Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahman ve rahim olan rabbim...bismillahirrahmanirrahim...ey yüce allahım sana bütün isim ve sıfatlarınla sesleniyorum sen herşeyi kabul edensin ey yuce rabbim şu mubarek gunde yuce peygamberimizin dogdugu bu gecenin güzelligi hurmetine... Bu gece dogan kainatın efendisinin hurmetine... Kabei muazzamanın hürmetine....tüm yetimlerin hürmetine...ismi azamın hürmetine benim ve burada ismi gecen tum arkadaşların ve burada olmayan tüm evlat hasreti ceken arkadaşlarımızın yeryuzunde ne kadar evlat ozlemi ceken kardeşlerimiz varsa hepimize hayırlı evlatlar nasip et sen duaları kabul edensin senden başka sıgınacak kimsemiz yok sana sonsuz şukur ve hamdler olsun sevgili peygamberimize sonsuz salatü selam olsun...ey rabbim duamı katında kabul eyle...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rahman ve rahim olan rabbim...bismillahirrahmanirrahim...ey yüce allahım sana bütün isim ve sıfatlarınla sesleniyorum sen herşeyi kabul edensin ey yuce rabbim şu mubarek gunde yuce peygamberimizin dogdugu bu gecenin güzelligi hurmetine... Bu gece dogan kainatın efendisinin hurmetine... Kabei muazzamanın hürmetine....tüm yetimlerin hürmetine...ismi azamın hürmetine benim ve burada ismi gecen tum arkadaşların ve burada olmayan tüm evlat hasreti ceken arkadaşlarımızın yeryuzunde ne kadar evlat ozlemi ceken kardeşlerimiz varsa hepimize hayırlı evlatlar nasip et sen duaları kabul edensin senden başka sıgınacak kimsemiz yok sana sonsuz şukur ve hamdler olsun sevgili peygamberimize sonsuz salatü selam olsun...ey rabbim duamı katında kabul eyle...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Rahman ve rahim olan rabbim...bismillahirrahmanirrahim...ey yüce allahım sana bütün isim ve sıfatlarınla sesleniyorum sen herşeyi kabul edensin ey yuce rabbim şu mubarek gunde yuce peygamberimizin dogdugu bu gecenin güzelligi hurmetine... Bu gece dogan kainatın efendisinin hurmetine... Kabei muazzamanın hürmetine....tüm yetimlerin hürmetine...ismi azamın hürmetine benim ve burada ismi gecen tum arkadaşların ve burada olmayan tüm evlat hasreti ceken arkadaşlarımızın yeryuzunde ne kadar evlat ozlemi ceken kardeşlerimiz varsa hepimize hayırlı evlatlar nasip et sen duaları kabul edensin senden başka sıgınacak kimsemiz yok sana sonsuz şukur ve hamdler olsun sevgili peygamberimize sonsuz salatü selam olsun...ey rabbim duamı katında kabul eyle...aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
çarmaba günü saat 10 da yumurtalarım toplanacak . şimdi çatlama ignemi yaptım ..
şirkette kk engellediler açamıyorum... Duyrulurrrr
çarmaba günü saat 10 da yumurtalarım toplanacak . şimdi çatlama ignemi yaptım ..
şirkette kk engellediler açamıyorum... Duyrulurrrr
Herkesin kandili mübarek olsun arkadaşlar.bu mübarek gecede Allah el açan herkesin dualarını kabul etsin.
Bende bugün ilk tedavimin, ilk iğnesini vuruldum hayırlısıyla.Ama çok streslİ ve tedirginim.
Günaydınn Hayırlı kandiller
sona yaklaşıyorum artık perşembe test günüm Allahım bu mübarek günün yüzüsuyu hürmetine dularımızı kabul eder yavrularımıza kavuşturur inşallah...amiinn....