- 24 Aralık 2008
- 6.576
- 15
- 42
slm nbr emine senin yumurtaların toplandımı?benim cts günü toplandı 5.taneydi 2,sinin durumu iyiymiş yarın arayacaklar bakalım bekliyorum merakla ne diyecekler...
hayırlısı olsun arkadaşımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm nbr emine senin yumurtaların toplandımı?benim cts günü toplandı 5.taneydi 2,sinin durumu iyiymiş yarın arayacaklar bakalım bekliyorum merakla ne diyecekler...
mrb yarın toplanıyor yumurtalarım .. ama benim tedavim yarım kalabilir ulun bey son kontrolümde rahminde perde gibi bişey var dedi yumurtalarım toplanırken inceleyecek eğer gerekli görürse hiteroskopi yapacak ama sonra yapacak oluşan embriyoları donduracaklar hiteroskopi olucam daha sonra transfer işlemi olacak bakalım artık nasip..
yumurta toplama sürecinden bahsedermisin korkuyorum ben hayatımda hiç anestezi almadım
mrb yarın toplanıyor yumurtalarım .. ama benim tedavim yarım kalabilir ulun bey son kontrolümde rahminde perde gibi bişey var dedi yumurtalarım toplanırken inceleyecek eğer gerekli görürse hiteroskopi yapacak ama sonra yapacak oluşan embriyoları donduracaklar hiteroskopi olucam daha sonra transfer işlemi olacak bakalım artık nasip..
yumurta toplama sürecinden bahsedermisin korkuyorum ben hayatımda hiç anestezi almadım
canım allah yardımcın olsun hiç korkma sana koldan bi iğne vuruyorlar sonra zaten hemen uyuyorsun uyandığındada herşey bitmiş oluyo 20,25dk kadar yani bişey hissetmiyorsun endişelenme çıkıncada biraz dinlendirip kaldırıyorlar benim hiç sancım olmamıştı inşallah seninde olmaz inşallah sonucunda yüzün güler..
canım allah yardımcın olsun hiç korkma sana koldan bi iğne vuruyorlar sonra zaten hemen uyuyorsun uyandığındada herşey bitmiş oluyo 20,25dk kadar yani bişey hissetmiyorsun endişelenme çıkıncada biraz dinlendirip kaldırıyorlar benim hiç sancım olmamıştı inşallah seninde olmaz inşallah sonucunda yüzün güler..
çok sağol canım inşallah
her şey nasip canım. niye ertelendi diye kendini üzme. hayırlısı neyse o olsun. anesteziyi uzman doktor yapıyor. o nedenle güvenebilirsin. zaten iğne vurulur vurulmaz uyuyorsun 4-5 saniye felan sürüyor uyuman. kolay gelsin canım.
slm canım korkacak birşey yok,zaten seni uyutuyorlar işlem 30.dk sürüyor sonra uyanıyorsun herşey bitmiş oluyor 1.saat odada dinleniyorsun.çok ilaç ve igne veriyorlar onları aksatmadan içiyorsun akşamda yemegini suyunu içersin sonra bişey yemezsin içmezsin sabahtansa toplama işlemin canım inşallah transferinde olur.benimde cts toplandı yumurtalarım ama halen transfer olmadı beklemedeyim.
slm nbr belgin benimde transferm olmadı beklemedeyim yarın veya çarşamba dediler.
slm kızlar nasılsınız?cumartesı ulun beyle on gorusmemızı yaptık.Bana elevıt ıle apikobal verdı gunde bırer tane ıcılcekmıs.Esıme de zınco ıle evıcap verdı.Sımdılık ıcıyoruz bakalım hayırlısı olur ınsallah.
slm kızlar nasılsınız?cumartesı ulun beyle on gorusmemızı yaptık.Bana elevıt ıle apikobal verdı gunde bırer tane ıcılcekmıs.Esıme de zınco ıle evıcap verdı.Sımdılık ıcıyoruz bakalım hayırlısı olur ınsallah.
slm nbr belgin benimde transferm olmadı beklemedeyim yarın veya çarşamba dediler.
Hayırlı olsun derya kacıncı gün transfer yapılacak
hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorumslm nbr belgin benimde transferm olmadı beklemedeyim yarın veya çarşamba dediler.
hayırlısı olsun arkadaşımslm kızlar nasılsınız?cumartesı ulun beyle on gorusmemızı yaptık.Bana elevıt ıle apikobal verdı gunde bırer tane ıcılcekmıs.Esıme de zınco ıle evıcap verdı.Sımdılık ıcıyoruz bakalım hayırlısı olur ınsallah.
benimde doktorum ulun bey banada elevit ve apikol verildi
benimde ulun bey olcak 13 kasım ön görüşme yapacağızzzz
hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyorum
hayırlısı olsun arkadaşım
benimde ulun bey olcak 13 kasım ön görüşme yapacağızzzz
Burdaki birçok arkadaş ulun beyin hastası
evet arkadaşım öyleee
ulun bey inşallah bizim için doğru doktordur
nasılsın ndevil