Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

saol canım benim bu 5.denemem olucak en son denemem gecen aralıkta oldu 3 denememdede bebeğim tutunuyor kese görmeden düşüyor şimdi 3 donmuşum var onları koyucak doktorum bugün kortizon verdi esterofemle bu denememde kortizon deneyelim diyor bağışıklılık sistemini baskılayalım diyor bazen vücut embriyoyu yabancı görüp atıyormuş bilmiyorum hayırlısı bu defa inşallah olur
Insallah canim, bence doktorun cok iyi dusunmus. Sen rahat ol, pozitif dusun, oyle aman ayaga hizli kalktim bisi olacak dusunmek yooook. Hayirlisiyla yavrunu kucagina alirsin insallah

Elinn ve hrnflz iyi dilekleri biz için teşekkür ederim hrnflz sen benden daha ilerdesin :)benimde 5. Gün tek embriyo jeli sürdüm lavoboya gittiğimde pembeleşmiş olarak geldi normal mi gerçi benim de ikinci denemem ama bilmiyorum panik oldum sizce sıkıntı mı

Ben uzun suredir kullandığım için arada kahverengi gibi geliyor, senin belki tutunma kanamasının bir Arkadaşımın transferin 6. Gunu kanamasi olmuştu ama ikizleri tutunmuştu, panik yapma hersey guzel olacak

Insallah canım ya cuma gunu kacinci gun oluyor??
Cuma benim de 8. Gunum oluyor. Ama esim birlikte ogrenmek istediği için pazar günü bakmaya karar verdik. Normal test günümüz sali günü 12.gun ama ben 10.gun baktırırsam çıkar dimi?

hrnflz dün akşam dayanamayıp selen hnmı aradım rahim ağzından gelen kanamadır dedi embriyo yerleştirirken uğraşıyoruz ya dedi ama ben hala rahat değilim :KK43:

Cuma benim de 8. Gunum oluyor. Ama esim birlikte ogrenmek istediği için pazar günü bakmaya karar verdik. Normal test günümüz sali günü 12.gun ama ben 10.gun baktırırsam çıkar dimi?

Cikar canım eğer gec tutunma olmuşsa çıkmaya bilir sakin moralini bozma 12. Gun yine tekrarlarsin, benim 11. Gun cikti

Elinn ve hrnflz iyi dilekleri biz için teşekkür ederim hrnflz sen benden daha ilerdesin :)benimde 5. Gün tek embriyo jeli sürdüm lavoboya gittiğimde pembeleşmiş olarak geldi normal mi gerçi benim de ikinci denemem ama bilmiyorum panik oldum sizce sıkıntı mı
Selam arkadaşlar bugün transferim oldu dualarınzı bekliyorum
Canım bebişin sana sımsıkı tutunsun :anneadayı::nazar:transferin hayırlı olsun inşallah güzel haberlerini alıcaz benden de öyle dediğin şekilde geliyodu jel korkma şans seninle olsun

saol canım benim bu 5.denemem olucak en son denemem gecen aralıkta oldu 3 denememdede bebeğim tutunuyor kese görmeden düşüyor şimdi 3 donmuşum var onları koyucak doktorum bugün kortizon verdi esterofemle bu denememde kortizon deneyelim diyor bağışıklılık sistemini baskılayalım diyor bazen vücut embriyoyu yabancı görüp atıyormuş bilmiyorum hayırlısı bu defa inşallah olur
Canım tedavin hayırlı olsun benim 3. Denemem ve hepsi dondurulmuştu tadavilerimin, benim vücudum ohss olduğu için.bu son denememde sendeki gibi estrofem ve kortizon başlandı Rabbime çok şükür ki pozitif sonucumu aldım kese ve kalp atışını da duyduk nasipse bu haftaki kontrolumde bırakıcaz kortizonu ve yaklaşık 8. Haftaya kadar kullanmış olucaz inşallah senden de güzel sonucu alıcaz dualarım tüm tedavi olanlarla

Mrb arkadaslar ben dha yeni negatif tüp bebek tedavisi geçirdim zeynep kamilde yaptırmıştım ilk denemydi simdi araştırıyorum ikinci icin umut tüp bebek merkezi raporlu ne kadar oluyo biraz anlatrmisniz benim sorun esimde ne gibi yöntemler uyguluyorlar şimdiden teşekkürler
Canım hayırlısı olsun inşallah Umut sana da uğurlu gelir. Ben raporlu 3100 ya da 3300 gibi bîr ödeme yaptım ( îlaçlar harîç) ama rakamlar değişmiştîr ararsan bilgi veriyorlar , hayırlı olsun

Tesekkur ederim insaAllah benimledirler iki tane embriyo verildi. Kacinci gun embriyosuydu peki cok erken hem de idrarda öğrenmişsin.
Ben de dondurulmuş blastokist transferî oldum. Ben de belirtiler olmuştu ; gögüslerde damarlaşma ve koyulaşma, ağlama durumları( olmayacak şeylere hıçkıra hıçkıra ağlardım) , mide bulantısı ( bu ilaçlardan da olabilir) bu benim en büyük belirtîlerîmdi bir de vücudumda değişiklik hissetmiştim ama bu herkeste olmayabilir. Ben de 8. Gün idrar testi yapmıştım neğatif çıktı, kanda 80 kusür çıkmıştı. İnşallah güzel sonuçlar alırsın

Mrb arkadaslar ben dha yeni negatif tüp bebek tedavisi geçirdim zeynep kamilde yaptırmıştım ilk denemydi simdi araştırıyorum ikinci icin umut tüp bebek merkezi raporlu ne kadar oluyo biraz anlatrmisniz benim sorun esimde ne gibi yöntemler uyguluyorlar şimdiden teşekkürler
Hayırlısı olsun canım senin için. Biz ücretli yaptırdık ama ssklı olabilir i diyede ögrenmiştik. Yasştan dolayı olmadı ama 3100 dediler tedavi paketine. Biz ilk telefonla bilgi almıştık arayıp sorabilirsin.

Merhaba arkadaslar. Dondurulmuşlarla hamile kalan arkadaşlar test gunune kadar neler yaşadılar biraz bahsedermisiniz ? Benim 4. Gunum bugun,herkes farkli seyler yasiyor biliyorum ama hic bisey hissetmiyorum su anda. Zaten transferime bir saat kala bana bobrek tasi surpriz yapti kendimi acilde buldum. Agrimamasi icin dualardayim.
Güzel haberlerini bekliyoruuzzz:anneadayı::anneadayı:

Ben de dondurulmuş blastokist transferî oldum. Ben de belirtiler olmuştu ; gögüslerde damarlaşma ve koyulaşma, ağlama durumları( olmayacak şeylere hıçkıra hıçkıra ağlardım) , mide bulantısı ( bu ilaçlardan da olabilir) bu benim en büyük belirtîlerîmdi bir de vücudumda değişiklik hissetmiştim ama bu herkeste olmayabilir. Ben de 8. Gün idrar testi yapmıştım neğatif çıktı, kanda 80 kusür çıkmıştı. İnşallah güzel sonuçlar alırsın
Tesekkur ederim canim insAllah. Ben bisey hissetmiyorum henuz 5.gunum bitti, Rabbim gönlümdekini hakimda hayirli eylesin.

Hayirli gunler arkadaslar. Transfer sonrasi bir kac gundur su gibi akintim var durmadan islaklik hissediyorum varmi boyle bisey yasayan yada fikrî olan.

X