sonunda bende gebeyim.test sonucum 210 çıktı .
Doktorum çok güzel olduğunu söyledi.bana dua eden herkese teşekkürler
15 gün sonra keseyi görecekmişim.çok mutluyum.
canım hayırlı olsunnnn çok güzel bir haberrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sonunda bende gebeyim.test sonucum 210 çıktı .
Doktorum çok güzel olduğunu söyledi.bana dua eden herkese teşekkürler
15 gün sonra keseyi görecekmişim.çok mutluyum.
kızlar bugün bebeğimin kalp atışını dinlemeye gittim,bi de baktı ki süleyman bey 2 tane minicik kalp atıyor.ŞOKTAYIM ŞAŞKINIM MUTLUYUM KAYGILIYIM.TEK YUMURTA İKİZİ,BÖLÜNMÜŞ EMBRİYOM..
kızlar yeni bir haber paylaşayım istedim.
haber: Trkiye'nin kinci embryoscope'u yine baheci'de haberi
embriyolarımızı el değmeden 24 saat izleyen alet umutta da gelmiş.ben bahceci deyken istemiştim.sen ilk hastalardansın demişlerdi.bakalım sonuca az kaldı.
Sizde umutta isteyin kızlar.başarı şansını artıran bir sistem çünkü benden söylemesi...............
Sonunda bende gebeyim.Test sonucum 210 çıktı .
Doktorum çok güzel olduğunu söyledi.Bana dua eden herkese teşekkürler
15 gün sonra keseyi görecekmişim.Çok mutluyum.
Sonunda bende gebeyim.Test sonucum 210 çıktı .
Doktorum çok güzel olduğunu söyledi.Bana dua eden herkese teşekkürler
15 gün sonra keseyi görecekmişim.Çok mutluyum.
kızlar bugün bebeğimin kalp atışını dinlemeye gittim,bi de baktı ki süleyman bey 2 tane minicik kalp atıyor.ŞOKTAYIM ŞAŞKINIM MUTLUYUM KAYGILIYIM.TEK YUMURTA İKİZİ,BÖLÜNMÜŞ EMBRİYOM..
elincim çok sağol dualarım seninle tez saatte tez günde rabbim bebişini hediye etisn sana da..
elincim
naptın tedavin başlamadımı???hep aklımdasın rabbim sanada nasip edicek inşallah
inşallah canım yavruna kavuşursun bu son denemen olur...allah yolunu acık etsin
Ay hiç sorma canım benim, bir türlü başlamak nasip olmadı, gecen ay 2 kez 10 gün arayla adet oldum, hiç böyle birsey yaşamamıştım ilk defa oldu..
Ve tedaviye başlayacağım yer Temmuz'da tatile gireceği icin agustosu beklemem gerekiyor..
Valla galiba bu gidişle baslayamiyacam.. Bundanda vardır bir hayır diyerekten gecistiriyorum.. Yani anlayacağın Mart'tan bu yana tedaviye baslamamak icin hep bir engel çıkıyor( canım çok sıkılıyor Valla ama elimdende bisey gelmiyor
umut tup bebek merkezinde tedavi goren arkadaslar hangi asamalardan gectiniz merkeze toplam kac kere gidip gelmeler oluyo?biz allah izin verirse temmuzda baslicaz.igneleri gobekten vurulurken aciyomu ben korkuyorum igneden hele gobektense.beni bilgilendirirseniz cok sevinirim arkadaslar
NASILSIN bacım umarım herşey yolundadı meleğin cinsiyeti bellim yada nezaman belli olcak
slm arkadaşlar bende tüp bebeği düşünüorum bana biraz bılgı verebilirmsiniz ben umuttda düşünüyorum ama memorialide önerenler ne dersinz benım eşimde sorun var sperm ve haraketsizlik var
iyidir bacım cok şukur guzel gidiyor yarın zeka testimiz var inşallah temiz cıkar cinsiyeti henuz belli degil yarın başka merakımda belki cinsiyet ogrenebilirim bilmiyorum neyse senden naber ne yaptın şimdi ne zaman başlıycan allah izin verirse varmı bi gelişme seninle bide elinide bi hamile gorsem yemin ederim coooookkk mutlu olucam bizim takımdan herkes hamiş kalıp gitti sizide bi gorsem allahın izniyle artık gam yemem bu arada tedaviye başlarsan haberim olsun dua felan bişeyler okur ederiz şimdilik allaha emanet ol bacım kendine cok dikkat et
canım inşallah temiz çıkar bunu canı gönülden istiyorum evet ya bizim guruptan elinle ben kaldım geçen yazdım burda hamile kalan sırra kadem basıyor bi sen varsın sendende allah razı olsun ne güzel isanları ne güzel bilgilendiriyorsun bana gelince eşim biraz tedavi olsun inşallah olumlu sonuç alırız kısmetse bayramdan sonra başlıycaz dualarında unutma canım allaha emanet olun meleğinle