Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dondurulmuş yok canım
bugun muayenem vardı herşey yolundaymış rahm yeterli kalınlıga ulaşmış salı gunu transferim var inşallah bugun progestan ignelere başlıyorum allah izin verirse.cok az kaldı artık
sevdammm bekleme süreci nasıl gidiyor keyifler nasıl inşallah hamileyim dersin burdan canım...
bugun muayenem vardı herşey yolundaymış rahm yeterli kalınlıga ulaşmış salı gunu transferim var inşallah bugun progestan ignelere başlıyorum allah izin verirse.cok az kaldı artık
hayatım yatıyom inanki bütün gün wc yemek aradada kalkıp namazımı kılıyom 4 gün kılmadım ayağa kalkmak istemedim ama kendimi suçlu hissetmeye başladım sonra kılmaya başladım işte oturduğum yerde kılıyorum oturup kalkmak istemedim pek ne olur ne olmaz sanki bugün hafif gözlerimde kararma oluyor başım dönüyor gibi ama piskolojil olsa gerek gibi.ayrıca hiç dondurulmuşum yok aradılar merkezden söylediler allahın izniyle ihtiyacım olmayacak ihşallahhh
dondurulmuş yok canım
hayatım yatıyom inanki bütün gün wc yemek aradada kalkıp namazımı kılıyom 4 gün kılmadım ayağa kalkmak istemedim ama kendimi suçlu hissetmeye başladım sonra kılmaya başladım işte oturduğum yerde kılıyorum oturup kalkmak istemedim pek ne olur ne olmaz sanki bugün hafif gözlerimde kararma oluyor başım dönüyor gibi ama piskolojil olsa gerek gibi.ayrıca hiç dondurulmuşum yok aradılar merkezden söylediler allahın izniyle ihtiyacım olmayacak ihşallahhh
[sıze="2"]sonuçu hayırlı olsun inş cnm
namazını diyeldiğin yerdende kılabilirsin ama bırakma [/sıze]
iyi akşamlar arkadaşlar ben umutta tüp bebk yapmaya karar verdim nasipse mayısta gidicem merkezi arıycam ama sizden bi önbilgi alırsam çok memnun olucam..izmirden gelicem çünkü ben merkeze ne gibi testler isteniyo gitmeden kızlar yanımda neler olsun rahim filmi var hormonlara baktırdım başka neler olması gerekiyo yardımcı olursanız sevinicem bahçeciyle görüşmüştüm bana mail atıcakalrdı neler gerekiyo die ama dönmediler bende umuta karar verdim hemde paketleri var sanırım..cvp verirseniz sevinicem arkadaşlarr
hayatım yatıyom inanki bütün gün wc yemek aradada kalkıp namazımı kılıyom 4 gün kılmadım ayağa kalkmak istemedim ama kendimi suçlu hissetmeye başladım sonra kılmaya başladım işte oturduğum yerde kılıyorum oturup kalkmak istemedim pek ne olur ne olmaz sanki bugün hafif gözlerimde kararma oluyor başım dönüyor gibi ama piskolojil olsa gerek gibi.ayrıca hiç dondurulmuşum yok aradılar merkezden söylediler allahın izniyle ihtiyacım olmayacak ihşallahhh[/QUOTE
bende ilk 3 gün kılamamıştım sonra başladım kılmaya ama ben ayakta kılıyodum hareketlerime gayet dikkat ederek ben ilk 3 denememde test gününe kadar genelde yatarak geçirdim ama bu son tedavimde 3 güden sonra yatmadım sadece biraz daha dikkatli oldum o kadar.inş. hayırlısıyla hamile haberini alırız.
canım allah bu sefer gönlüne göre verir inşallah.geçen ay maddiyattan dolayı ertelenecek diyordun ama bak rabbim bir şekilde yardım etti.inşallah sonuda güzel olur canım.
evet bacım cok şukur yolun sonuna geldim.rabbim ikimizede inşallah bu denememizde evlat nasip eder allaha emanet ol bu inşallah son denememiz olur...elinn
hadi hayirli olsun bacim yolun sonuna gelmissin
hakkında hayırlısı kuzum rabbim gönlüne göre verir ihşallah
hayırlı olsun canım herşey gönlünce olsun...