slm kızlar ya hergün burdan yeni birşey öğreniyorum ya bu uzun yada kısa protokol neye göre söyleniyo anlamadım mesela biz ön görüşmeye gittik ben kan tahlillerimi yaptırmuştım doktor muayne etti ve hamile kalmanda hiç bi sorun yok dedi eşim de pehrizli gittiği için test verdi iki gün sonra doktor aradı eşime ve bana verdiği vitaminleri kullanmamızı ve adetin 2. günü gitmemi istedi yani deryacım biz şimdi kısa mı uzun muyuz anlamadım:44::44:
CANIM ADETİN 2.GÜNÜ BAŞLIYORSAN KISA PROTOKOL YANİ HEMEN TEDAVİN BAŞLIYOR CANIM ... YUMURTA KALİTESİ VS İLE ALAKASI YOK . BEN 2 MERKEZE GİTTİM HER İKİSİ DE YUMURTA REZERVİM VE KALİTESİNİN ÇOK İYİ OLDUGUNU SÖYLEDİ . AMA MESELA MAYA UZUN PROTOKOL UYGULUYOR HEP . UMUTTA DA GENELDE KISA UZUNA NEREDEYSE RASTLAMADIM HIC...KISA PROTOKOL DAHA İYİ CANIM BİRAN EVEL BAŞLICAN İŞTE:))
Deryacım inşallah test sonuçların güzel çıkar Hangi testleri yaptırdın merak ettim Doktor bizden de bir sürü test istedi 3 hafta sonraki kontrolümüze birkaç gün kala yaptımamızı istedi Ayrıca testler için ücret ödedin mi
CANIM
RUBELLA,TOKSOPLAZMA,HEPATİT,FOLİK ASİT,PIHTILAŞMA SÜRESİ,ŞEKER,TAM KAN,HEPATİT,AIDS,BETA HCG VE RUTIN TUM KAN TAHLILLERI VE TAM IDRAR.....
HEPSI NORMAL CIKTI . DEVLET HASTANESINE GITTIM CANIM . SEMIHA ŞAKIR KADIN DOGUMA GITTIM . RISKLI GEBELIKTEN GIRIS YAPTIM (RANDEVU) HEMEN TESTLERIMIN SONUCUNU DA ALDIM . RISKLIDEN GIDINCE HEMEN VERIYORLAR :) UCRETSIZ TESTLER CANIMCIM .
HAA BUARADA 11.HAFTADA GIDILDIGINDE 2LI TARAMA TESTI DE YAPILIYORMUS. AMA 11.HAFTADAN EVVEL GIDIP RANDEVU ALMAK GEREKIYORMUS. 11.HAFTA GECERSE BAKMIYORLAR..UCRETSIZ. GEBE POLIKLINIGINDEN .
BILGINIZE KIZLAR.
slm arkadaşlar.ben şuan istanbuldayım yani geldim.geçmişi okuyamadım ne var ne yok diyee.herkesin herşey yolundasır inşallah.bugün süleyman beyde randevum vardı.adetin ikinci günü başlıyoeuz kızlar.her zamn giremiycem nete ama haber vereyim dedim.misafirlikteyiz o yüzden şimdi girebildim.heyecanlıyım biraz kızlar.süleyman beye soracak okadar çok şey vardıki hepsini unuttum inanın yanına girince.haftaya adet olucam inşallah ve başlıycaz.benden bu kadar şimdilik.görüşmwk üzere.
deryacım bu arada süleyman beyle ve neslihan hanımla kulaklarını çınlattık biraz:))
CANIM ALLAH YARDIMCIN OLSUN ... AYYY ÇOK MERAK ETTIM NE KONUŞTUNUZ DA KULAKLARIM CINLADI...SÜLEYMAN BEY PEK KONUŞMAZ YASEMIN HANIM BENI SEVER KESIN GUZZEL ŞEYLER DEMIŞTIR :)) MERAK ETTIM OKUYUNCA YAZ 1 SATIRCIK :))
deryacım ya sana birşey sorcam ialçlarımı yazdırdığımda 150tl ödedim merkeze ödeme yapmadan protokol numarası veremiyoruz dediler bana peki bu para tedavi için ödeyaceğim 2000liradan düşecekmi yoksa düşmüyormu normalde 5000liralık peketten düşüyor ama bunu bilmiyorum
WALA CANIM İNAN BAŞIMA BU DEDIGIN GELMEDI. RAPORDA MI SIKINTI OLDU ACABA ? PROTOKOL NUMARASINI ECZANE VERMICEKTI KI ? ESIN ECZ. DENMI ALDIN ILACLARI ? ESIN HNMA BIR DANISSANA .MERKEZIN YANINDA....
BENDE OYLE BISEY OLMADI . BIZ ECZANEYE 1000TL IGNELER ICIN VERDIK . SONRADA BU VITAMINLER DIGER IGNELER VS ICIN EKSTRA 200 CIVARI PARA VERDIK ....
KIZLAR TESTLERIMI YAPTIRDIM . NORMAL CIKTI DEGERLERIM AILE HEKIMINE GOSTERDIM . ILACDA YAZDIRDIM BITENLERI ... IGNEMI YAPTIRDIM . BUGUN OFISIMIZ YENI BINASINA TASINDI ONU YERLESTIRDIM TEMIZLEDIM DOSYALARI DOLAPLARI DUZENLEDIM . EVE GELDIM EVDE DE BIR SURU KOLI YAPTIM TOPLADIM . SONRA MIDE BULANTISI ILE YATTIM . SIMDI ESIM TOST YAPTI ANCAK ONU YIYEBILDIM . BOYLE SEYLER YIYEBILIYORUM HERSEY KOKUYOR MIDEMI KALDIRIYOR.YEMEK BILE YAPAMIYORUM MUTFAGA SU ICMEYE GIREMEZ OLDUM ...