- 11 Şubat 2015
- 794
- 155
Mrb arkadaşlar selen hanımın hastasıyım salı günü yumurtalar toplanacak bu aksam ovitrelle yapıcam ama selen hanim bana extra decapeptyl depot verdi bunuda ovitrelle ile yapıcam neden bunu verdi acaba bilgisi olan varmidir
benim 4 tane embriyo 5.güne ulaştı donduruldu şimdi adet bekliyorum transfer için baslicaz bakalimhangi asamadasin sen cnm
Mutlaka bir karışıklık olmuştur. 300 Tl muayene ödedikten sonra ücretsiz bir şekilde 20 gün kontrol süremiz var mutlaka merkezle görüşüp itiraz edin geri alın ücretiniziİsim vermem doğrumu sizce belki bu pencerede tedavide olan hasatlar vardır neden onlara bu zor zamlarda umutsuz bırakırım! Ben cmretsi muayene oluyorum 300 tl ödedim salı günü düşük için gittim aşırı kanama için benden 350 tl alıyorlar 3 gün geçmemiş aradan ben canımın derdinde onlar ne koparsak kar derdinde Ben tüm kalbimle Rabbime bıraktım.
Canım bende hiç öyle bir sorun olmadı ama istersen dr una bir sorcvp verirseniz sevinirim çok rahatsız oldum acaba yapamadimmi ovitrelleyi yeri çok ağrıyor ve şişmiş düğüm olmuş sorun olurmu
banada çok mide bulantısı ve karın şişliği yapmıştı ertesi gün bile inanılmaz midem bulanmisticvp verirseniz sevinirim çok rahatsız oldum acaba yapamadimmi ovitrelleyi yeri çok ağrıyor ve şişmiş düğüm olmuş sorun olurmu
zaten şu anda catlamiyolar bişey hissetmemen normal 36 saat sonra tam catlayacaklarinda toplama işlemi yapılıyor şimdi catlarsalar tedavi iptal olur toplayamazlarPeki vurulduktan sonra bi gelişme oldumu ne hissettin ya çok morelim bozuldu acaba olmadımi hiç bise his etmiyom catlamiyorlarmi acaba
Merhaba arkadaşım acizane önerim genetik taramaya gönderin benim 8 emri yom 5. güne ulaştı ve dok ısrarlarıma rağmen genetik tarama gerek yok dedi sebep olarakta sağlıklı çocuğun var dedi ama düşükle sonuçlanan hamilelik ve boşu boşuna geçmiş onca tedavi ve hayal kırıklığı. Genetik taramada şansınız %90 çıkıyor Rabbim bu zor süreçte yar ve yardımcınız olsun.benim 4 tane embriyo 5.güne ulaştı donduruldu şimdi adet bekliyorum transfer için baslicaz bakalim
Ahh Arkadaşım ben 2 yıldır aynı merkeze dok gittim ne söylediyse sorgusuz inandım o gün şoktaydım aşırı kanamam vardı ama o onun umurunda olan başkaydı .Dillerim sizler benim yaşadıklarım yaşamazsınız ama ltfen sorgulayıcı olun arkadaşım dok güvenin ama sorgulayın bizi çoğu çaresiz olduğumuz için ve inanmaya ihtiyacımız olduğunu da bildikleri için maddi anlamda sömürüyorlar 15 binden fazla para verdim.Mutlaka bir karışıklık olmuştur. 300 Tl muayene ödedikten sonra ücretsiz bir şekilde 20 gün kontrol süremiz var mutlaka merkezle görüşüp itiraz edin geri alın ücretinizi