slm arkadaşlar baştan beri okumayı çalıştım topiğinizi hamile kalnlara kendiniz hamile kalmış gibi seviniosunuz nekadar güzell çok hoşuma gitti bende 2.5 yıl oldu evleneli pco var bende doktorumm tüp bebek önerdi 8 aydır hiç tedavi grmüorum hiç hamile kalamadım tedavide dahilve şu anda merkez araştırıyorumm maya ve umut arsında kaldım mayaya gitsem kalacak yer problemimm var ama fiyatı güzell umuta gitsem fiyatı pahalı tabi bana göre kalcak yerimm var istanbulda aslında şu an durumumuz yok tüp yaptırmak için ama kolumda 3 tane bileziğimm kaldı 12 taneydi 8 tanesini ev almak için verdimm şimdi 3 tanesinide bebğim için vericem olsun rabbim yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese ben şimdi yeni yaptıran arkadaşlarda yardımm istiyorummm tamm olarak nekadar harcadılarr bilgi almak istiyorumm yardımmm lütfennn
merhaba aramıza hoşgeldin şimdilik . şimdilik diyorum karar vermedğin için
güzelim maya tüp bebek merkezine bende gittim görüşmeye. evet kampanyaları vs var bende kazanmıştım . kalma yerimde vardı ama oraya git gel . burdan kalk git çok uzun ve zahmetli olacaktı onedenle de vazgeçtim . ben istanbulda yaşadığım için umutu araştırdım ve çok güzel sonuçlar , ekipten yana çok büyük memnuniyetler ve labaratuvar şartlarının bir çok merkz ve hastanede olmayışı beni bu merkeze yöneltti. ellerindeki mikroskoplar bir çok merkezdekine oranla daha büyük gösteren ve çok yeni aletler. ayrıca ekip alman hastanesinin eski çalışanları . yönetim ve kurucu kadrosnu falan hep araştırdım .hasta yorumlarını okudum ve kararımı verdim .
canım kampanya 5000 tl fakat , ilaçlar var transfer sonrasında kullanılan ve gebelik olduysa devam eden bunlar bu pakete dahil değil.. benim ilaçlarım bitti mesela bazılarını 3. kez alıyorum doktor devam et dedi çünkü . onlar ufak tefek paralar. ve hamilelik olduysa ilk muayene(150tl) , gebelik testi (35tl)bunlar da ekstralar.
ben heyet raporu aldım . hastanenin teknik yetersizliğinden kaynaklı bir sorun yaşadığım için 3 haftada aldım raporumu ama normalde 2 haftada alınıyor. toplamda da hastaneye 3-4 defa gitmek kafi oluyor. ben numune hastanesinden aldım . yaşadıklarımı , gerekli evrakları , testleri ,yapılacakları sırasıyla geçmişte anlattım 100lü sayfalardadır. bakarsan yararına olur... hepsini yazdım yardımım olsun arkadaşlara diye. bazı yerlerde uyanık olmak gerekiyor yoksa aylarca sürdürürler. ben sağlıkcı kızı olduğum için işleyişi biraz biliyorum o yüzden hızlı çözdüm çok şeyi ve raporu bile kendim yazdım çıktı aldım . o kadar:))
rapor almayı başarırsan 1000-1250 tl civarı ilaçlar için , 1000 tl tedavi için devlet veriyor. yani böylece sen; eczaneye (yumurta toplamaya kadarki ilaçlar)1000 tl ; merkeze 2000 tl veriyorsun . ama ekstra ilaçlarda oluyor onlar da 250-500 tl civarı ediyor .
rapor almak çok daha mantıklı... meydalarda 3 çocuk diye bağıranlar birazda bizlere destek olmayı bilsinle. o 3 çocuk kolayla yapılmıyor işte. kek mu bu yumurta çırpalım karıştıralım atalım olsun...
ben sırf o meydanlardaki çığırtlkanlıklar yüzünden hırs yaptım aldım raporu ....
allah yardımcın olsunn
iy geceler nasılsınız kızlar ben bugün merkezdeydim pazartesi bidaha gitcem ya salı yada çarşamba toplancak yumoşlar kızlar çatlatma inesinden 1 gün sonramı topluyorlar bilgilerinize ihtiyacım var
çatlatma iğneni gece 11-12 gibi olacaksın. ertsi gün hiç bişey kullanmıcaksın. bir ertesi gün 10da toplancak yumoşların::)
allah yardımcın olsun .inşallah güzel yumoşların olur ve kaliteli emriyolar elde ederler. . .
