ohss belirtilerini sen nasıl yaşadın bana yumurta toplayıp eve giderken , dediler ki sen zaten anlayacaksın.. şişkinlik var ama ben kilo da aldım bu süreçte.. Ama kasıklarımdaki agrılar azaldı . Ilaçlarımın hepsini kullanıyorum. Acaba embriyolar gelişimi sürüyorsa ;transfer ederler mi ki ? 5.günde transfer ederler mi ??
Saol güzelim ... Topluyorum ama sonra kafama bişey takılıyor geri dağılıyorum :)) bakalım yarın görcezzzz... Embriyolog çok bilgi verince kafam karıştı galiba...
Küsmeeee....
Amin inşallah canım benim senle bebek magazalarına gitmeyi çok diliyorum . . .
Yok kız daha transfer edilmedi bana ... Bekliyorummmmm ...saolasınnn
dondurulmuşlardan transfer edildi öyle mi ? 2tane nasıl trasnfer oldu? Kaç yaşındasın ki ? Doktor mu karar verdi 2 embriyo transferini? Bizde 2 istiyoruz transfer etsinler kalırsa tabi .. Ama olmuyormuş umutta...
Walla embriyolog 5.güne gidiyoruz sizin durumunuzdaki hastalara dedi ama bilmiyorum . Doktorumda dondurmaya odakladı kendini ????bilmiyommmm
hiç duymadım böyle bişey.. Biliyorsun umutta her bilgi aşama aşama veriliyor.
Allah razı olsun . Saolasın ...
Yapma nolur.. Bilmiyorsa kimse cvp vermeleri seni oyalamak avutmak olur...kırılıp gücenme böyle şeylere...hassassın biliyorum ama nolursun yapma. Olurmu ????
Kendini dinleme .. Dua et
ayyyyyyyyyy yarınmı test günün...şeker söylemedinki listeye yazalım...yarın güzel haberlerle gel emi ???haydi bi halayda sana çekelim ...
Hayırrrrrrrrrrrrr sevgi azzzz sabret yavrummmmm bekleee 11-12 yi
ücreliyle bile hamile kalan oluyormuş da tek sayı olmaları garip değil mi,?tek sayı olmamalı 2 katına çıkcak herşey ????
Aminnnnnn inşallah güzelim ... Inşallah evvela sen güzel haber verceksinnn
çatlamaa kız walla gelip dövcem seniiiiiiiii
Kuzum ne dicemi bilemedim ... Allah hakkında hayırlsıını versin... Allah sabrını , dermanını versin... Inşallah bunda da bir hayır vardır. Bir şey seni daha iyiye götürür inşallah.. Bak tüp bebekten sonra normal yolla hamile kalan arkadaşım var başka topicde.. Belki sende öyle hamiş kalırsın... çalışmaya devam et...
Bekle sevgi bekleeeeeeeeeeeeeeeeeee
sabah 10 gibi ulun beye muayene olucam . Embriyolog aşina hnmdan embriyorlarım hakkında bilgi alıcam . Süleyman beyi arıcaklar . Durumu anlatcaklar. Sonra da karar verilcek . Bakalım ne dicekler.
Allah hakkımda hayırlısını versin... Inşşallah embriyolarımız güzel güzel büyümeye gelişmeye devam ediyorlardır. Kalitelidirler inşallah ve tutunacak kadar güçlü olurlar inşallah...
Allah hepimizin yardımcısı olsun . Yüzümüze gülsün yüzümüzü güldürsün inşallah...
...