Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

selam arkadaşlar. aranızda rahim filmi çekilen varmı. cumartesi adetime en az 3 gün kala çekinsem olurmu bilgisi olan varmı.biran önce çekinmek evraklarımı heyete sokamk istiyorum.

merhaba,
açelya ben rahim filmini 3 ay önce çektirdim,adetin 5 ile 9 cü günü arası çekılıyor, yani hemen adetın biterbitmez 4-5 gün içerisinde çektirmelisin,ve sana tavsiyem anestezi ile yaptır çünkü kendini kasmaman gerekiyor,ben kendini kasan birisi olduğum için anestezi ile yaptırdım ve hiçbirşey hissetmedim

Selam Comebaby,

Benim esime TESA yapıldı. Aslında sperm testinde sadece 5-6 adet cansız sperme rastlanmıştı. Üroloğumuz son ana kadar MESA mi TESA mi yoksa TESE mi yapılacağını belirmedi çünkü kendisi önce TESA ile başlayacağını eğer sağlam sperm bulamaz isek TESE ye geceriz demişti. Neyseki TESA (Testiküler Sperm Aspirasyonu) ile canlı sperm bulundu. Yani iğne yardımı ile testislere girilerek canlı sperm arandı. Sanırım doktorun işi riske etmek istemiyor. O nedenle direk TESE yaparak şansı yükseltmek istiyor olabilir. Ama en azından dondurulacak kadar sperm bulunmuş dolayısı ile şansınız yüksek. Herşeyin gönlünce :CüvCüv: olmasını temenni ediyorum.

canım bizdede sayı sürekli değişiyor 20 milyonla başladık gitgide düşüyor sayı son tahlildede oldukca düşük çıktı onu umutta yaptırdık ne olur ne olmaz diye donduulmuş bizde sperm var ama dışarı çıkışta problem varmış yani volum 0.5 oluyor normali 2-8 arası imiş o nedenle bu yöntem uygulanacak ama Emre bey işlem sırasında hangi işlemi uygulayacağına karar verecek inş. bizimde sonucumuz güzel olur:CüvCüv:

canım size TESEYİ hangi doktor yapmıştı

merhaba
comebaby sana bir sorum olacak sen tedavine başladın,ve daha önceki tedavilerinden dolayı zararsız kistlerin oluştuğunu yazmışsın benimde 4-5 senedir zararsız kistlerim var ve 2 aşılama yapıldı ve sanırım kıstlerimide etkilemiştir, benim doktorumda 15 gün önce enver beyle konuşmuş,benle ilgili tüm sorunları anlatmış ama tahmın ediyorum kistlerimi söylemeye unuttu, çünkü enver bey adetin 2 ci günü gelsin demiş,benimde içim rahat etmedi yarın için ön görüşme randevusu aldım,enver beyde çok yoğunmuş levent beyde randevu verdiler,bu durumda kistlerin durumuna göremi tedavi yapılıyor ?

merhaba
comebaby sana bir sorum olacak sen tedavine başladın,ve daha önceki tedavilerinden dolayı zararsız kistlerin oluştuğunu yazmışsın benimde 4-5 senedir zararsız kistlerim var ve 2 aşılama yapıldı ve sanırım kıstlerimide etkilemiştir, benim doktorumda 15 gün önce enver beyle konuşmuş,benle ilgili tüm sorunları anlatmış ama tahmın ediyorum kistlerimi söylemeye unuttu, çünkü enver bey adetin 2 ci günü gelsin demiş,benimde içim rahat etmedi yarın için ön görüşme randevusu aldım,enver beyde çok yoğunmuş levent beyde randevu verdiler,bu durumda kistlerin durumuna göremi tedavi yapılıyor ?

