- 14 Aralık 2009
- 1.383
- 56
slm kızlar yeni üye oldum biz de 3 kez aşılama denedik şimdi tüp bebek tedavisi başlıycaz kısmetse.soracağım bikaç soru var cevaplarsanız çok sevinirim.1.si biz de üniversite hastanesinde yaptırdık aşılamayı rapor veicez dedi doktor.raporlu olunca ücretler ne kadar oluyo.bir de umut tüp bebek merkezinde başarı oranı olarak yüzde verebiliyorlar mı ve rapor bu merkezde de geçerli mi.bizim de sorunumuz eşimin sperm sayısının az olması.5 milyon sperm satısı ile tüp bebek tedavisi başlar dimi.nolur cevaplayın kızlar.kafam çok karışık
canım benim şimdiden allahım hayırlı ugurlu etsin tedavini...ben raporsuz 5000 tlye yaptırdım ilaçlar dahil..şukadarını biliyorum raporlu olunca sanırım 2000 lira kadar az oduyorsun.umut tüp bebege gelince araştırdıgım kadarıyla bu ekip bu işte 1 numara ben birkaç merkezle goruşmuş sonra karar vermiştim şimdi cokda iyi yaptım diyorum doktorlar cok uzman bu alanda ve ilgi alaka cok fazla istedigin an doktoruna ulaşabiliyor soru sorabiliyorsun...sperm sayısına gelince 5 milyon cok cok iyi bir rakam zaten tup bebekte 30 tane saglam sperm olsa dahi yetiyor...umut da raporda geciyor canım