- 13 Temmuz 2009
- 437
- 3
olmadı bacılarım umut tüp bebekte umudumuzu kaybettik bugün test yaptırdım sonuç sıfırdı biliyorumki hiç birzamanda olmuycak yüregimdeki yara kabarıp kabarıp duracak
lütfen umutsuzuğa kapılma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmadı bacılarım umut tüp bebekte umudumuzu kaybettik bugün test yaptırdım sonuç sıfırdı biliyorumki hiç birzamanda olmuycak yüregimdeki yara kabarıp kabarıp duracak
sema aşılamamı yaptın yoksa tüpmü??
çok geçmiş olsun olumsuzluğa kapılma inşş en yakın zamanda evladına kavuşursun..bol bol dua ett canım..
lütfen umutsuzuğa kapılma
kapılmamak eldemi bacım bugün 6yıl olacak her dogan güneşten umut bekliyorum ama olmuyor
Batmaya yüz tuttu,gökte Güneş'im
Benim yaşadığım heyecanım ondan
Evlat hasretiyle geçer günlerim
Benim imtihanım,sınavım ondan
Sevgiyle doluyum,beşiğim bomboş
Evlat hasretiyle,benliğim sarhoş
Ne olur bebeğim,haydi bana koş
Benimde hayalim,hasretim ondan
kapılmamak eldemi bacım bugün 6yıl olacak her dogan güneşten umut bekliyorum ama olmuyor
Batmaya yüz tuttu,gökte Güneş'im
Benim yaşadığım heyecanım ondan
Evlat hasretiyle geçer günlerim
Benim imtihanım,sınavım ondan
Sevgiyle doluyum,beşiğim bomboş
Evlat hasretiyle,benliğim sarhoş
Ne olur bebeğim,haydi bana koş
Benimde hayalim,hasretim ondan
kızlaaarrrr sonucu aldımm delikafadulden şükürler olsun hamileyim.. :CüvCüv: değerim 12. gün 136 çıktı
ilk ultrasonu bekliyoruz şimdi..inşallah herşey yolunda gider.. :Saruboceq: Hepiniz için dua edicem..
kızlaaarrrr sonucu aldımm delikafadulden şükürler olsun hamileyim.. :CüvCüv: değerim 12. gün 136 çıktı
ilk ultrasonu bekliyoruz şimdi..inşallah herşey yolunda gider.. :Saruboceq: Hepiniz için dua edicem..
kızlaaarrrr sonucu aldımm delikafadulden şükürler olsun hamileyim.. :cüvcüv: Değerim 12. Gün 136 çıktı
ilk ultrasonu bekliyoruz şimdi..inşallah herşey yolunda gider.. :saruboceq: Hepiniz için dua edicem..
Sağolasın canım benim..Umut annelerinede yazdım inş. ordanda güzel paylaşımlarda bulunuruz :):teytey::teytey::teytey:hayırlı olsun canım umut anneler topiğinde görmek isteriz seni
Çok teşekkür ederim canım..Hep dua ediyorum inş. herkes kısa zamanda bu haberi alır ve sevincimiz kat kat artar :Saruboceq:tebrikler turuncu rabbim sağlıklatamamına erdirsin :Saruboceq:
darısıda bize olsun inşallah :Saruboceq:
Amin canım Allah razı olsun :)hayırlı olsunnnnn çok güzel bir haber allah hayırlısyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Teşekkür ederim canım...darısı başınıza inşallah :Saruboceq:hayırlı olsun bacım ne güzel allah hayırlı evlat etsin işallah o talih bana gülmedi sana birşey sorucam sen eylül 23 de yumurtaların toplandı da adetinden sonra trasfer yapılacaktı hastanede tanıştımarkadaşmısın acaba diye düşündüm
Sağolasın canım benim..Umut annelerinede yazdım inş. ordanda güzel paylaşımlarda bulunuruz :)
Çok teşekkür ederim canım..Hep dua ediyorum inş. herkes kısa zamanda bu haberi alır ve sevincimiz kat kat artar :Saruboceq:
Amin canım Allah razı olsun :)
Teşekkür ederim canım...darısı başınıza inşallah :Saruboceq:
Benim yumurta toplama işlemi ağustosta olmuştu ohss olduğumdan 1 ay ertelendi transfer o aradada embriyolar donduruldu.eylül ayındaki adetimin 13. günü ilk kontrol oldu ve 5. gün embriyosu olduğundan 5. gün transfer edildi..benimde merkezde tanıştığım kişiler oldu keşke burdanda devam edebilsek ne güzel olurdu :1rolleyes:
Canım benim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktancanım çok sevindim gözün aydın :teytey::teytey:
Pek bilgim yok ama hiç tereddüt etmedim dondurulurken..merkezin embriyologları gerçekten bu işin en iyilerinden ve dondurulmuştaki başarılarını okumuştum biçokyerde...5 dondurulmuşum daha var..Rabbim hayırlısını versin hepimiz için..turuncu dundurulmuştaki başarı oranı hakkında bigin varmı?
Canım benim çok teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Pek bilgim yok ama hiç tereddüt etmedim dondurulurken..merkezin embriyologları gerçekten bu işin en iyilerinden ve dondurulmuştaki başarılarını okumuştum biçokyerde...5 dondurulmuşum daha var..Rabbim hayırlısını versin hepimiz için..
slm bende ignelere başladım lucrın ve gonol f kullanıyorum.benimde migdem bulanıyor başım agrıyor ilaçların yan etkisi.
canım allah yardımcın olsun inşallah yüzün gülerve istanbuldayım.. dün ilk iğnemi oldum ve tedavimiz başlamış oldu aynı zamanda da femara diye bi hapa da başladım çok midemi bulandırıyor ama aranızda böyle olan oldu mu ?
slm bende ignelere başladım lucrın ve gonol f kullanıyorum.benimde migdem bulanıyor başım agrıyor ilaçların yan etkisi.