hııııııı benimde eşimde varikosel var sperm sayısı 36 milyonnn ama biz pek önemsemiyoruzzz inşlh kötü etmyoruzdurrrr en çok benim pcoyu önemsiyoruzzz amaaa inşlhh yanlış etmioruzzz
walla tatlım varikosele ragmen eşinin sperm degeri çok iyi . ama önemli olan sadece sayı degil biliyorsun. önemli olan hareket,morfoloji.. bunlar da iyi ise sizin tüp yapmanıza gerek yok bence . . pko hap tedavisine cevap veriyor. siz aşılama yaptırabilecek durumdasınız eger hareket ve morflojiniz sıkıntılı degil ise. bence sen herşeyden evvel umuta da git ücrestsiz ilk görüşme için randevu al . ulun bey yada benim doktorum süleyman bey ile görüş . . onların kararına göre sen de merkeze karar ver. böyle arayıp fiyat öğrenmek rahatlatmaz ...
gönlünü ferah tut.. ne istersen sorabilirsin.. yardımcı olurum . .
belki okumuşsundur. ben ilk denememde hamile kaldım . şu anda 5 haftalık hamileyim . ve merkezde hasta bakıcıdan doktoruma , yönetim kadrosuna hepsinden çok çok memnunum ve hepsini çok seviyorum . onlar da benimle çok sağolsun ilgilendiler. burda bütün arkadaşlarım memnun merkezden . olumsuz sonuç alsalar bile memnunlar yine deniyorlar aynı yerde. bu da çok önemli bir şey bnce..
kızlarrr dün gece sağ kasığımda ağrı oldu biraz şiddetli ama kan gelmediiii sanki gaz sancısıyla ağrı karışıktıııı korktum yaaaa....
canımmmmmmmm bu güzel haber bu sancı ara ara giren sank iiçerde bir sıkışma varmış gibi olan bir sancımı kısa süre olup geçiyor dimi ??? bak ayaklarını uzat öyle oldugunda . korkma bu bebeişinin yer aradığını gösteriyor bence kendine uygu n yer bulmaya çalışıyor sola yat hep kan gelirmiş rahme rahat olurmuş beby.. ayaklarını düz tut. bu güzel haber. bebiş çalışıyo içerde
kan kıpkırmızı gelmediği sürece korkma. leke olabilir ama daha degil son 2 günde olur olursa da.. sakin ol yazdıklarıma dikkat et . . olcak şekeeerrrrrr olcaaaaakkk yeğenimiz gelcekkk .))
canım üzülme ya hayırlısı olsunn sen içini rahat tuttt...unutmaki kalp atışını duyduğun bi bebişin var....
fulyacım yaaaa ben anlmadım .. ne kadar enteresan şeyler yaşıyorsun tatlım . acaba gelişmleri farklı olabilirmi belki diğerinin daha kalbi duylacak kadar gelişmemiştir olmaz mıymış öyle_? allah korusun doktorun dediği gibi olursa sesini duydugun bebeğine zararı olmaz demi ?
dikkat et kuzum . allah yardımcın olsun allah yüzünü güldürsün güzel arkadaşım . okula gidiyormusun_? yorma ne olursun kendini dikkkat et . ayakta kalma nolursun...
kızlar biz dün özgecan ile buluştuk. tanıştık . çok güzel sohbet ettik . kulaklarınızı da çınlattık :)))
ben taşınıyorum kızlar 3 nisanda. o nedenle eşya toplamaya başladık bugun . oturduğum yerden yemektakımlarımı salon mutfak eşyalarımı topladıom . sardım .koliledik . . evimiz tutulcak hafta içi falan .. bakalım işe devam edicem ordan takip etcem bi süre patronum bebeğine adapte ol onu düşün dedi :)))
bu perşembe kontrolümüz var 14.30da orda olcak varsa tanışalımmmmm ...
görüşürüz kızlar çok yoruldum dinlencem biraz. sonra iğnemi olmaya ordanda arkadaşım doğum yaptı cuma günü(kkdan tanıştığımız arkadaşım) eve çıktı bebişle onu görmeye gidicez. hastanede gördüm bir de evinde göreyim bebeişi...
allah hepimize mis kokoulu bebişlerimizi doğurmayı büyütmeyi nasip etsin inşallah...
allah hepimizi yardımcısı olsunnnnnnn