Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3TEMİ.ALLAHIM ŞENLİK YERİNE DÖNSÜN BURASI İNŞ.kızlar kan verdim bekliyorum sonucu ölücem heyecandan boğazım kuruyor,kalbim çıkıcak sanki,3 te çıkacak sonuç 12 gün bekledim 3 saat ömür gibi,ayyyyyyyyyyyy çığlık atasım var,:18::18:
belgincim nasıl hissediyorsun canım.9 hazirannnnnnnnn gittikçe yaklaşıyor..........................
3TEMİ.ALLAHIM ŞENLİK YERİNE DÖNSÜN BURASI İNŞ.
amin arkadaşımm...bebek varsa bu heyecana dayanıyorsa herşeye dayanır herhalde..allahım yardım et :18::18:
kızlar kan verdim bekliyorum sonucu ölücem heyecandan boğazım kuruyor,kalbim çıkıcak sanki,3 te çıkacak sonuç 12 gün bekledim 3 saat ömür gibi,ayyyyyyyyyyyy çığlık atasım var,:18::18:
9 HAZİRANNNNNNNNN GİTTİKÇE YAKLAŞIYOR..........................
çok iyisiniz arkadaşlar ettiğiniz dualar sizlere bin kat geri dönsün,şu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun çok duygulandım ,,son 1 saat..9 haziran günü çok daha heyecanlı olucak 3ünüzü bekliyeceğiz kızlar..
çok iyisiniz arkadaşlar ettiğiniz dualar sizlere bin kat geri dönsün,şu mübarek günde hepimizin duaları kabul olsun çok duygulandım ,,son 1 saat..9 haziran günü çok daha heyecanlı olucak 3ünüzü bekliyeceğiz kızlar..
ezgi hadi canım bekliyoruz güzel haberlerii elin aleyna sizler nasılsınız kandiliz muberek olsun rabbim bu güzel günün yüzü suyu hürmetine dileklerimizi kabül etsin AMİN ECMAİN
nurmecim sagol canım seninde kandilin mubarek olsun amin ALLAHIM bu guzel gunumuzde yavrularımıza kavuştursun İNŞALLAH AMİN
sen nasılsın nurme
ezgi İNŞALLAH pozitiftir sonucun
aynen cnm 9haziran inşallah bizim için çok güzel olur,canım ya belirtilerini yazar mısın
m
bu mübarek günde tüm kalbimle diliyorum ki tedavisiz doğal yoldan sürpriz yapsın sana kuzun.Aminmerhaba arkadaşlar herkese hayırlı kandiller ben bugün test yaptırdım 9.günüm olmasına rağmen sonuç 1,86 yani negatif tekrar cumartesi test yaptıracağım hayırlısı olsun herkes için.İnşallah Rabbim sizlere güzel sonuç almak nasip etsin
bu mübarek günde tüm kalbimle diliyorum ki tedavisiz doğal yoldan sürpriz yapsın sana kuzun.
canım erken değilmi test için 12.günde belki yükselir sonuç inşşşşşşşşş