- 23 Eylül 2010
- 458
- 1
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teyzeleriiiii merciğmeği koydular dünnnn... annemdeyim şimdiii ....
ama belim çok ağrıyoooo bugün cuma cümle müslüman aleminin mübarek günü elimizi açıp keşki diyip dua ettiğimiz tüm güzellkiler bizimle olsun inşallahhhh... bebişlerimiz tutunsunnnnnn...
deryaberil
bacım okudum yazdıklarını neler yaptıgını ama sen yinede bana transfere bir iki gun kala detay anlatırsın.bide balım ben transferin ertesi gunu banyo yapmak zorunda kaldım kandildi malum transferde abdestim bozulmuşdur diye kendimi abdest almak zorunda hissettim ama bu defa 3 gun banyo yapmıycam.bu arada geldin mi?gelince evet kadıkoyde goruşelim ozge sen ben başka gelen arkadaşlarda olursa gelsin tabi opuyorum canım allaha emanet ol kendine ve bebegine dikkat et
çok teşekkür ederim canım:103::103::103::103:seni seviyorum gönlü güzel arkadaşım
ineler yarın son inşallah yeterli olmuştur çünkü çok canım acıyor göbeğim kalbur gibi oldu el bile deymiyor ağlamamak için zor tutuyom kendimi sonu güzel olsada bari unutsam acılar tatlı acı olsa inşallah sen ne yapıyon bugün hiç girmedin ben ün boyu evdeyim hep bakıyom pc can sıkıntısı anca böyle geçiyor nepcan tatlım
allah hakında hayırlsıını versin. bir kaç sayfa geride ben yaptıklarımı anlattım . sen de oku olurmu ?teyzeleriiiii merciğmeği koydular dünnnn... annemdeyim şimdiii ....
ama belim çok ağrıyoooo bugün cuma cümle müslüman aleminin mübarek günü elimizi açıp keşki diyip dua ettiğimiz tüm güzellkiler bizimle olsun inşallahhhh... bebişlerimiz tutunsunnnnnn...
selam kızlar ,yarın transferim var ,çooookkkkk heyecanlıyım ...
dualarınızı bekliyorum ,hepiniz benim dualarımdasınız.
inşallah bir gün hepimiz tatli bir anne oluruz ve tatlişkolarımızı kucağımıza alırız.
hepinizi öpüyorum mucks.....
bilmiyom canım yarın kitcem inşallah güzel şeyler der doktor heycandan uyku dutmuyor eşimde bana kızıyor böyle yapma yoksa hiç tutmaz diyor ama nafile
selam kızlar ,yarın transferim var ,çooookkkkk heyecanlıyım ...
dualarınızı bekliyorum ,hepiniz benim dualarımdasınız.
inşallah bir gün hepimiz tatli bir anne oluruz ve tatlişkolarımızı kucağımıza alırız.
hepinizi öpüyorum mucks.....
canım benim böle okurken içim cızladı ne biliim hamileliktende sanırım herşeye böle oluyorum bu ara...slm arkadaşlar baştan beri okumayı çalıştım topiğinizi hamile kalnlara kendiniz hamile kalmış gibi seviniosunuz nekadar güzell çok hoşuma gitti bende 2.5 yıl oldu evleneli pco var bende doktorumm tüp bebek önerdi 8 aydır hiç tedavi grmüorum hiç hamile kalamadım tedavide dahilve şu anda merkez araştırıyorumm maya ve umut arsında kaldım mayaya gitsem kalacak yer problemimm var ama fiyatı güzell umuta gitsem fiyatı pahalı tabi bana göre kalcak yerimm var istanbulda aslında şu an durumumuz yok tüp yaptırmak için ama kolumda 3 tane bileziğimm kaldı 12 taneydi 8 tanesini ev almak için verdimm şimdi 3 tanesinide bebğim için vericem olsun rabbim yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese ben şimdi yeni yaptıran arkadaşlarda yardımm istiyorummm tamm olarak nekadar harcadılarr bilgi almak istiyorumm yardımmm lütfennn
