- 19 Aralık 2009
- 52
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende ocak ta başlıyorum doktorun kim :içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:inşallah hakkımızda hayırlısı olur seni takip ediyorum
bende ocak ta başlıyorum doktorun kim :içelim::içelim::içelim::içelim::içelim:inşallah hakkımızda hayırlısı olur seni takip ediyorum
Canım soru bana ise cevap vereyim:=) Doktorum Ulun Bey.Yumurtalarım az ve kalitesiz.Bu sefer umutluyum.İşallah ikimiz içinde sevinçli ve hayırlısı olur.:Saruboceq:
Canım soru bana ise cevap vereyim:=) Doktorum Ulun Bey.Yumurtalarım az ve kalitesiz.Bu sefer umutluyum.İşallah ikimiz içinde sevinçli ve hayırlısı olur.:Saruboceq:
Tatlım önceki doktorumda iki başarısız aşılamadan sonra üçüncü aşılamamı ve ilk tüpümü Eylül ayında karga tulumba Enver bey de yaptık.Malesef yumurtalarım güçsüz oldugu için bebişim gelişmedi kimyasal gebelikle sonlandıBu ay tekrar ikinciyi deniyecektik Ulun bey yumurtaların gücelenmesi için başta birsürü vitamin verdi.Kısmetse Ocak ta start verecegiz.kaydirigubbakcemile3sen hangi aşamasın arkadaşım
Tatlım önceki doktorumda iki başarısız aşılamadan sonra üçüncü aşılamamı ve ilk tüpümü Eylül ayında karga tulumba Enver bey de yaptık.Malesef yumurtalarım güçsüz oldugu için bebişim gelişmedi kimyasal gebelikle sonlandıBu ay tekrar ikinciyi deniyecektik Ulun bey yumurtaların gücelenmesi için başta birsürü vitamin verdi.Kısmetse Ocak ta start verecegiz.kaydirigubbakcemile3
nihan gebeliğin nasıl gidiyor uzun zamandır giremiyordum buralara
iyi gidiyor arkadaşım utrosonda onu görünce her seferinde ağlıyorum bu çok güzel bir duygu yaaaa
İşallah canım ..Dualarım tüm bebiş isteyenlere :Saruboceq: Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın:sinifsinif:busefer umarım herşey yolunda gider ve umut ailesi bir bebiş daha kazanr
işallah canım ..dualarım tüm bebiş isteyenlere :saruboceq: Allah kimsenin kucagını boş bırakmasın:sinifsinif:
ben birdüş gördüm uyandığımda gitmişti nasıl canımım yandı sennekadar güzel birduyğusunki üzüntün bile tatlı ben düşümden geceyarısı uyandım 18yıldan sonra gelemeden beni terketti rabbim neolur düş göreceksem bile mutlulukla uyanıp okücücük bebeyimi kollarıma alayım
bende adet görmeyi bekliyorum sanırım ben tedaviye başladığımda bir çoğunuz tedaviyi bitirmiş olacaksınız