slm canım ben öngörüşmeye gittiğimde söylemiştim kendisine çünkü 5 tedavi sonrasında benim memelerimde kistler oluştu zararsız deniliyor ama sürekli kontrol altında 6 ayda bir ultrason çektiriyorum
bana femara protokol uygulanıyor bu femara meme koruyucu özelliği olan bir ilaçmış
bencede kendin tedavi öncesi yüzyüze mutlaka görüş görüşmede muayene ediliyorsun zaten ve kistlerini mutlaka söylemelisin ona göre tedavi programın ayarlanıyor

slm canım ben öngörüşmeye gittiğimde söylemiştim kendisine çünkü 5 tedavi sonrasında benim memelerimde kistler oluştu zararsız deniliyor ama sürekli kontrol altında 6 ayda bir ultrason çektiriyorum
bana femara protokol uygulanıyor bu femara meme koruyucu özelliği olan bir ilaçmış
bencede kendin tedavi öncesi yüzyüze mutlaka görüş görüşmede muayene ediliyorsun zaten ve kistlerini mutlaka söylemelisin ona göre tedavi programın ayarlanıyor

cnm çok tşk ederim,bende öyle tahmin ettmiştim çünkü 3 ay önce göğüslerimden tekrar muayene edildim ve kistlerimde büyüme vardı,neyse yarın bende görüşmeye gideceğim detaylı anlatırım doktora ona görede tedaviye başlarlar,kasım gibi düşünüyorduk ama belki 1 ay erteleme durumumuz olacak yarın kesinleşir, sana ve diğer arkadaşlarada bol şans diliyorum

canım bizdede sayı sürekli değişiyor 20 milyonla başladık gitgide düşüyor sayı son tahlildede oldukca düşük çıktı onu umutta yaptırdık ne olur ne olmaz diye donduulmuş bizde sperm var ama dışarı çıkışta problem varmış yani volum 0.5 oluyor normali 2-8 arası imiş o nedenle bu yöntem uygulanacak ama Emre bey işlem sırasında hangi işlemi uygulayacağına karar verecek inş. bizimde sonucumuz güzel olur:CüvCüv:

canım size TESEYİ hangi doktor yapmıştı

Selam Comebaby

Ben tüp bebek tedavimi Ankarada Gürgan Clinicte yaptırdım. TESA işlemini Cliniğin üroloğu Ali Bey yapmıştı. Aynı zamanda hacettepe hastanesininde doktoru. Muhtemel size TESE uygulanmayacak iğne yarımı ile aspirasyon yapılacak TESA yada MESA bununla internetten detayli bilgi bulabilirsin. TESE işlemi ileri safhada yapılıyor. Hic canlı yada cansız sperm bulunamaz ise. Ameliyatla testisler açılıp biopsi yapılıyor. Biraz ağrılı bir işlem. Ama sizde sperm var TESE işlemine gerek duyulmayacak buna emin olabilirsin. Aspirasyon yontemi hep kolay hemde lokal anestezi altında kısa sürede yapılıyor.

canım inş. dediğinden yapılır embriyolog bize işlem sırasında ne yapılacağına ben karar vericeğim demişti ama konuşmalarda TESE dediği için ben tese yapılacak sanıyorum inş. hayırlı olur bizim içinde

canım inş. dediğinden yapılır embriyolog bize işlem sırasında ne yapılacağına ben karar vericeğim demişti ama konuşmalarda TESE dediği için ben tese yapılacak sanıyorum inş. hayırlı olur bizim içinde

Hayırlısı ile sonucu güzel olacak canım. Sen bebeklerini hayal et ben öyle yapmıştım bide gidip eşimle oyuncak almıştık annemde kızmıştı ortada fol yok fos yok ne yapıyorsunuz diye bende olsun herşey hayal etmek ve istemekle başlar demiştim. Bu defa olmazsa ikicisinde olmazsa ücüncüsünde olmazsa evlat ediniriz illaki olur bi şekilde demiştim.

Hayırlısı ile sonucu güzel olacak canım. Sen bebeklerini hayal et ben öyle yapmıştım bide gidip eşimle oyuncak almıştık annemde kızmıştı ortada fol yok fos yok ne yapıyorsunuz diye bende olsun herşey hayal etmek ve istemekle başlar demiştim. Bu defa olmazsa ikicisinde olmazsa ücüncüsünde olmazsa evlat ediniriz illaki olur bi şekilde demiştim.

selam canım . ne güzel bak sen hep pozitif olmuşsun. bizimde öyle olmamız lazım. Benim içimde biraz umutsuzluk var açıkçacı. yenmem gerekiyor. Çok umutlanıp hayat kırıklığı yaşamakta var. Allah hepimizin dileklerini kabul eder inşallah.

