- 21 Ağustos 2009
- 1.908
- 5
- 43
kızlar, 10 şubat'tan bu yana dün ilk kez keyfim için dışarı çıktım.annemle gezdik biraz,arkadaşıma çaya gittik,ordan manikür&agda vs... Derken aksam eve geldik. Zaten dışardayken hafif hafif agrılarım başlamıştı akşam 21.30 gibi iyice tavan yaptı,00.30 gibi hastaneye gittik. Nöbetçi doktor karnımdan bi halt göremedi,vaginal muaynede ben istemedim.
Sabah erkenden doktoruma gıttım normalde zaten yarın kontrol günümüzdü.bebegi gördüm,kalp atışlarınım dinledim,doktorum "hersey gayet normal,yarın eşinin elinden tut getir onada gösterelim" dedi.
Belli bir süreye kadar istirahati uygun gördü bunun yanı sıra progestan igne ( 5 ) ,balık yagı hapı,coraspin ve folbiol verdi.
Kızlar nolur dua edın,bebegim ikinci kez beni terk edip gitmesin.allahım hepimize eli,yüzü düzgün,sağlıklı evlatlara sahip olmayı nasip etsin.
kuzummmmmmmm canımmmmmmmmmmmm iyi olmana çok sevindim .. Annemle bizde seni konnuşuyorduk az evel . Kuuzm allah yardım edecek inşalah gör bak . Ignelerini saatiyle ol. Progestron bende kullanıyorum iğne..saatini şaşırtma.. Muhakak aynı saatlerde ol . Folik asitini de düzenli iç bebişin omur ilik gelişimi için grekli balıkyagı da hem sana hem bebişe yararlı... Kontrollerini de düzenli yaptır.
Bak moralini bozmak için degil çözümümüz var demek için yazıyorum . Benim bir dostum senin esra gibi :) 1 düşük yaptı. Sonra şimdi hamile 4aylık oldu. Doktor tekrar düşük yapmasın diye rahmine dikiş atmış . Bu bi önlemmiş düşük olmasın diye. Hani en kötü bunu sorarsın doktoruna . Ama şimdi endişe etme. Kalp atışını da duymuşun allahıma şükür.
Duamda direk adını söylerek ettim . Bebegine bir nefeste kucagına al kavuş diye...
deryacım benim işlem 12 de 11 de orda olucam inşallah karşılaşırızzz....
Offf heyecan sardııı kızlar ne yapmam ne yapmamam gerekiooo?
gece 12den sonra bişey yeme içme...banyoya girsen de şampuan dökme. Ellerinde oje falan olmasın . Parfüm falan sıkma. Makyajla gitme sakın . Eşofmanını giy , temiz çamaşırlarını giy. Istersen yanına yedek çamaşır al . Korkma. Herşey güzel olacak . Anestesiden korkma anlamıyorsun bile . Bayılmanla ayılman bir oluyor hissetmiyorsun...
Haydi allah yardım etsin .
Inşalah bende o saatlerde bebeişimin haberini almış doktorumla konuşuyor olurum .
evet güzelim dogru anlamışsın . Ekip aynı , çalışma mantıgı aynı ama doktorlar haliyle farklı...slmlar..bana yardimci olabilirmisiniz umut tüp bebekle bahceci klinigi ayni ekip degilmi okuduklarimindan anladigim kadari ile .. Avrupa yakasindaki bahceci klinigi anadolu yakasinda ise umut tüp bebek dogrumu anlamisim eger yanlisim varsa düzeltin ...tskler:)
Endişen olmasın çok dogru bir yer...
kızlar günlerdir dışarı çıkmamıştım . Annemle şimdi marketlere gittik . 10gün sonra dogum yapcak bir arkadaşımın bebeğine elbise aldık . Birde bebek bez pastası yapmak için malzemeler aldık . Yürüdük biraz. Kramp girdi kasıklarıma sanki kanıcak gibi oldum
ama geldim bişey yok :) sızı oldu biraz yürüyünce. .
Sabah dua okurken de sanki içimde bebek büyümüş hani duyacak hale gelmiş gibi , dua okudukca içimde batmalar oldu...
Bilmem artık .. şimdi de annecimle çay keyfi yapıcaz :))