duygucum ben de bilmiyorum ki.. süleymanbeyin karşısına çıkınca dut yemiş bülbül oluyorum... sen sakin ol tamam bekleee sırayla gidiyoruzzz düşünme bunları hadi görüşürz diyor tamam deyip geliyorum sonra yolda vesveseler kurtlar kemiriyor..
burunspreyini senin gönderdiğin kitapta okudum bende.. bilmiyorum.. hiç duymamıştım o ana kadar..başka ilaç vercekmisiniz dedim yok gerek yok bu kadar boğmayalım şimdi yeter bu kadar dedi. sadece folik asit ve şeker ilacımı alıyorum... o bahsetiğin arkadaş ne şanslıymış . o kadar bol yumurta arasından ilk gönderilen tutmuş ..helal...
canım evet arkadaş şanslıydı ama kalp atışını duymadan malasef bebişini kaybetti şimdi normal yolla olması için uğraşıyor.
evet bende süleyman beyle hiç konuşamıyordum bu durumda beni çok rahatsız etmişti hiç açıklayıcı değildi ben konuşmak istedikçe o herşeyin normal olduğunu söylüyordu bende soru işaretleriyle dönüyordum sanada analatmak istediğim buydu sende bu sıkıntıları yaşamassın sanıyordum çünkü senle iyi bir diyologu vardı ama demekki tedavide böyle oluyor inşallah sıkıntın kalmaz güzelim bizimkiler bi kuruntu olarak kalır sende bebişine kavuşursun
]
WALLA BENDE BİLMİYOM BE DUYGUŞ..KAFAM ÖYLE DAĞILDI Kİ... İSTİRAHATE İHTİYACIM VAR...
mrb kızlar
cumartesi günü transferim oldu ayın 17 si test günüm..ama çok buruğuz aslında 5 dondurulmuşum vardı ve bundada bi sorun olursa geride dondurulmuşumuz var diyoduk ama malesef hiçbiri canlanmamış çözülürken sadece 1 tanesi çözülmüş ve onu transfer ettiler..o canlanmayanlarda en iyi kalitede olanlardı blastosistti yani...şoktayız hala ( ama takılmamam lazım şimdi buna inşallah bebeğim benimledir ve tutunmuştur...dualarınıza çok ihtiyacım var...Rabbim inşallah tamamına erdirir ...
buarada deryacım bende opu sonrası çok yumurtam olduğundan ohss olmuştum 1 ay ertelenmişti..süleyman bey şimdide yapabilirim transferini ama çok zor geçer hamileliğin pişman bile olursun demişti...bizde çok üzülmüştük ama o 1 ay çok iyi geldi bana kendimi topladım ve hamilede kalmıştım..taki 6.haftamdaki düşüğe kadar..sakın üzülme okadar titiz çalışıyorlarki insan düşününce hak veriyo gerçekten..Allahım hayırlısını versin geç olsun güç olmasın inş...Allaha emanet olun..
CANIM BENİM İNŞALLAH TUTUNMUŞTUR BEBİŞİN..İNŞALLAH SENİN GİBİDİR..DUALARIMIZ SENİNLE ...
ALLAH YARDIMCINOLSUN..ANANAS VE KURU DUT YE. HOŞAF YAPTIR DUTTAN..KOMPOSTO FALAN İÇ . PROTEİN YE...
SU İÇ BOL BOL..HAPŞUUU YAPMAAA ÖKSÜRÜP TIKSIRMAAA
AYAGA KALKMAA
deryacim sakin canini SIKMA insallah hersey yolunda gider..
senin suanki durumunu bende yasadim, ozáman Ulun bey bana belki transferini yapmayiz demisti ama yinede 1 embriyo transfer edilmisti
NE BİLİYİM BİLMİYORUM Kİ SÜLEYMAN BEY DETAY DA VERMEDİ AMA ..ÖYLE LAF ARASINDA DEMESİ BİLE CANIMI ACITTI..
Deryacığım üzüntünü çok iyi anlıyorum Benim de geçen ay aynı sebepten dolayı transferim iptal edilmişti Galiba bu durum pkoluların kaçınılmaz sonu Bana da yumurtalarım toplandıktan sonra söylenmişti O an ki üzüntümü inan anlatamam İlk zamanlar ben de doktoruma çok kızmıştım Böyle bir durum olacaksa neden ilaç dozunu daha az vermedi diye Sonra düşündüm ki bu doktorlar tecbübeli insanlar Bir hastada yaptığı hatayı bir daha yapmazlar Demekki onların da mani olamadıkları durumlar var Biz çoğu zaman düz mantık düşündüğümüz için herşeyin çok kolay çözüleceğini düşünüyoruz Belki böylesi daha hayırlı olacak Bunca zaman beklemişiz eğer daha hayırlı olacaksa bir ay daha seve seve bakleriz Bu arada benden 32 yumurta toplanmıştı Sadece 6 tanesi dondurulacak duruma gelmişti Yarın embriyolarımın hepsi çözülecek Dr tedaviyi riske atmamak için hepsini çözdürüyormuş Sağlam kalan olursa tekrar dondurulabiliyormuş Hiç sıkıntı yapma Moralini yüksek tut Eminim ki herşey hepimiz için daha hayırlı olacak Sıkma o tatlı canını
AYY SABAHTAN BERİ SENİ BEKLİYORUMM..SEN GELDİN YAKALAYAMADIM SENİ...BENİM ÇOK MORALİM BOZULDU..SEN AKLIMA GELDİN SANA SORAYIM DİYE..ŞUNU ANLAMADIM 32 YUMURTADAN NEDEN 5 TANE??? SPERMLERİN KALİTESİNDEN Mİ DÜŞÜK KALİTELİ EMBRİYO OLUYOR? YOKSA BU KADAR ÇOK YUMURTA OLUNA KALİTELERİDE Mİ DÜŞÜK OLUYORLAR? BU KİMİN SUÇU?
HEPSİ BİRDEN ÇÖZÜLÜRSE GERİDE KALMADIĞINDA NE OLCAK ? TEKRAR YENİ TEDAVİ ÖYLE Mİ? AMA BU HAKSIZLIK DEGİL Mİ ? MİLLET DONDURULMUŞLARINI TÜKETENE KADAR 1-2 YIL SÜRDÜRYOR TEDAVİYİ BİZ BİR CELSEDE Mİ TÜKETİCEZ?
DONDURULMUŞLAR ÇÖZÜLÜRKEN BOZULURSA? BAZEN GELİŞİYORMUŞ NEDEMEKSE? ÇOKKAFAM KARIŞIK ÇOOKKK
ALLAHIM İNŞALLAH SENİN EMBRİYOLARINDA SORUN OLMAZ 1 TRANSFER GERİSİ DE YİNE DONDURULUR 2. BEBİŞ İÇİN...
ALLAH YARDIMCIN OLSUN....BANA ÖZELDEN MSN ADRESİNİ YAZSANAA
deryacıgım, bu günleri bebegini kucağına alınca unutacaksın ve eminim ki Allahın izni ile sende,bende,hepimiz bu kötü anları yaşanmamış kabul edip ailemizle mutlu olacagız.kursa gitmen zorunlu degılse,telafisi olacak bir durum ise gitme...kendinle eşinle başbaşa kal ya da senı mutlu edebilecek birşeyler yap.
kızlar, haydarpaşa bana uzak olacagı için marmara üniveritse hastanesi' ne gittim. göztepe' den kaynarca' ya taşınmıştı. ancak bilginiz olsun tüp bebek ünitesi açılamadıgı için uygulama yapamıyor,rapor veremiyorlar...
ÖZGECİM ANADOLU YAKASINDA SADECE 2 YER VAR RAPOR VEREN GÜLÜM ..BEN HERYERLREİ ARAŞTIRDIM....
KIZZZ SANA HAZIR BİLGİ VERİYORUM YAAA DAHA NE DİDİKLİYORSUNNN ...KALK İŞTEEEE ÇIK GİT ALMAYA BEN SANA ADIM ADIM YARDIM ETCEMMMM