Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Kızlar duyduk duymadık demeyin bende iki bebiş var cuma günü muayeneye gittim iki tane gözüktü

tebrikler gulizr ne güzel ikizleirn olucakk rabbim sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağına almayı nasip etsin evlatlarını...
genelde çoğumuzda tek bebek vardı sende çiftt hadi hayırlısı olsunn....

kızlar bişey sormak istiyorum ben bursada oturuyorum umut tüp bebek merkezinde 3. denememi yapmak istiyorum fakat benim raporlarım burdaki doktorumda rahim filmim tahlillerim vs. bunları almam gerekiyomu almasam orda tekrar yapılırmı bunlar birde ücret nekdar acaba bursadan gittiğime değermi
yardımcı olurmusunuz arkadaşlar

canım herseyden once rahım filmin, hormon tahlıllerın ve esının spermıyogramı olması lazım zaten dr bu sonuclara bakmadan ne gıbı bır tedavı uygulayacağını karar verıyor. tabı bu tahlıllerı dısarda bı yere yaptırıp oraya sonucları gosterıyorsun. rahım fılmı falan pek takma kafana canım kolay ıs onlar:)))) tabı bunlardan sonra tedavı paran 5000 tl oluyor. ama çider e üye olursan 4500 ödüyorsun 500 tlde onemlı bır mıktar tabı. nettenn çider derneği diye bir arama yap hemen cıkar karsına. senelık 150 tl oduyorsun.

canım tşk ederim verdiğin bilgiler için merkez konusunda karasızım aslında birazda korkuyorum doktora gitmeye tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum hayırlısı olsun hakkımızda bakalım nerde karar kılıcazCADIARZU

evet canım doktordan zıyade embrıyolog ve ekıp tumuyle cok değerlı umutta. benım ılk denememde ordaydı basarısızdı ama tıbben hersey yapılmıstı. önemlısı okadar guler yuzlulerkı bazen yapmacık oldukları bellı bıle oluyor :))) ama cok hoş kendı ralarında kavga ederken hasta yanından gecerken koccaamannn bır gulumseme:) hasta bakıcısından doktoruna kadar. buda kendını cok ıyı hıssettırıyor. bursa acıbademde yaptırdı arkadasım. tek yumurtadan tek cok kalıtesız embrıyosu olustu bu ay ve hamıle sımdı :))) hanı umutu tek gecerımde orası sana daha yakın değilmi canım?

evet canım benide yol durumu korkutuyor zaten gidip gelmek çok zor arttı maaliyetide 2katına çıkcak çok kararsızım benim 2 denememde bursada oldu 2 seferde tuttu fakat kanda pıhtılaşma olduğu için düşük yaptım aslında doktorumdan memnunum ama acabamı demeden edemiyorum galiba umut tüp bebek merkezini elemek zorunda kalıcam çünkü çok uzak burdan

arkadaşım umut tüp bebek merkezini düşünmeni öneririm merkezdeki herkes çok içten ve samimi lab .çok iyi benim doktorum ulun bey v ben tek embriyo ile gebe kaldım

Bende bursadan geldim umut tüp bebek merkezine hergün gidilmediği için yol çok büyük sorun olmadı umut tüp bebek merkezine herkese kesinlikle tavsiye ederim

Son düzenleme:
ben umut tüp bebek merkezine gelmek için şalıurfadan geldim iyikide gelmişim bana bugüne kadar hiç yaşamadığım duyguyu yaşatığı için umut tüp bebek merkezine sonsuz teşekürlerimi sunuyorum

Son düzenleme:
Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…