Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merabalar arkadaşlar çok heycanlıyım yarın yumurtalar toplanıyor işlh. çok korkuyorummmmm olurmu acaba ne olur dua edin bacılarım
kaderr arkadaşım. bende 5 aylık erken doğumla ikizlerimi kaybettim arbbim sabır versin bizlere.
hepinize iyi akşamlar ben buraların baya eski bir üyesiyim umut tüp bebeğin gebesiydim sonra bebeğimi kaybettim................................
canım takibi ulun bey yapıyordu sonra uzak diye bana yakon farklı bir doktora gittik 6.5 aylık iken kanamam başladı ve acil olarak hastaneye kaldırıldım normal doğum yaptırıldı bebeğim doğdu ve 3 saat yaşadı ama sonra onu kaybettim bir süre kendime gelemedim tarifi çok büyük bir acı bu
Çok zor günler geçirmişsin çok gecmiş olsun
ben seni hatırlıyorum canım
bende baya eski üyesiyim ve daha hala beklemedeyim nisandan beri uğraşıyorum Allahım bu sefer olucak inşallah.
çok geçmiş olsun
Çok zor günler geçirmişsin çok gecmiş olsun
mrb arkadaşlar
ve beklenen gün yaklaştı cumartesi günü transferim oluyo sonunda..sonrada sabırsız bekleyiş tabi..İnşallah hayırlısıyla sorunsuz geçip kavuşuruz meleğimize..Görüşmek üzere
Allaha emanet olun...
mrb arkadaşlar
ve beklenen gün yaklaştı cumartesi günü transferim oluyo sonunda..sonrada sabırsız bekleyiş tabi..İnşallah hayırlısıyla sorunsuz geçip kavuşuruz meleğimize..Görüşmek üzere
Allaha emanet olun...
:Saruboceq:Arkadaşlar Allah hepinizin yardımcısı olsun
olmadı bacılarım umut tüp bebekte umudumuzu kaybettik bugün test yaptırdım sonuç sıfırdı biliyorumki hiç birzamanda olmuycak yüregimdeki yara kabarıp kabarıp duracak