Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fulyacım senden gordugume gorede demkki hafif kanama lekelenme olursa korkmamam lazım pozitifde olabiliyormuş yanlız fulya sakın bi iş yapma oldukca yat dinlen kanaman olduya ne olur ne olmaz cok dikkat et cok sevindim rabbim yuzunu soldurmasın...darısı benm ve sonuc bekleyenlerin başına inşallah
fulya bide ne sorucam transfer gunu dahilmi 9.gun yoksa o gunu saymadanmı 9.gunde tahlil yaptın bende catlıycam meraktanda ona gore zaten erken tahlil yapıcam
Canım transfer günü dahil değil O günü sayarsak 10.gün Ama senin sabahtan yapılmıştı Benim ise Öğleden sonra 3 te O kadar zaman bile etkiyordur herhalde
cok sagol canım benm bende o zamn en iyisi transfer gununu saymayıp 10.gunde bi tahlil yapayım zaten düşükse kesin hamile degilim anlamına gelir
sevgi beni hatırladınmı okudum şimdi yazdıklarını az kalmış seninde teste hadi inşallahh güzel haberlerini bekliyorumm
Canım bu arada benim 5. gün embriyosuydu Yanlış hatırlamıyorsam senin de öyleydi 5. gün embriyoları biraz daha erken belli olabiliyor galiba Senin de 9. yada 10. günde belli olur
evet canım az kaldı çarşamba 10.gunum test yaptırıcam sonrada cuma 12.gun yaptırıcam inşallah olumlu haberler alırım....sen naptın tedavin ne aşamada canım
hamiş kalan bütün arkadaşlar allah tamamına erdirsin allah benim gibi yeni başlayanlara versin inşallah amin ecmain
hamiş kalan bütün arkadaşlar allah tamamına erdirsin allah benim gibi yeni başlayanlara versin inşallah amin ecmain
canım benim çok şükür benim tedavi bitti ben hamileyim darısı başına inşallah bende 10.gün yaptım test 222.07 çıktı değerim güzel dediler tekrar istemediler canım.
canım listeye baktım orada tedavi oluyor yazıyodu deryacık degştirmeyi unutmuş heralde allahım saglıkla kucagına aldıgın gunleride gostersin inşallahhhhhhhhh...kaçıncı gun embriyosuydu canım ilk denemenmiydi yoksa birkaç embriyomu transfer edildi
canım benim çok şükür benim tedavi bitti ben hamileyim darısı başına inşallah bende 10.gün yaptım test 222.07 çıktı değerim güzel dediler tekrar istemediler canım.
Canım tebrik ederim çok güzel bir haber daha Bir gün de 3 hamilelik haberi Süpeeerrrr yaaa Topiğimiz coştu bugün Allahım kucağımıza da almayı nasip etsin