- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
Allah yardimcin olsun canim yolun sonuna yaklasmissin
sagol canım allah razı olsun ahhhh ahhhh şu toplama bi bitse rahatlayıp yolun sonuna geldim diycem ama bakalım inş sabah yumurta toplatıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun canim yolun sonuna yaklasmissin
Canım inşallah herşey yolunda gider Telaş edilecek korkulacak bir durum deği Güzel haberlerini bekliyoruz
Canım inşallah herşey yolunda gider Telaş edilecek korkulacak bir durum deği Güzel haberlerini bekliyoruz
ay canım allah razı olsun inşallahhhhhh vallahi çok korkuyorum nedense bide idrar torbasıda takılıyomuş diye duydum oda ayrı korkuttu beni o çok acıtıyor diye duymustum offf offfffffff
fulya senn de trasferin ertelenmiş olsun her işte bir hayır vardır gec olsun ama sonucu allahın izniyle inş guzel olsun rabbim hepimizin yardımcısı olsun aeo
Canım Benim yumurtalar toplandı Ama öyle idrar torbası falan takmadılar Zannetmiyorum sana da takmazlar Çünkü sadece 10 dk süren bir operasyon Bu arada Perşembe günü bir aksilik olmazsa transferim olacak inşallah Senin de büyük ihtimalle Cuma günü taransferin olur İnşallah aynı günlerde alırız güzel haberlerimizi
bugun transferimin 9.gunu persembe test gunum 2 blastosit transferi olmustu.hayirlisi ile persembeyi bekliyorum.bu arada goguslerimde sislik ve agri var sizce normalmi
aaa cok az kalmış bende senn transfere daha var sanıyorum ohh iyi yi rabbimmmmmmmm cokkkkkk guzel tutunmaını nasıp etsinnnnn inşşşşş guzel bi bebişin olur...fulya anesteziyi nerede veriyolar alt katta hemşirelerin oldugu yerdeki hasta odalarında mı yoksa o yukarda otomatik kapı var ordaki odadamı?
bugun transferimin 9.gunu persembe test gunum 2 blastosit transferi olmustu.hayirlisi ile persembeyi bekliyorum.bu arada goguslerimde sislik ve agri var sizce normalmi
Canım önce odada giyiniyorsun Malum o yeşil kıyafetleri Daha sonra sana serum takıyorlar ve ağrı kesici iğne yapıyorlar Sedye yada sandalye ile ameliyathaneye götürüyorlar Ameliyat masasına alıyorlar O sırada doktor geliyor Halini hattını sorup iyi uykular diliyor O sırada anesteziyi yapıyorlar 4-5 saniye içinde etkisini gösteriyor Ameliyathanedeyken de ismini söyleyerek uyandırıyorlar Canım hiiiiç korkacak bir durum yok İnşallah herşey yolunda gider
merhaba, yani doktor falan degılız sonucta ama ister istemez az cok birşeyler ögreniyoruz. bence yanlış bir yöntem el ile muayne. umarım kotu bir sonuca neden olmamıştır. olayın üstünden çok gectı mı? benim bir düşügüm var. kürtajdan bir hafta sonra doktora kontrole gitmiştim doktorum ne olur ne olmaz diye gebelik testide yaptırmıştı ve beta hormonu tamamen sıfırlanmamıştı.
Ozgecım vallahı muayenenın ertesı gunu adetım basladıAklıma kotu seyler getırmek ıstemıyorum ama elle muayene edecegız anda uyardım doktoru hadı hamılelık varsa bısey olmasın dedım gulduBelkı de ben husnu kuruntu yapıyorum prof.dr. sonucta o bılmesınde ben mı bıleyım
Sen ne yaptın canım gecen gun bır sorunu okudum 35 yas altı opluta sgk faydalanmak ıcın 3 yıllık evlılık sartı aranıyor mu dıye bır soru sormussun bende 30 yasındayım.Faydalanabılıyormuyuz bırsey ogrenebıldın mı?
ozgecım canım benım cok sagol verdıgın detaylı bılgıler ıcın:))Dedıgınde cok haklısın bızden buyukler bırcok konuda cok tecrubelı bızden.Aslında gıttıgım merkez sonucta tup bebek merkezı ve ben dogal yoldan hamıle olsam benden nasıl para kazanacak off ya offf keske test yapıp gıtmıs olsaydım.Ama artık olan oldu 3 gundur adetim devam ediyor varsa da gıtmıstır.
Pekı canım senın gıttıgın doktor ne yaptı dıs gebelıksın deyıp ertesı gun ıgne yapalım dedı.Bebek tutunsun dıye mı dedı ıgneyı yapalım dıye?Sonra tekrar hamılelık hıc dogal yoldan olmadı mı?