kızlar eşim bugün Enver beyin isteği üzerine sperm verdi sonucu yarın alacağım bakalım inş. canlı sperm sayımız fazlalaşmıştır çünkü bulunanlar donduruluyor ne olur ne olmaz diye
biliyorsunuz eşime kaliteli sperm bulmak için TESE yapılacak

selam canım . ne güzel bak sen hep pozitif olmuşsun. bizimde öyle olmamız lazım. Benim içimde biraz umutsuzluk var açıkçacı. yenmem gerekiyor. Çok umutlanıp hayat kırıklığı yaşamakta var. Allah hepimizin dileklerini kabul eder inşallah.

Olsun sen istee allah verir buna inan. Şöyle düşün hayırlıysa allah verecek değilse vermeyecek diye düşün. Ozaman hayal kırıklığı olmuyor. Birde bu aşamalardan gecerken eşelrin birbirlerine destek olması çok önemli.

merhaba kızlar
bende bugün umut tüp bebek merkezine gittim levent beyle görüşmemiz oldu,inanilmaz mutlu oldum,muhteşem bir ekip var burda muayenede oldum sonuçlar çok iyi bizde fazla sorun yok eşimin sadece ileri hareket sorunu var ve buda çok önemli bir sorun değilmiş,tüp bebek için kasımla aralık arasında gidip geliyorum henüz karar veremedim kafamçokkarıştı ama tek bildiğim kesinlikle hayırlısıyla bu merkeze yaptıracağım,bu arada levent beyde aynı zamanda kıbrıs merkezinde de çalışıyormuş pzrt ve perş günleri, burada gerçekten tecrübeli bir ekip bulunmakta hepimiz için hayırlısı olsun :lepi:

arkadaşlar eşimle bu akşam konuştuk ve son kararımızzz aksilik olmazsa kasım başında başlıcaz:))))

ernur hayırlısı olur inşallah bende umutta yaptırdım pazartesi tahlil yaptırıcam ekipten ve dr dan çok memnunum inş sende hayırlı haberlerle dönersin..

allah yar ve yardımcımız olsun......

ernur hayırlısı olur inşallah bende umutta yaptırdım pazartesi tahlil yaptırıcam ekipten ve dr dan çok memnunum inş sende hayırlı haberlerle dönersin..

allah yar ve yardımcımız olsun......

hayırlsı olsun canım. İnşallah güzel haberlerini alırız.

tşk ederim güzel dilekleriniz için,inşallah sizler benden önce güzel haberlerinizi veririsiniz :CüvCüv:

slm ark. bugün kontolde idim aslında biraz moralim bozulmadı desem yalan olacak 7 adet yumurtam güzel gelişme gösteriyormuş doktor yaşla ilgili olduğunu söyledi inş. kaliteli olurlarda
eşimin sperm tahlil sonucu öncekinden çok farklı çıktı öncekinde 25-35 adet sperm mevcutken şu an sperm sayısı 10 milyon olmuş tabi bu sevindirici ama biz hala TESE Olmasını istiyoruz doktor çarşamba büyük ihtimalle toplanıck yumurtalaın eşin evden sperm örneği getirsin kaliteli ler varsa TESE yapmaya gerek olmaz dedi
bendeki gelişmeler bunlar pazartesi tekrar kontrolüm var

merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebekliyim dün transferim yapıldı bakalım ayın 8ini bekliyoruz inş. güzel haberler veririm allah hepimizin yardımcısı olsun

merhaba arkadaşlar bende umut tüp bebekliyim dün transferim yapıldı bakalım ayın 8ini bekliyoruz inş. güzel haberler veririm allah hepimizin yardımcısı olsun
inş. güzel haberler verirsin canım
benimde çarşamba toplanacak yumurtalar senden kaç yumurta toplandı

kızlarrrrrrrrrrr benımde pazt umutta transferım var cuma gunu 17 yumış tplandı 15 olguna ışlem yapılmış 12sı dollenmış :) allah abınlerce şukur
pazt transferım olcak ınşallah

X