ben giderken öngörüşmede çokkabarık bir dosya ile gitmiştim çoğu tahlilerimi daha önceden yaptırmıştım belki onlardan olabilir genetik test de dahil buna kişiye göre tabi farklı testler istenebilir normal yani
slm arkadaşlar dün yumurta toplama işlemim gerçekleşti
bugün labaratuvardan aradılar 10 yumurtam toplanmış 8ine işlem yapılmış 5 tanesi döllenmiş
yarın veya öbürgün transferim gerçekleşecekmiş herşeyim hayırlısı ark.lütfen bana dua edin
bugün labaratuvardan aradılar 10 yumurtam toplanmış 8ine işlem yapılmış 5 tanesi döllenmiş
yarın veya öbürgün transferim gerçekleşecekmiş herşeyim hayırlısı ark.lütfen bana dua edin
İşin %90 nini bitirmişşin şekercim yasal olarak 3 embriyo transferine izin veriliyor. Geriye Transfer ve tabiki bekleme süresi kalıyor. Muhtemel cumartesi transferin gercekleşir. Transfer öncesi sana önerim mümkün olduğu kadar moralini yüksek tut. Hep güzel şeyler düşün ve bol bol allaha dua et deki allahım bana herşeyin hayırlısını nasip et de. Sonucun güzel olacak. Senin için bol bol dua edeceğim..
canım yolun büyük kısmını atlatmışsın tüm dualarım seninle inşallah hamile kalırsın :CüvCüv:bizim içinde büyük umutlar doğar :lepi:
***kızlar bugün 16 da transferim olacak bana blaskist yani beşinci gün transferi uygulanacak 2 embriyo konulacakmış lütfen dua edin çok heyecanlıyım
yaptırabilirsin tabikikızlar sizlere bişey sorucam transfer yapılan arkadaşlar kaçıncı gün kan tahlili yaptırdınız bugün 12.günüm tahlil yaptırimmi sizce 16.günde test demişlerdi bana artık bekleyemicem bana akıl verin
ark. dün 3 adet (blastosist) aşamasına gelmiş embriyom transfer edildi şu ana kadar herşey güzel gelişti inş. sonucuda güzel biter