Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Erdem güzel bir hastane ama tüp bebek bölümü tırt.

Erdem de bir aşılama iki tüp bebek tedavisi görmüş biri olarak söylüyorum sakın orayı düşünme. Dr iyi embriyolog iyi ama laboratuar kalitesi berbat. en önemlisi de o.

Umut tüp bebek de tedavi 5500 + yumurta geliştirme iğneleri (1500 ile 2000 arası değişiyor) ve sonrasındada iğneler ilaçlar var. Ben 10 hafta 3 günlük olana kadar iğneler kullandım. Tedaviden sonrada muayeneler 300 tl. Benim 5 kasımda başladı maceram o günden beri 10 bini buldu. geçmiştir bile.

Fiyatlar arttı cnm malesef.geçen yılki fiyat s3nin yazdığın.6500 fln sanırım şuan

Merhaba arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursun bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum selen hanımın hastasıyım pazartesi günü yumurtalarım toplandı 16 adet 15 i döllendi bugün 3.gün ve 13 ü iyi durumda fakat benim bazı sıkıntılarım var toplama işleminden sonra şişlik oluştu ve arttı karnımın içi sanki morarmış gibi acıyo 2 gündür ve bu sabah göbek deliğimin morardığını gördüm hemn hastaneye gittik hafif sıvı birikimi var dendi serum takıldı fakat göbek deliğimin morarması hakkında bişey söylemediler benim gibi bişey yaşıyan varsa lütfen yazsın çok endişe ediyorum bu durumdan.

Merhaba arkadaşlar öncelikle rabbim isteyen herkesi evladına kavuştursun bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum selen hanımın hastasıyım pazartesi günü yumurtalarım toplandı 16 adet 15 i döllendi bugün 3.gün ve 13 ü iyi durumda fakat benim bazı sıkıntılarım var toplama işleminden sonra şişlik oluştu ve arttı karnımın içi sanki morarmış gibi acıyo 2 gündür ve bu sabah göbek deliğimin morardığını gördüm hemn hastaneye gittik hafif sıvı birikimi var dendi serum takıldı fakat göbek deliğimin morarması hakkında bişey söylemediler benim gibi bişey yaşıyan varsa lütfen yazsın çok endişe ediyorum bu durumdan.
Selen hanım bir şey dedi mi. Ohhs durumu mu oldu acaba?

Tedaviniz hayırlı olsun. İnşallah sizinde güzel sonuçlarınızı alırız ben de selen hanımı hastasıyım

Selen hanım izinli olduğu içşn cem beye muayene oldum şimdilik önemli bişey değil dedi ama göbek deliğimdeki morluk canımı sıkıyo bide karnımın çevresi şiş gergin ve içleri acıyo

Gözüm sizde sürekli takip ediyorum bebiş haberi duycam diye nasıl mutlu oluyorum birbirimizi hiç görmesek tanımasakta dert ortak ya anlıyorum sizi inşallah tek tek hamiş haberi bekliyorum :KK76:

Mrb canm dun bende ordaydim hatta annele tanıştık seni anlattı galiba sensin karnı şu toplanmış serum verildi demişti nasıl oldun iyimisin simdi

Mrb canm dun bende ordaydim hatta annele tanıştık seni anlattı galiba sensin karnı şu toplanmış serum verildi demişti nasıl oldun iyimisin simdi

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3 ay öce tüp bebek tedavisi oldum hamile kaldım 7 haftalık nedensiz düşdü kürtaj olmak zorunda kaldım Allah yardımcımız olsun ben fulya tüp bebek merkezi tedavi oldum maddi anlamda sömürülüyoruz bu işi akıyla yapan mutlaka vardır ama ne yazık ki bana rastlamadı sömürüldüm 1 yıl içinde 2 defa toplama yaptı ilkini çatladı yumurtalar alamadım dedi iknci de 20 yumurta aldı 12 döllendi 5 gün 8 kaldı ama transfer günü diğerlerini sonlandırdım sadece 2 sini transfer edeceğim dedi.Benim fikrim bile alınmadı genetik tarama istedim gerek yok dedi sağlıklı çocuğun var dedi yani üzgünüm inancımı kaybettim tekrar düşünüyorum ama kimseye güvenemiyorum.güvenemiyorum. Rabbım yardımcınız olsun zor bir süreç

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım 3 ay öce tüp bebek tedavisi oldum hamile kaldım 7 haftalık nedensiz düşdü kürtaj olmak zorunda kaldım Allah yardımcımız olsun ben fulya tüp bebek merkezi tedavi oldum maddi anlamda sömürülüyoruz bu işi akıyla yapan mutlaka vardır ama ne yazık ki bana rastlamadı sömürüldüm 1 yıl içinde 2 defa toplama yaptı ilkini çatladı yumurtalar alamadım dedi iknci de 20 yumurta aldı 12 döllendi 5 gün 8 kaldı ama transfer günü diğerlerini sonlandırdım sadece 2 sini transfer edeceğim dedi.Benim fikrim bile alınmadı genetik tarama istedim gerek yok dedi sağlıklı çocuğun var dedi yani üzgünüm inancımı kaybettim tekrar düşünüyorum ama kimseye güvenemiyorum.güvenemiyorum. Rabbım yardımcınız olsun zor bir süreç

Hangi doktor bu fulyadan

Hangi doktor bu fulyadan
İsim vermem doğrumu sizce belki bu pencerede tedavide olan hasatlar vardır neden onlara bu zor zamlarda umutsuz bırakırım! Ben cmretsi muayene oluyorum 300 tl ödedim salı günü düşük için gittim aşırı kanama için benden 350 tl alıyorlar 3 gün geçmemiş aradan ben canımın derdinde onlar ne koparsak kar derdinde Ben tüm kalbimle Rabbime bıraktım.

Mrb arkadaşlar selen hanımın hastasıyım salı günü yumurtalar toplanacak bu aksam ovitrelle yapıcam ama selen hanim bana extra decapeptyl depot verdi bunuda ovitrelle ile yapıcam neden bunu verdi acaba bilgisi olan varmidir

X