Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar biliosunuz bugün 9. günüm ama bende hastanede çalıştığım için dayanamayıp test yaptım sonerasındada kliniğ aradım 106,73 çıktı dedim hayırlı olsun dediler yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM........
arkadaşlar hepinize çok ama çok teşekkür ederim.....
Allah isteğen herkese bu tadı yaşatsın, Allah herkese evladı nasip eylesin inşallah...Hepimiz aynı yollardan geçtik hepimiz yaşadık herşeyi Allahım herkesin sonucunu Hayırlısıyla güzel nasip eylesin inşallahhhhhhh.....
kızlar biliosunuz bugün 9. günüm ama bende hastanede çalıştığım için dayanamayıp test yaptım sonerasındada kliniğ aradım 106,73 çıktı dedim hayırlı olsun dediler yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM........
hayatım aramıza hoş geldin olsun kendini bukadar üzme senin gibi dünyada binlerce insan var bu sorunla karşı karşıya olan bak kendimden anlatayım ben 1yıl önce tüp bebek yapdırdım kanda pozitif sonuç aldım 15 gün sonra doktorum gel keseyi görcez dedi ve ben 15gün sonra gittiğimde keseyi göremediler böyle olabilir bazen keseyi göremiyoruz birde yeniden kana bakalım denildi kan verdim ve sonucum negatif ç ıktı oan ne yapacağımı ne diyeceğimi bilemedim nutkum tutuldu kendimi eve nasıl attımı bilmiyorum ama bu bir son değil allahın izniyle bu ayın sonunda yeniden tedaviye balşlcam ihşallah bu sefer güzüm gülecek sende kendini üzme dua et
canım merhaba ALLAHIN izniyle İNŞALLAH senin tedavin olumlu sonuçlanır.bana gelince evet haklısın bu dünyanın sonu değil benden daha zor durumda olan insanlar var belki benimki daha çok yeni o yüzden bu kadar çok canımın yandığını hissediyorum yada nasıl anlatsam çok fazlamı kendimi kaptırdım hiç bir olumsuzluğa hazır değidim minik meleğimin olacağına bana tutunacağına dair o kadar çok hayalim hayalim vardıki o dünyaya geldiğinde ona çok iyi bir anne olabilmek için elimden geleni yapacağıma dair bir çok sözüm vardı kendi kendime verdiğim anlayacağım bir hayalim olumsuzlukla sonuçlandı.
dedim ya benimkisi daha çok yeni toparlanağım ve daha sonra tekrar başlayacağım bu cesareti kendimde bulabilirsem şayet ve RABBİM izin verirse bu sefer başaracağım bu sefer mutlu olacağım buna inanmak istiyorum.
umarım sende bende ALLAHIN izniyle başaranlardan oluruz canım ...bana cevap verdiğin çok teşekkür ederim
merhaba ben aranıza yeni katıldım tabiki kabul ederseniz...
ben 17 şubatta umut tüp bebekde süleyman beyle başladım tedavime 28 şubatta 15 adet yumurta toplandı 14 tanesiyle işlem yapıldı 9 tanesi döllendi 1 blast. embriyo transferi yapıldı kalan 8 embriyom tranferden ertesi güne istenildiği kadar gelişmedi..
17 martta testimi yaptırmam gerekliydi fakat heyecandan 15 martta idrarda baktım negatif ertesi gün kanda baktım ve negatif sonucu aldım. bu benim ilk denememdi ve başarısızlıkla sonuçlandı kendimi bir bebeğim olacağı fikrine o kadar çok kaptırmış o kadar çok umut etmiştimki negatif sonucu aldığımda yıkıldım meger farkında olmadan minik meleğime karşı ne kadar çok hayalim umudum varmış ve hepsini bir negatifle kaybettim...halada toparlanamıyorum psikolojim bozuldu kendimi kötü hissediyorum ama verende alan RABBİM sonuçta daha tedaviye başlarken RABBİM hayırlısını nasip et demiştik belkide bölesi hayırlıymış. bütün bunları bilmeme rağmen kendimi pekde iyi hissettiğim sölenemez isyan etmiyorum sadece üzgünüm kırgınım...
süleyman bey ilaçları kesmemi söledi ve bunun beklemediği bişe olduğunu ama oldu işte, ama biliyorum herkez elinden geleni yaptı sadece nasip değilmiş. süleyman beyle tekrar görüşmeye gideceğim bakalım ne söleyecek 2. tedaviye ne zaman başlayabilirim buna cesaret edebilirmiyim hiç bir şey bilmiyorum maddi ve manevi olarak sarsıldık bilmiyorum işte...
umarım burda güzel arkadaşlıklarımız olur ve 2. tedaviye sizinde desteğinizle başalayabilirim belki bende burda pozitif sonuç alanlardan olurum.
canım merhaba ALLAHIN izniyle İNŞALLAH senin tedavin olumlu sonuçlanır.bana gelince evet haklısın bu dünyanın sonu değil benden daha zor durumda olan insanlar var belki benimki daha çok yeni o yüzden bu kadar çok canımın yandığını hissediyorum yada nasıl anlatsam çok fazlamı kendimi kaptırdım hiç bir olumsuzluğa hazır değidim minik meleğimin olacağına bana tutunacağına dair o kadar çok hayalim hayalim vardıki o dünyaya geldiğinde ona çok iyi bir anne olabilmek için elimden geleni yapacağıma dair bir çok sözüm vardı kendi kendime verdiğim anlayacağım bir hayalim olumsuzlukla sonuçlandı.
