kızzz bnende kaynana olmazmı hemde alt kaTIMDA ama çalışıyorumda kurtarıyorum paçayı ya bu arada bein çok akıntım varrr acaba yumoşlara bişeymni olduuu?
allah korusun canım aklına kötü şeyler getirme ikizler galiba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızzz bnende kaynana olmazmı hemde alt kaTIMDA ama çalışıyorumda kurtarıyorum paçayı ya bu arada bein çok akıntım varrr acaba yumoşlara bişeymni olduuu?
yok canım daha transfer olmadııı yumurta büyütme aşamasındayızzz
amin canım eli ayağı düzgün bi evlat versinde yarrabbimmm
aminnnn sen de umutta mısın canım
ewet canım 7. iğnemi vuruldum bugümn yarın kontrol var
iyi sonuçlarını duyarız inşallah.bişey sorucam raporlu tüp bebeğin maliyeti hakkında bilgin var mı canım
amin canım saool raporlu 3500 zannerdesem benimki raporsuz çünküü
raporsuz fiyatlar nasıl peki ben daha yeni araştırmaya başladım da kusura bakma sıkboğaz etmek istemem seni de ama
estafurullah 5000 tl ilaçlarda dahil canım
çok teşekkür ederim canım.doktorlardan memnunsundur sanırım.bende yarın arayıp konuşçam kısmetse
sadece doktorklar değil tüm klinik çok ilgili ve güleryüzlüüü
doktorun ilgisi çok önemli bi de bizim sperm sorunumuz var eşimin spermleri 5 milyon yeterli olur dimi tüp bebek için
bizimde 7 milyondu ve morfoloji %2ydi canım merak etme olur inşallah hayırlısıyla
inşallah çok mutlu oldum sağol.aşılama tutmayınca ümidi kesmeye başlamıştım artık iyice.peki senin durumun ne canım hamile misin yoksa aday mısın.allah gönlüne göre versin canım...
raporsuz fiyatlar nasıl peki ben daha yeni araştırmaya başladım da kusura bakma sıkboğaz etmek istemem seni de ama
iğnelerden başliim canım iğnelerim için dışardan hemşire geldi ama sadece ilk 3 gün sonra biz gittik yaptırdık eşimle poliklinikte.... sadece 3 gün yattım ben transfer sonrası 72 saati doldurdum ve normal hayata geri döndüm ilkinde 12 gün yattım tutmadı o yüzden bunda doktorumun dediğini yaptım 72 saat istirahat ettim sadece şükürler olsun ki oldu aslında olucağı varsa oluyo sana öle söliim çok dua et hayırlısı olsun canım inşallah bu sefer yüzün güler seninde....
Bencede herkezin anne olma amacı farklı belli oluyor zaten yeterince.........kimseye akıl falanda verdiğim yok ayrıca burası dertleşme topiğide diil kaynananı çekiştirmek için başka bir topik aç ozaman yada yok ben istediğimi yazar sölerimde diyosan da senin için biraz zor olucak gördüğüm kadarıyla ama genede insanların fikirlerine saygılı ol bence............