Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

merhaba arkadaslar bende aranıza katılmak ıstıyorum umutta tup bebek ıstıyorum ama hıc bır bılgım yok kurumla ılgılı sızın yazısmalarınızı okudum bıraz genel olarak guzel seyler soylemıssınız ben fıyat olarakda merak edıyorum benım bı tane 9 yasında oglum var 2. yı ıstıyorum 2,5 senedır olmadı dıs gebelıkten dolayı tupumun tekı tıkalı 3 asılama denedım olmadı bende tup bebek ıstıyorum lutfen bana acıl yardım edermısınız 1 martta tedavıye baslamam lazım hangı dr tavsıye edersınız cocugum oldugu ıcın bagkur dan hıcmı yararlanamıyorum bılgısı olanlar benı atlamayın lutfen

arkadaşım umut tüp bebek merkezini düşünmeni öneririm merkezdeki herkes çok içten ve samimi lab .çok iyi benim doktorum ulun bey v ben tek embriyo ile gebe kaldım

canım cok sevındım ben de ılk denemem de 1 tane transfer edıldı olmadı buradan cogu kısı cok memnun gercekten tavsıye edıyomusunuz ulum bey mı halıt bey mı gorusmeye hangısıne gıtsem

canım cok sevındım ben de ılk denemem de 1 tane transfer edıldı olmadı buradan cogu kısı cok memnun gercekten tavsıye edıyomusunuz ulum bey mı halıt bey mı gorusmeye hangısıne gıtsem

ben kesinlikle ulun bey ve umut tüp bebek derim

canım ne yaptın ? Doktorunla görüştün mü seni buralardan takip ediyordum çok üzüldüm

canım ne yaptın ? Doktorunla görüştün mü seni buralardan takip ediyordum çok üzüldüm

Yok canim yarin test gunum yarin testimi yaptirip doktorumu oyle arayacagim. Ama hic umudum yok 5 gunde ne degisecek ki hic belirti falan da yok.

herkese merhaba arkadaslar hamıle kalan arkadaslarımızı kutluyorum tedavıde olanlarınızada hayırlı basarılı tedavıler dılıyorum umarım hepımız bebeklerımızıe kavusuruz bıranonce 2 5yıldır evlıyım bende sorunumuz hareket azlıgı morfolojı umut tup bebek merkezıne gıtmek ıstıyorum bende herkes cogunluk oradan memnun ben bayrampasada oturuyorum burdan oraya gelmem cok zor benım sıze sorum ordan evıme gelmem de sorun olacak donem hangısı olur transfer sonrasımı ona gore kendıme bır yer ayarlıycam tehlıkelı kısım hangısı olur cevap verırsenız cok mutlu olurum

ccanım hakkında hayırlısı olsun ilk öncelikle....soruna gelince ben beyoğlundan umut tüp bebek merkezine gittim ve her zaman vapurla ve minibüsle karşıya geçtim sadece transferimin olduğu gün özel arabayla evime geçtim yani bence yolu pek fazla kafana takma...sadece transfer gününde özel araba bulabilirsin evin çok uzak değil bir yer tutmanada gerek yok evinde daha rahat edersin bence ama tabi yinede sen bilirsin...

Fatmaanur ben burdayım ve hala tedavideyim benim tedavim çok uzun sürüyor

gunsen tedavin uzun protokolmü senin???hatırladığım kadarıyla tedaviye başlıyalı baya uzun oldu senin....benim tedavim 12 yada 13 gün sürmüştü...

Bütün Umut çalışanlarına sonsuz teşekkürler.Allahım hep onları korusun.PGD ile gebe kaldım.Çok mutluyum çok
Heyacandan ellerim titriyor .Önce size haber vereyim dedim.Şimdi gidicem aileme haber vericem.Herhalde uçarak giderim.

çok sevindim hayırlı olsun oyadeniz umu tüp bebek merkezinede hep zor kişiler geliyor bende tek embriyo ile hamile kaldım

cok saol hılal tskkur ederım cevap verdıgın ıcın ne bıleyım dr gıdıp dr konusana kadar hep boyle streslı olucam galıba kuruntu yapıcam kımılerıne dr transfer sonrası yolculuk tutma ıhtımalını azaltır dıyormus oyuzden sordum sızde deoylemı dıye hersey allahtan aslında hayırlısı olsun artık tekrar saol bu arada varmı arkadaslar benım gıbı morfolojık sorunu olup tedavısınden olumlu sonuc alan varsa konusmayı cok ısterım

canım benim eşime sperm donasyonu önermişlerdi buna gerek kalmadan eşimin spermi ile hamile kaldım umutb tüp bebek bu konuda çok iyi

canım benim eşime sperm donasyonu önermişlerdi buna gerek kalmadan eşimin spermi ile hamile kaldım umutb tüp bebek bu konuda çok iyi

melda neler yaşamışsın öğle ama ne güzel olumlu sonuca ulaşmışsın inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın

melda neler yaşamışsın öğle ama ne güzel olumlu sonuca ulaşmışsın inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın

evet yorgun çok kötü günler gecirdim ama hepsi geçti eşimide benide çok yıprattı o kendini bilmez doktor ama emre bey ve süleyman sayesinde tekrardan hayata bağlandık

benim süleyman beyle ikinci denemem olucak inşallah hayırlısı olurdabusefer yarı yodakalmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…