canım benim allah yardımcın olsun.bende umutta tup bebek yaptırdım ilk deneme tutmadı gelen ay ikinciye hazırlanıyorum fakat sana şoyle soyleyim dondurulmuşlarda bizim merkez en iyisi mayayı hiç bilmyorum ne desem yalan ama maddi anlamda cok zorlanmayacaksan umutu şiddetle tavsiye ederim doktorlar hemşireler hepsi cok iyi 5000 lira verdim ben içinde ilaçlar dahil sadece dışardan hormon ilaçları alıyosun onlarda yaklaşık 150 lira tutuyor rabbim yardım etsin inşallah bileziklerin hepsini karşılıyordur cok zorlanmazsınız mahalesef canım bu işin maddi yonu cok zor bende altın bozdurarak yaptım şimdi ikincisi için borclanarak olucak galiba allah hepimizin yardımcısı olsun uzme kendini yanlız degilsinslm arkadaşlar baştan beri okumayı çalıştım topiğinizi hamile kalnlara kendiniz hamile kalmış gibi seviniosunuz nekadar güzell çok hoşuma gitti bende 2.5 yıl oldu evleneli pco var bende doktorumm tüp bebek önerdi 8 aydır hiç tedavi grmüorum hiç hamile kalamadım tedavide dahilve şu anda merkez araştırıyorumm maya ve umut arsında kaldım mayaya gitsem kalacak yer problemimm var ama fiyatı güzell umuta gitsem fiyatı pahalı tabi bana göre kalcak yerimm var istanbulda aslında şu an durumumuz yok tüp yaptırmak için ama kolumda 3 tane bileziğimm kaldı 12 taneydi 8 tanesini ev almak için verdimm şimdi 3 tanesinide bebğim için vericem olsun rabbim yeterki sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin bana ve isteyen herkese ben şimdi yeni yaptıran arkadaşlarda yardımm istiyorummm tamm olarak nekadar harcadılarr bilgi almak istiyorumm yardımmm lütfennn
canım benim böle okurken içim cızladı ne biliim hamileliktende sanırım herşeye böle oluyorum bu ara...
ben umutta tedavi gördüm... 5000 lira verdik önce ve malesef ilk denememde olmadı tutmadı aradan 2 ay geçti donmuş embirtolarımla bir kere daha denedik bunun maliyetide 1500 lira tuttu tabi bu arada yapılan testler rahim filmi falan filan 1000 lirada ön hazırlıkta harcadık biz desem yeri var inşallah ilkinde olur canım ama olmayada biliyor kader işi birazda.... ama merkezden ve doktorlarından yana hiç şüphen olmasın mükemmeller.... allah yardımcın olsun inşallah bol şans...
canım benim allah yardımcın olsun.bende umutta tup bebek yaptırdım ilk deneme tutmadı gelen ay ikinciye hazırlanıyorum fakat sana şoyle soyleyim dondurulmuşlarda bizim merkez en iyisi mayayı hiç bilmyorum ne desem yalan ama maddi anlamda cok zorlanmayacaksan umutu şiddetle tavsiye ederim doktorlar hemşireler hepsi cok iyi 5000 lira verdim ben içinde ilaçlar dahil sadece dışardan hormon ilaçları alıyosun onlarda yaklaşık 150 lira tutuyor rabbim yardım etsin inşallah bileziklerin hepsini karşılıyordur cok zorlanmazsınız mahalesef canım bu işin maddi yonu cok zor bende altın bozdurarak yaptım şimdi ikincisi için borclanarak olucak galiba allah hepimizin yardımcısı olsun uzme kendini yanlız degilsin
çok saolll cmm bileziklerim 5000 lira tutmazz ama borç felan bulurum bilmiorum ya okdar para vermek bişi değil bide tutmassa öle bir koyarki daha fazla üzülürümm aslında gayet rahat bi şekilde yaptırırdım tüpü ama herşey üzt üste geldi ben kayn valdemlerle beraber oturuorum ilk önce ev aldıkk ona azcık borc yaptık sonra borç bitmeden eşim kaza yaptı mecbur bi araba almak zorundaydık çünkü eşim kayınpeter eşimin kardeşi hergün işi gidiolar ve krediyle araba aldık 25 milyar ödicez evle araba borcu bir yere gelince baya zorlanıoruzz şuanda allahıma şükürler olsun yinede durumuuz ii yani başka yere daha borç yapmak istemiorumm ama biyandanda gelecek kışa kadr bebeğim olsun biraz büyüsün istiyorumm çünkü evime taşınıcamm yani karma karışığımmm anlayacağınn allahım inşlh ilk denemde yüzüme güler inşlh seninde bu denemnde tutar kucağına alırsın inşlh bugünleri unutturur bebişleriimiz bizlere ozamn allahım bana ve isteyen herkese sağlıklı haırlı evlatlar nasip etsinnn...
amin canım inşallah...allah sanada en kısa zamnda tüp bebek yaptırmayı nasip etsin peki maya ile bizim merkez arasında cok mu fark var birde ignelerde içinde fiyatmı verdiler ona dikkat et cunku ilaçlar dahil dedigim ilaçlar bayagı bi para tutuyor ilaçlı fiyatmı verdiler sana mayada yoksa sadece işlem parası mı?