Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

Benim çok kafam karıştı gerçekten çok zor bir süreç ne yapacağımı bilmiyom yarın yumurtalar toplanacak ne olcak nasıl biomiyom
Arkadaşım sakin ol sakın korkma yumurta toplarken narkoz veriyorlar hiç bir şey hissetmiyorsun güzel düşün her şey yolunda geçecek Rabbimin izniyle sadece yumurta toplamı işleminden sonra biraz karnında kasığında acı oluyor oda 1 2 güne geçiyor. Rabbim yardımcın olsun arkadaşım.

Benim çok kafam karıştı gerçekten çok zor bir süreç ne yapacağımı bilmiyom yarın yumurtalar toplanacak ne olcak nasıl biomiyom
Arkadaşım benden 1 yıl içinde 2 defa yumurta topladı dok. 1 defa transfer yaptı.Yumurta toplamaya yakın biraz sancın oluyor yumurtaların çatlamaya başladığı için endişelenme bunlar olması gereken şeyler.

amin inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin benim ilk denemem o yüzden hiç sanmıyorum tarama yapacağını ust uste basarisizlikta genetige yolluyolar bundan sonra süreç nasıl ilerleyecek onu bile bilmiyorum doktor sadece adet olunca gel dedi onu bekliyorum

Genetik tarama ne oluyor cnm anlamadım
Canım Biraz ücret ödeyip emriyoların yurt dışına genetik taramaya gönderiyorsun sağlıklı olanlar seçiliyor sana onlar transfer ediliyor netten araştırmanı tavsiye ederim ben tekrar yaptığımda mutlaka genetik tarama yaptıracağım
Tüp bebek tedavisi sırasında elde edilen embriyoların % 30-50 ‘inde anöploidi durumu görülmektedir. Transfer edilen embriyolar kaliteli bile olsa genetik bozukluğun olabileceği anlaşılmıştır. Genetik olarak sağlıklı olmayan embriyoların gebelik oluşturma ihtimali ya hiç yoktur (otozomal monozomi’ler) ya da çok azdır. Gebelik oluştuğu taktirde ise önemli bir kısmı düşükle sonuçlanırken, daha az oranlarda ölü doğum veya anomalili bebek doğumu ile sonuçlanmaktadır

Ben en çok yumurta toplama işleminden korkuyordum daha önce hiç narkoz almadım nasıl olcak falan diye meğer işin en kolay kısmı oymus sonrası daha zor çok daha stresli kaç yumurta dollenecek kaçı 3.güne kaçı 5.güne varacak sonrası transfer tuttumu oldumu bir sürü stres keşke hepsi yumurta toplama kadar basit olsa

Evet çok haklısın arkadaşım Merkezlerde her gün kaç emriyo kaçıncı günde arayıp haber veriyorlar.zor bir süreç sabır istiyor.alınan ilaçlarda hormonlar biraz dengemizi bozuyor.

Canım benim sağ yumurta kitle olduğu için alındı sol yumurta tek var 7 yunurta oluşmuş
Demet arkadaşım bence 7 yumurta çok iyi ilk denemen sanırım!Ben ilk transferimde 4 yumurta aldı 2 döllendi 3. gün donduruldu tekrar aynı işlemi yaptı bu defa 20 yumurta aldı .İlk transfer de yumurtalar çatlamış alamamışmış benim hatam dedi ama neye yarar 2 transferin ücretini aldıktan sonra itiraf etti .Sakin ol ve hep güzel düşün Rabbim nasip etmişse olur hiç merak etme .

Canim ben umut hastasiyim hic boyle bi sorunla karsilasmadim hatta ucretsiz muayeneden yarrlandim sen fulya hastasiysan o basliktakilere danis bnce doktorunla bi konus o sana yardumci olur biz burda umut ariyoruz bu durumlar bizi cok etkiliyor ben cok memnunum meekezden ve her turlu kolayligi sagliyorlar

Ayrica bence direk merkezin yoneticisiyle iletisime gec o sorununu cozer sonucta klinigin bi ismi var zedelemek istemezler

Ayrica bence direk merkezin yoneticisiyle iletisime gec o sorununu cozer sonucta klinigin bi ismi var zedelemek istemezler
Arkadaşım ben tedaviye başladığımda bu siteden bile haberdar değildim ne güzel insanlar yaşadıklarını olumlu olumsuz paylaşıyor bazıları umut olup yönlendiriyor bazılarımız daha çok sorguluyor araştırıyoruz bu kötü birşey mi!Ben bunları yaşamış biri olarak kimseyi endişelendirmek olumsuz etkilemek istemem ama bunlarda bilinmeli ben bilmek isterdim tedaviden önce.Burada olmamamızın amacı araştırmak ben umut düşünürüm dok farklı sonuçta araştırıyorum hepsi bu. Geçiti bebeğim düşeli 2 ay oldu ben bahçeci de ki dok beni tekrar çağırdığında bizzat kendinse söyledim size güvenmiyorum dedim.Hepsi aynı olmaz tabiyki de.Bende araştırıyorum şimdi sizler bana umut olursunız bu defa inş.

Bayanlar dondurulmuş embriyo transferiyle ilgili bilgi verebilecek varmı benim 4 embriyo 5.günde donduruldu şimdi adet olmayı bekliyorum bundan sonraki süreçte neler yapılıyor? ???

Merhaba arkadaşlar bende araniza yeni katildim öncelikle Allah isteyen herkesi hayirlisiyla evladına kavuştursun bende umut tüp bebekte tedavi görüyorum Cem beyin hastasıyım 34 yaşındayım ve birbuçuk senelik evliyim.Tedaviye Kasim ayinda basladim yumurta rezervim daha once olduğum kist ameliyatindan dolayi düşük ve tuplerim tıkalıydı .2 kez toplama yapildi ve toplamadan sonra tüplerimden 10 gün önce ameliyat oldum.Simdi hayirlisiyla iyilesip transfer olacağım günü bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…