saol güzelim ..
Canım baktım şimdi internette bir sürü yerde kafam karıştı . Benim toplamda 1100 tane okundu ... üzerine devam edilse olmuyormu .. Interneete herkes bişey demiş cumadan cumaya okumak gerek diyen olmuş adetlide okunur diyen olmuş.. E yapmak gerek bilemedim .
Bize bi kuran hocası demişti içinizi temiz tutun o sayılara takılı kalmayın okuyabildiğin duayı oku istediğin kadar demişti..
Ben adetimi bitirip yasin ve okuyabildğim duaları okumak istiyorum . Böyle adetliyken huzursuz oluyorum pis hissediorum kendimi ...
Sen okurmusun benim yerime.. Bi arkadaş daha yardım edebiliirm demiş . . . Ona da söylesem .. Olurmu???sıfırdan mı başlanması gerek ???
aaa tamam listede düzeltiyorum ayrıntını ..
amin inşallah saol canımmmmmmmm
ayyy saol güzelim çok saol ...amin hepimiz kuzularımıza kavuşuruz inşallahh[/QUOTE
dua olduğu için adetliykende okunabilir ama sure ve ayetler adetli iken okunmaz, eğer 1100 taneyi tedavinle ilgili niyet edip okuduysan üstüne devam edilebilir zaman olarak bir kısıtlama yok ama transfer tarihene kadar okunabilir, sen kişiler arasında paylaştır bana düşen kısmını okurum memnuniyetle ama tamamını okuyamam uzun bir dua olduğu için 4444 kere okumak bayağı zaman alıyor o kadar vaktim olumuyor.görüşürüz hoşçakal....
bide benim 5 şubat'ta OPU olucak transfer tarihim belli değil düzeltirsen sevinirim