dedim ya benimkisi daha çok yeni toparlanağım ve daha sonra tekrar başlayacağım bu cesareti kendimde bulabilirsem şayet ve RABBİM izin verirse bu sefer başaracağım bu sefer mutlu olacağım buna inanmak istiyorum.
umarım sende bende ALLAHIN izniyle başaranlardan oluruz canım ...bana cevap verdiğin çok teşekkür ederim
canım gerçekten zor bi süreç bu yaşadıklarımız. kimimizde ilkinde tutunuyor bebiş kimimizde 2. yada 3. de. ben bunun tamamen şans olduğunu düşünüyorum. allah 2. denemende yüzüne gülecek inşallah. lütfen pozitif düşün, sonuçta kısmetin hangi aydaysa o ay tutunacak bebişin merak etme ve pes etme. anladığım kadarıyla yaşın genç, bir sürü yumurtan oluşmuş ve 5. güne gidebilmiş bu çoook iyiye işaret. 5. gün emriyosu olunca olasılığın çook artıyor. bence fazla ara verme bikaç ay dinlen moral toparla sonra hemen yola devammmmmmm. bi gün sende buradan hamileyim diye bize çığlıklar atıcaksın o günü hayal et..
ben 17 şubatta umut tüp bebekde süleyman beyle başladım tedavime 28 şubatta 15 adet yumurta toplandı 14 tanesiyle işlem yapıldı 9 tanesi döllendi 1 blast. embriyo transferi yapıldı kalan 8 embriyom tranferden ertesi güne istenildiği kadar gelişmedi..
17 martta testimi yaptırmam gerekliydi fakat heyecandan 15 martta idrarda baktım negatif ertesi gün kanda baktım ve negatif sonucu aldım. bu benim ilk denememdi ve başarısızlıkla sonuçlandı kendimi bir bebeğim olacağı fikrine o kadar çok kaptırmış o kadar çok umut etmiştimki negatif sonucu aldığımda yıkıldım meger farkında olmadan minik meleğime karşı ne kadar çok hayalim umudum varmış ve hepsini bir negatifle kaybettim...halada toparlanamıyorum psikolojim bozuldu kendimi kötü hissediyorum ama verende alan RABBİM sonuçta daha tedaviye başlarken RABBİM hayırlısını nasip et demiştik belkide bölesi hayırlıymış. bütün bunları bilmeme rağmen kendimi pekde iyi hissettiğim sölenemez isyan etmiyorum sadece üzgünüm kırgınım...
süleyman bey ilaçları kesmemi söledi ve bunun beklemediği bişe olduğunu ama oldu işte, ama biliyorum herkez elinden geleni yaptı sadece nasip değilmiş. süleyman beyle tekrar görüşmeye gideceğim bakalım ne söleyecek 2. tedaviye ne zaman başlayabilirim buna cesaret edebilirmiyim hiç bir şey bilmiyorum maddi ve manevi olarak sarsıldık bilmiyorum işte...
umarım burda güzel arkadaşlıklarımız olur ve 2. tedaviye sizinde desteğinizle başalayabilirim belki bende burda pozitif sonuç alanlardan olurum.
canım benim hoşgeldin aramıza oncelikle gecmiş olsun bu kadar kendini yıpratma canım cunku yanlız degilsin bu hepimizin başına geldi mesela ben gecen ay negatif sonuç aldım ama hiçde yıkılmadım cok şukur embriyolarım var canım sag eşimin canı sag hep boyle duşun ve belkide bizim için boylesi daha guzeldi belki saglıklı bir bebek olmayacaktı ben hep boyle teselli ettim kendimi ve bunada şukur ettim şimdi yarın ilk muayenemi olucam ve gelen ay tekrar deneyecegim sadece 1 ay ara verdim oda doktorumun tavsiyesiydi yoksa ben yine hemen yapardım boşver artık canım gecmiş orda kaldı artık gelecekteki denemene odaklan allah yardımcın olsun burdan bizlere yazarsın bi sıkıntın oldugunda paylaşırsın kib aeo
bende kaç gündür sana bakıyodum özelden mesaj atamıyorum msn adresini bana özelden yazarmısın..
besacım naber ?bende ne yazıkki özelden mesaj atamıyorum.naber ,nasıl geçiyor günler?ben perşembe günü kliniğe gidip orada sonucu öğrenicem.sen neler yaptın ?ben yarın işe başlıyorum (
inşallah perşembe günü bizim hiç bitmeyecek mutluluğumuzun bir başlangıcı olur.
evi neden topluyorsun taşınıçanmı
allah kabul etsin. bende selami dede türbesine gidip dua etmiştim hepimiz için . . .ihşallah rabbim bu yolda çaba gösteren tüm kullarının yanında olur dün eyüp sultana gittim herkes için dua ettim ihşallah dualarımız kabul olur kucaklarımız boş kalmaz allahın izniyle:):
canım saolasınnnnnn... giydiririm tabi delirttiniz beni . bak 33.ignedeyim popiişlerim mosmor ama gıkım çıkmıyo bebiş içinderyaberil
canımcım allah yardımcınız olsun eşininde seninde inşallah tez zamanda aşarsınız maddi problemleri rabbim bol bereket versin...bu arada iyi giydirmişsin bana igneler için benim kıçım kıymetli ondan balım şaka bi yana pazartesi bende merkezdeyim randevum var artık tahlillere felan başlıycaz sen saat kacta oradasın goruşurduk öpuldun
süperrrrrrrsiinnnnnnnnnnnn demiştim sanaa demiiikızlar biliosunuz bugün 9. günüm ama bende hastanede çalıştığım için dayanamayıp test yaptım sonerasındada kliniğ aradım 106,73 çıktı dedim hayırlı olsun dediler yani HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMM........