cnm ya rüyamda hep bebeklerle ve çocuklarla uğraşıyorum ,yani uyurken bile aklımda anla yani nasıl heyecanlandığımı bi de benim sağ tasrafta kaRnımın üstünde sancı var dün bütün gün, kasık ağrısı çok yok,belirti de yok doğru düzgün bir de göğüslerim sızlıyo o kadar,bütün hamile kalan arkadaşların belirtisi vardı buradakilerin,içimdeki ses miniğimin benle olduğunu söylüyor fakatyine de korkuyorum üf anlıyorsunuz beni dimi kızlar karmakarışık duygular içindeyim,etraftaki herkese de yattığım için hamile olduğumu fakat düşük tehlikesi olduğunu söyledik,herkes kaç aylık falan diye soruyor,Yüce Rabbim dualarımızı nolur boş çevirme,tüm evlat hasreti çekenlere sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip et,bizleri de içinden ayırma
bende rüyamda sık sık bebek görmüştüm,belirti olmuyor ki zaten funda,senin söylediklerin vardı bendede,inşallah güzel haberler vericeksin bizlere arkadaşım..içinden gelen ses doğru olabilir,sen yinede pozitif ol,annesine sıkı sıkı tutunuştur inşallah,karnın çok şiştimi seninde beni gören 4 aylık zanneder.tedaviye başlarken 62 kiloydum şu an 65,tabi sigarayı bıraktım 1 kilo öyle aldım diyorum,geri akalan 2 kilo napıcam.internette bakıyorum ilk 3 ay en fazla 3.5 kilo alınmalı diyor ben maşallah yuvarla gitsin durumuna gelicem