- 23 Ekim 2009
- 274
- 0
- 41
teşekkür ederim canım.. çok saolasın... amin inşallah darısı isteyen tüm arkadaşlarıma inşallah. . .
aaaa bunu kimse söylemediki bana . ben izmire gidicem . zaten yarın gitsem bile gidebileceğim en fazla 2-3 defa nisanın ilk haftasına kadar. ne yapcamı bilemedim . bunu sekreteryadaki kızlara mı sormalıyım ? off yaaa bak şimdi kafamı iyce karıştırdın şeker..
aslında gitmek istiyorum süleyman beye sormak istediğim çok çok şey var. ilaçlar,yiyecekler,hareketler,yolculuk şartları vs. düşük riski , tiroid sorunu .. aklıma daha gelecek bir sürü şey...
napsam ki bugun aradım iptal ettim bi de salak gibi mi olmıuş??? cuma yada cmt mi gitsem . cmt çok yoğun oluyor şöyle uzun uzun ilgilensin istiyorum . ben ekrana bakıyım hatta cd ye falan kaydetsin sesi görüntüyü istiyorum . elime notlar versin şunu ye bunu yeme falan desin . detaylı konnuşsın istiyom hızlı hızlı değil ???
bir de sen ilk gidişte bişeyler alıp götürdünmü ? teşekkür mahiyetinde? benim kafamda bişeyler var ama az mı olur ? abestmi olur bilemiyorum ?? napsam ki ???
izmire taşıncam bide gidiyorum demek ayıp mı olur hani bir daha gelmicem pahalı der gibi mi olur yalan söyler gibi mi olur ki __??
offf bi de bunları düşünüyorum yaaaa..
allah yardımcın olsunnn
özgecan ile bugun özgecanı n bahçeli şehir hayatından çok uzak kuş cuvultıları içindeki evinde buluştuk. istanbulun göbeğinde bu rahatlık bu huzur yüzümü güldürdü.. çok hoşuma gitti balkon keyfi...
ama şu anda midem felaket hatun. iki hamiş agzımız boş durmadı habire yedik . şimdi yemek yiyemiyorum . . .
ikramların için , hürmetin ve paylaşımların için çok teşekkür ederim özgecim . çok güzel vakit geçirdim . saolasın. .
deryam,ne demek rica ederim. her zaman her istediğimizde yaparız. agırlayamadım bile. sen benı saglamken görceksin asıl asıl ben teşekkür ederim,zaman nasıl gectı anlamadım. izmir'e gidiyorsun die kurtuldugunu sanma.hiç olmadı her yaz ortak bir nokta bulmaya çalışırız.anladııın sen benii