- 25 Ekim 2008
- 850
- 0
***yaptırabilirsin tabiki
kizlar dayanamayip yaptirdim tahlili yarimsaat once aldim sonucu beta-hcg 119.30 sizce nasil yardim lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
***yaptırabilirsin tabiki
kizlar dayanamayip yaptirdim tahlili yarimsaat once aldim sonucu beta-hcg 119.30 sizce nasil yardim lutfen
**canım tebrik ederim sanırım hamilesin. yani 0 ila 5 arası negatif ama seninki 119 süper yaa. tebrik ediyorum canım beniiima.s.
slm arkadaşlar. allah emeklerinizi boşa çıkarmaz insallah hepimiz hamiş oluruz. ben bir kaç soru sormak istiyorum kızlar. benim öyküm şöyle.
bekarken reglim düzensizdi 7 ay hiç olmadım dr kontrol hapı vardi düzene girdi.evlenince bebiş istegiyle korunmayı bıraktık fakat daha 3. ayda reglim yine düzensizleşti. sol yumurtalığımda pco çıktı. gonaphen ve çatlatma iğnesiyle tedaviye başladık. 2ay ama sonuç alamadık, zaten pcolu olan yumurtalığım ilaca ragmen hiç yumurtlamadı,sağda ymurta oldu ama gebelik olmadı, bir kist oluştu ve şuan kontrol hapı kullanıyorum. hsg çektirdim 2 hafta önce ve pcolu olan yumurtalığıma giden tüp açık, yumurtlayan sağ yumurtalığım a giden yol dar çıktı. aşılama düşünüyorduk fakat sonuç bu durumdayken aşılama ne derece başarılı olabilir? solda hiç yumurtlama olmuyor,sağ yumurtluyor fakat yool dar ben de enver beyden randevu aldım p.be günü görüşmeye gideceğiz. acaba tüp bebek bu durumda yapılabilir mi? aşılamayla vakit kaybetmek istemiyorum. bana yardımcı olun kızlaar
slm canım..1tane bile yumurtan olursa tabiki tüp bebek yapılır..inşallah hayırlısı olur ..bu arada hayırlı haberlerini beklioruz
inş. çok teşekkür ederim bakalım c.tesi hastaneye gidicem inş. ordada güzel haberler alırım inş. sendende en yakın zamanda güzel sonuçlarını alırız allahım hepimizin hakkında hayırlısını versintebrik ederim canım çok güzel inşanllah bizede kısmet olur böyle değerler:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
slm canım..1tane bile yumurtan olursa tabiki tüp bebek yapılır..inşallah hayırlısı olur ..bu arada hayırlı haberlerini beklioruz
***selam. 119 pozitif demek. hayırlı olsun canım.:sm_cool:
mrh melenkolia bilmiorum onu!! peki doktara gidebildinmi! doktor ne diyor.
arkadaşlar bugün rahim filmi çektiricem ama acayip korkuyorum. daha önce hiç spekulum denilen aletten takılmamıştı. offff
***arkadaşlar görüşme güzel geçti muayne ettiler. tüp bebeğe karar verdik arkadaşlar allah hayırlısını versin insallaaah. adetimin 2. günü gideceğim bakalım
arkadaşlar yarın sabah umut tüp bebekteyim inş. deger katlanmışdır güzel haberlerle dönerim buarada kızlar hepinize bişey sorcam estraderm tts100 kullanan varmı benim son 1haftadır bantları çıkartınca kırmızı sivilce gibi şeyler oluyo sonra çogalıyo 1kaç gün içinde geçiyo sizdede oluyomu?
canım hiç korkma ben de başlarda korkuyordum ama baktım çok kolay bir işlem gözlerini kapat dua etarkadaşlar bugün rahim filmi çektiricem ama acayip korkuyorum. daha önce hiç spekulum denilen aletten takılmamıştı. offff