Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sevgi aynı anda başılcaktık ama olmadı daha hapımın 6.sını içtim 15 hap daha var 3 günde bitince de daha 20 günüm daha var inşallah küçülür bu haplaaa kist....
derya canım sana bişey okunmasımı gerekiyo bana yazda neyse bende okurum bugun muhakkak yaz
kuzummm aşağıda yazım .. bu duayı okuyoruz... okuyabilirsen bana sayı söyle yazayım listeye olurmu _?
saol güzelim ... allah yardımcın olsun ...
sen ne yaptın bugun gidecektin demi ???
4444 Dua--Salat-i Tefriciyye
" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
UMUT'UN YOLUNDAKİLER VE UMUT'A KOŞACAKLAR LİSTESİ
UMUT'UN YOLUNDAKİ MUTLU HAMİŞLER
1-leydim84-----hamile ( yeşilköy international-tüp)
2-nihan1979 ---- hamile ( umut - tüp )
3-bnur2028-----hamile ( umut - tüp )
4-judith_mc-----hamile ( umut - tüp )
5-ndevil----hamile ( umut - tüp )
6-sevtap41 ---- hamile ( umut - tüp )
7-emine1983----hamile ( umut - tüp )
8-hilal23---hamile ( umut - tüp )
9-gncam---hamile ( umut - tüp 2.deneme)
10-htcyldz---test gününü bekliyor ( umut -tüp )
11-belle_femme --- test gününü bekliyor (umut- tüp)
12-sympathique ---- tedavisi başladı (umut-tüp)
13-ceysin---tedavisi başladı (umut-tüp)
14-sevgi3434--- tedavisi başladı ( umut-tüp )
15-nursin1981---hamile ( umut-tüp)
16-tlyvs---tedaviye başladı( umut-tüp)
17-fulya41-----( transfer :10 şubat - umut - tüp )
18-deryaberil---(tedavisi başladı : 03.02.11 / umut - tüp )
19-turuncu86---( dondurulmuşlarıyla 2.denemesi- transfer: 5 şubat )
20-besa3467---- duamı okuduğun için teşekkürler.. ( opu : 5 şubat - umut-tüp )
21-
22-
23-
24-
25-
UMUT'A KOŞACAK MÜSTAKBEL HAMİŞLER
:97::97:
1-fındık faresi --- ( 7-13 şubat adetiyle başlayacak - umut - tüp )
2-ceylinnaz --- ( biraz dinlenip umut'una kavuşacak )
3-nurme --- ( tedavisine başlamak için bekliyor - ocak )
4-basakoztan --- ( 3. denemesi için araştırma yapıyor bahçeciyi seçti )
5-özgür1 --- ( araştırma yapıyor tedavi için umut düşünüyor)
6-pili --- ( henüz tedaviye başladı - beklemede )
8-aslı-ist ---(2.deneme için çalışmalarını sürdürecek ..umudu sürüyor arkadaşımın)
9-belgin -----(mart/nisan tedaviye başlayacak Umut'ta)
10-menlikee----( tedavisi başladı - hayırlısı olsun )
11-ayben85-----( dondurulmuşlarını kapıp umuta gelcek )
12-bakgün-----(heyet raporu için hazırlanıyor-umutta tüp yaptıracak)
13-herasles----(preseed ile deneme yapacak )
14-gulsah8585---(2 micro olumsuz- yeni tedavi umutta düşünüyor )
15-nsh---(evvela doktora gidip sebebini öğrenmeli)
16-sinems941---(ilk görüşmesini yaptı-şubat sonu başlayacak)
17-elinn---( umut - tüp - haziran dondurulmuşlarla)
18-panadol----(umut-2.deneme-haziran)
19-besa3467----( umut - tüp )
20-aşk_meleği ---( 2.tüp denemesini de umutta yapacak - beklemede )
21-
22-
23-
24-
25-
tamam CANIM 100 tanede benden yaz okurum ben yarın akşama kadar bitse oluyomu yoksa bugun 100 u bitirmelimiyim.bu arada benm muayenem yarın sabah inşkuzummm aşağıda yazım .. Bu duayı okuyoruz... Okuyabilirsen bana sayı söyle yazayım listeye olurmu _?
Saol güzelim ... Allah yardımcın olsun ...
Sen ne yaptın bugun gidecektin demi ???
4444 dua--salat-i tefriciyye
" allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."
s.tuğba...... 1000 --->bitirince devam edicek
Derya..... -->okuyunca sayı bildiricek
SİNEM : okuyunca söyleyecek
SEVDA : 200
YASEMİN : 100
ANNEM : okuyunca sayı söyleyecek
KAYNANAM : okudukca ara ara sayı bildirecek
BESA3467: 100
CEYDA : 100
deryacım listeden sil benı lutfen yarın bebeğimle vedalaşıyorum malesef
tamam canım 100 tanede benden yaz okurum ben yarın akşama kadar bitse oluyomu yoksa bugun 100 u bitirmelimiyim.bu arada benm muayenem yarın sabah inş
allah razı olsun. Ağzına sağlık .. Tamam güzelim ... Yazdım listeye. Okuyacaksan sayı söyle olurmu eksiklerimizi dagıtıp tamamlıcaz :))derya iyi akşamlar ben 100 taneyi okudum. Okudukca yine sayı bildiririm :)) allah kabul etsin.
tamam yarın haber ederim bitirince yazarım burdan merak etme sen.bende bugun son dip koşe temzlgine başladım :))) galiba butun kızlar bunu yapıyo son yorucu iş gunlerimiz olur inş hamiş olunca yapamayızlisteden silmicem şeker.. Listede olcaksın ve aramızda.. Sadece yerini değiştireyim tamammı .. Allah güzel sonuçlar yaşatsın bu da bir güzelliğin işareti olsun inşallah....
yazdım şeker... Allah razı olsun.. Tamam haftaya cumaya kızzz daha 1 haftamız var :)) 100 yapınca haber et. Yazdım :)
yarın haber ver. Akşama bakarım yarın temizlik var bende transfer öncesi dip köşe yapayımmm
allah razı olsun. Ağzına sağlık .. Tamam güzelim ... Yazdım listeye. Okuyacaksan sayı söyle olurmu eksiklerimizi dagıtıp tamamlıcaz :))
tamam yarın haber ederim bitirince yazarım burdan merak etme sen.bende bugun son dip koşe temzlgine başladım :))) galiba butun kızlar bunu yapıyo son yorucu iş gunlerimiz olur inş hamiş olunca yapamayız
1 hafta oldu transferim gercekleseli ve adet sancisina benzer ama hafiften sanci oluyor bazan.morelim bozuluyor tutmadi diye.