- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
canım gözün aydın
TATLIM MERHABA... YOKTUN Bİ SÜREDİR...CANIM KUSURA BAKMA SENİ ATLAMIŞ OLMAK İSTEMEM...SENİ LİSTENİN NERESİNE YAZICAM ? BANA KENDİDURUMUNLA İLGİLİ BİLGİ DE YAZAR MISIN ? TOPİCDEKİ HERKES BİR KERE GELİP GİDEN BİLE LİSTEDE OLSUN İSTİYORUM...UĞURRR UMUT LİSTEMİZ:)))))
Arkadaslar istanbul disindan gelip umut tup bebekte tedavi gorenler vardir eminm.tedavi sirasinda vurulan igneleri merkezin hemsirelerimi yapiyor yoksa kendimiz hastanelere felanmi gidiyoruz.benim tedavi boyunca otelde kalmam gerekli o acidan sordum,istabula yabanciyim.tskler
MERHABA ARKADAŞIM...hoşgeldin aramıza... bir başka topicde bir arkadaşım vardı urfadan gelmişti umutta tedavi olmaya... burda bi akrabasında kalmıştı transferden sonra falan... otel için umutla konuşuyorsun sanırım anlaşmalı oldukları yerler var onlardan birine yönlendiriyorlar...walla umut koşuyolunda oraya en yakın bostancıda düzgün oteller var 2 tane e5 üzerinde ..yani rahat gidip gelebileceğin canım... kartalda maltepede falanda var ama 2 vasıta gerektirenler de var ... sen otel olayını onlarla görüş istersen..gerçi kadıköyde de oteller var ama hiç bilmiyorum nasıllardır ne şekildedirler. belki misafiraneleri vardır ...
igneleri bana daha önce gittiğim merkezde gösterdiler..igneler çok küçü insülün igneleri gibi...dünmesela bana umuttan ilaçları yazdılar 4 kalem ilaç hepsiigne ve hepsi de göbekten yazıyordu... hepsi için zaten zaman ve saat veriyorlar. kendin tek tek göbüşten yapıcaksın..zaten acıtmıyormuş .. transfer sonrasında bazı arkadaşlar kalçadan igne oldugunu söyledi ama dün bana yazılanların hepsi göüştü...artı kalcadan bile olsa eşin yapabilir... popişi 4e bölücek göz kararı üstte kalan parçalardan birine kaba etine yapıcak igneyi dik tutarak.. ( annem hemşire de:) ))
istanbulu bilmiyorsan... ne zaman istersen her türlü yardımcı olurum. sorularına cevap olmayı denerim... ben de istanbula izmirden geldim 2,5 sne evvel ..çabuk ögrendim heryeri çok iyi biliyorum hatta 35 yıldır burda yaşayan eşimden bile iyi:) o nedenle rahatlıkla soru sorabilirsin...
ne zaman başlayacaksın..listeye nereye yazayım seni ?
allah yardımcın olsun diyorum....
KIZLAR HEPİNİZE TEKRAR İYİ SNELER ..MUTLU YILLAR..DİLEKLERİNİZİN OLACAGI BİR YIL OLSUN İNŞALLAH....
ÖYLE GÜZEL BİR YIL GEÇİRİNKİ GERİYE BAKMAYIN VE BU YIL SİZİN YILIIZ OLSUN KIZLAR.....