arkadaşım umut tüp bebek merkezini düşünmeni öneririm merkezdeki herkes çok içten ve samimi lab .çok iyi benim doktorum ulun bey v ben tek embriyo ile gebe kaldım
canım cok sevındım ben de ılk denemem de 1 tane transfer edıldı olmadı buradan cogu kısı cok memnun gercekten tavsıye edıyomusunuz ulum bey mı halıt bey mı gorusmeye hangısıne gıtsem
ben kesinlikle ulun bey ve umut tüp bebek derim
neden bukadar uzun sürdü br sorun mu var ayyy seninlede hiç karşılaşamıyoruz
Arkadaslar kan testim de negatif cikti bugun 10.gunumdu . Doktor test tarihimi ayin 25 ine vermisti ama 5 gunde ne degisirki sonucta 0.1 cikti 5 gunde degisecegini sanmiyorum(( yikildim uzgunum mutsuzum umutsuzum Doktoruma soylemelimiyim bilmiyorum belki kizar niye erken yaptin diye ama yaptim iste sonuc ortada. Ne yapacagimi bilemiyorum aglamaktan baska
canım ne yaptın ? Doktorunla görüştün mü seni buralardan takip ediyordum çok üzüldüm
Yok canim yarin test gunum yarin testimi yaptirip doktorumu oyle arayacagim. Ama hic umudum yok5 gunde ne degisecek ki hic belirti falan da yok.
herkese merhaba arkadaslar hamıle kalan arkadaslarımızı kutluyorum tedavıde olanlarınızada hayırlı basarılı tedavıler dılıyorum umarım hepımız bebeklerımızıe kavusuruz bıranonce 2 5yıldır evlıyım bende sorunumuz hareket azlıgı morfolojı umut tup bebek merkezıne gıtmek ıstıyorum bende herkes cogunluk oradan memnun ben bayrampasada oturuyorum burdan oraya gelmem cok zor benım sıze sorum ordan evıme gelmem de sorun olacak donem hangısı olur transfer sonrasımı ona gore kendıme bır yer ayarlıycam tehlıkelı kısım hangısı olur cevap verırsenız cok mutlu olurum
Fatmaanur ben burdayım ve hala tedavideyim benim tedavim çok uzun sürüyor
Bütün Umut çalışanlarına sonsuz teşekkürler.Allahım hep onları korusun.PGD ile gebe kaldım.Çok mutluyum çok
Heyacandan ellerim titriyor .Önce size haber vereyim dedim.Şimdi gidicem aileme haber vericem.Herhalde uçarak giderim.
ccanım hakkında hayırlısı olsun ilk öncelikle....soruna gelince ben beyoğlundan umut tüp bebek merkezine gittim ve her zaman vapurla ve minibüsle karşıya geçtim sadece transferimin olduğu gün özel arabayla evime geçtim yani bence yolu pek fazla kafana takma...sadece transfer gününde özel araba bulabilirsin evin çok uzak değil bir yer tutmanada gerek yok evinde daha rahat edersin bence ama tabi yinede sen bilirsin...
cok saol hılal tskkur ederım cevap verdıgın ıcın ne bıleyım dr gıdıp dr konusana kadar hep boyle streslı olucam galıba kuruntu yapıcam kımılerıne dr transfer sonrası yolculuk tutma ıhtımalını azaltır dıyormus oyuzden sordum sızde deoylemı dıye hersey allahtan aslında hayırlısı olsun artık tekrar saol bu arada varmı arkadaslar benım gıbı morfolojık sorunu olup tedavısınden olumlu sonuc alan varsa konusmayı cok ısterım
canım benim eşime sperm donasyonu önermişlerdi buna gerek kalmadan eşimin spermi ile hamile kaldım umutb tüp bebek bu konuda çok iyi
melda neler yaşamışsın öğle ama ne güzel olumlu sonuca ulaşmışsın inşallah bebeğini hayırlısıyla kucağına alırsın