Tüp Bebek Merkezleri Umut Tüp Bebek Merkezinde Tüp Bebek Tedavisi Görenler

slm arkadaşlar. allah emeklerinizi boşa çıkarmaz insallah hepimiz hamiş oluruz. ben bir kaç soru sormak istiyorum kızlar. benim öyküm şöyle.

bekarken reglim düzensizdi 7 ay hiç olmadım dr kontrol hapı vardi düzene girdi.evlenince bebiş istegiyle korunmayı bıraktık fakat daha 3. ayda reglim yine düzensizleşti. sol yumurtalığımda pco çıktı. gonaphen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık. 2ay ama sonuç alamadık, zaten pcolu olan yumurtalığım ilaca ragmen hiç yumurtlamadı,sağda ymurta oldu ama gebelik olmadı, bir kist oluştu ve şuan kontrol hapı kullanıyorum. hsg çektirdim 2 hafta önce ve pcolu olan yumurtalığıma giden tüp açık, yumurtlayan sağ yumurtalığım a giden yol dar çıktı. aşılama düşünüyorduk fakat sonuç bu durumdayken aşılama ne derece başarılı olabilir? solda hiç yumurtlama olmuyor,sağ yumurtluyor fakat yool dar :KK43: ben de enver beyden randevu aldım p.be günü görüşmeye gideceğiz. acaba tüp bebek bu durumda yapılabilir mi? aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum. bana yardımcı olun kızlaar :KK43:

slm canım..1tane bile yumurtan olursa tabiki tüp bebek yapılır..inşallah hayırlısı olur ..bu arada hayırlı haberlerini beklioruz

tebrik ederim canım çok güzel inşanllah bizede kısmet olur böyle değerler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
inş. çok teşekkür ederim bakalım c.tesi hastaneye gidicem inş. ordada güzel haberler alırım inş. sendende en yakın zamanda güzel sonuçlarını alırız allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin

slm canım..1tane bile yumurtan olursa tabiki tüp bebek yapılır..inşallah hayırlısı olur ..bu arada hayırlı haberlerini beklioruz

canım yumurtam oluyor tabi ama o dar olan tarafımda oluyor. yani bi tarafım çalışmazken ve çalışan yerim de darken aşılama mı derler yoksa tüp bebek mi onu merak ediyoruum.

arkadaşlar görüşme güzel geçti muayne ettiler. tüp bebeğe karar verdik arkadaşlar allah hayırlısını versin insallaaah. adetimin 2. günü gideceğim bakalım

arkadaşlar bugün rahim filmi çektiricem ama acayip korkuyorum. daha önce hiç spekulum denilen aletten takılmamıştı. offff

arkadaşlar bugün rahim filmi çektiricem ama acayip korkuyorum. daha önce hiç spekulum denilen aletten takılmamıştı. offff

canım ben de çok korkmuştum ama korkulacak hiçbişi yok. masaya yatınca gözlerini kapa dr aletleri yerleştirene kadar. çünkü gördüğün zaman korkabilirsin. gerisi çok kolay inan banaa

arkadaşlar görüşme güzel geçti muayne ettiler. tüp bebeğe karar verdik arkadaşlar allah hayırlısını versin insallaaah. adetimin 2. günü gideceğim bakalım
slm görüşmenin güzel geçmesine sevindim tedavin hayırlı olsun inş. en kısa sürede güzel haberlerini alırız

arkadaşlar yarın sabah umut tüp bebekteyim inş. deger katlanmışdır güzel haberlerle dönerim buarada kızlar hepinize bişey sorcam estraderm tts100 kullanan varmı benim son 1haftadır bantları çıkartınca kırmızı sivilce gibi şeyler oluyo sonra çogalıyo 1kaç gün içinde geçiyo sizdede oluyomu?

arkadaşlar yarın sabah umut tüp bebekteyim inş. deger katlanmışdır güzel haberlerle dönerim buarada kızlar hepinize bişey sorcam estraderm tts100 kullanan varmı benim son 1haftadır bantları çıkartınca kırmızı sivilce gibi şeyler oluyo sonra çogalıyo 1kaç gün içinde geçiyo sizdede oluyomu?

canım inş. değerin katlanmıştır keseyide görürsün
o bantları aynı yere mi yapıştırıyorsun beni hemşire uyarmıştı farklı bölgelere kullan sürekli yoksa kızarıklık olur diye

kızlar dün akşam bende su gibi kan geldi hemde oldukca fazla Enver beyi aradım yarın hastaneye git levent beyle görüş çünkü ben yokum dedi
bu gün sabah hastaneye gittim kanama kesilmişti ama levent bey muayene etti alttan baktı bir problem yok dedi kanama normal kanamada değilmiş rahim ağzından gelenbir kanama imiş biran yüregim hafifledi endometriusun gayet iyi kanama olacaksın gibi değil dedi inş. yarabbim bana bir evlat nasıp etmiştir

X