değerim yükselmeye devam ediyor ama hala içimde bir korku var
salı günü birkez daha test yaptıracağım
ben demedim mi :84:hamilesinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
değerim yükselmeye devam ediyor ama hala içimde bir korku var
salı günü birkez daha test yaptıracağım
çok önceden tebriğimi görmedin amabelgincim maaşallah canım tebrikler.
negatif alan arkadaşlar RABBİMden diliyorum ki inşallah bir dahaki sefere yüzünüz gülsün hatta tedavisiz doğal yoldan gelsin inş.RABBİM ol derse ne olmaz ki.
Evet çok ilginç bir durum daha tam hamile olup olmadığımı bilmiyorum ama şimdiden onunla konuşmaya başladım
merhablar
umut tüp bebek merkezi hakında çok fazla şey okudum bir çok kişide çok memnun kalmış ben 3'üncü denemem için yeni bir merkez arayışındayım umut tüp bebek merkezi çok dikattimi çekti hem ekibin başında kişi hemde doktoru ulun bey bana cazip geliyor
merhaba canım oncelikle inşallahha 3.denemende rabbim yuzunu guldursun saglıklı bir evlat nasip etsin sana ve herkese gelelim ulun beye ulun bey benim ona çok şey borçluyum ben ikinci denememde pozitif sonuç aldım şuan 11 haftalık hamileyim ve halada gebelik takibim için ulun beye gidiyorum ulun bey bana tedavi surecinde cok destek oldu bikere cok guler yuzlu cok samimi hekimligine zaten laf yok aynı zamnda kendisi doç. Ben allah izin verirsede sonuna kadar ulun beyde dvm etmeyi duşunuyorum rahatlıkla guvenebilirsin
arkadaşım cevap için teşekürler bebeğini allah sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
umut tüp bebek merkezini aradım fiyat bilgisi almak için sonrada cuma günü içinde randevu aldım
bakalım nasıl olacak
inşallah canım yavruna kavuşursun bu son denemen olur...allah yolunu acık etsin
kızlar merkeze gittim bebeğimin kesesini gördük,bebişte içinde,ben göremedim ama süleyman bey yavaş yavaş kalbide kıpırdıyor dedi.1 hafta sonra yine gidicez tam olarak kalp atışını görmek için..çok güzel bir duygu şaşkın gibiyim.bebiş kesenin içinde beyaz beyaz belli,YÜCE ALLAHIMIN EN BÜYÜK MUCİZESİ..
sevgi nasılsın cnm?bişey sorucam muayneye ne sıklıkla gidiyorsun.ben çok üzülüyorum süleyman beye gidemiycem sanırım.bugün hem çok zor geldi.istifra ettim hep,yol tuttu bebeğin etkisi sanırım,tansiyonum düştü bide sıcak üstüne eklenince bayılacaktım sanki, klima çarptı sanırım bademciklerim ağırmaya başladı.git gel 8 saat yol,çok yoruldum açıkçası.ama en azından haberler güzel kesemizi gördük bebişte içinde...çok özeniyorum takiplerini orada devam edenlere ama mecburen bulunduğum yerde devam edicem.YORGUN VE MUTLUYUM
kızlar merkeze gittim bebeğimin kesesini gördük,bebişte içinde,ben göremedim ama süleyman bey yavaş yavaş kalbide kıpırdıyor dedi.1 hafta sonra yine gidicez tam olarak kalp atışını görmek için..çok güzel bir duygu şaşkın gibiyim.bebiş kesenin içinde beyaz beyaz belli,yüce allahımın en büyük mucizesi..
çok sevindim senin adına benide 10 gün sonraya çağırdı doktor acaba bende görebilecekmiyim o mücizeyi
ezgicim senin adına çok sevindim canım yorgunluk tatlı olsa gerek deyer onlar için rabbim tamamına erdirsin inşallah[/QUO
sağol nurmecim..rahatladım allahım hepimize kucağımıza almayı kısmet etsin..
sevgi nasılsın cnm?bişey sorucam muayneye ne sıklıkla gidiyorsun.ben çok üzülüyorum süleyman beye gidemiycem sanırım.bugün hem çok zor geldi.istifra ettim hep,yol tuttu bebeğin etkisi sanırım,tansiyonum düştü bide sıcak üstüne eklenince bayılacaktım sanki, klima çarptı sanırım bademciklerim ağırmaya başladı.git gel 8 saat yol,çok yoruldum açıkçası.ama en azından haberler güzel kesemizi gördük bebişte içinde...çok özeniyorum takiplerini orada devam edenlere ama mecburen bulunduğum yerde devam edicem.YORGUN VE MUTLUYUM
gözün aydın canım madem okadar uzun yolun sonradan dahada fenalar basacak sana bunu göz önüne al.... ben ulun beyde yaptırıyorum takibi doğumada ulun bey giricek ve hatta son zamanlarında 15 te bir gidiyosun... ama inan eşim olmadan gitmem imkansız ters kalıyo bu kadar yakınken bile neyseki çok bişey kalmadı bizim... iyi bir doktor bul kendine bence allah sonuna kadar sağlıkla gitmeni nasip etsin inşallaahhh
kızlar umut tüp bebek merkezine metrobüsle gitmek istesek hangi durakta inip hangi minibüslere binicez nerede inicez tarif verirmisiniz kızlar